.NET developer C# / ASP.NET / SQL Server / Migratie - Best

Best

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De functie van senior .NET developer is straks zeer breed omdat je gaat werken voor diverse interne projectgroepen waar veel applicaties voor worden gebouwd. Je eerste project wordt echter het omzetten van een verouderd IT landschap naar een nieuwe omgeving. Je komt te werken in een team van 7 developers variërend van junioren tot senioren en samen ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van alle applicaties. 
 

Functie-eisen

- Je hebt HBO werk en denk niveau
- Je hebt ervaring met C#, ASP.NET, MVC, SQL Server
- Je denkt graag mee en coacht je teamgenoten
 

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Goed salaris, pensioen en mooie bonusregeling.
Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Kjell Treffers op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 063 of mobiel : +31 (0)6 57 57 85 48. Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected] 


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is een inkooporganisatie dat grote partijen inkoopt waar een grote groep van kleine ondernemers dan weer van profiteren omdat de kosten van inkoop worden gedrukt. Ze bestaan ruim 20 jaar en er zijn al duizenden organisaties aangesloten. Ieder product heeft een aparte klantenkring en voor iedere klantenkring zijn er applicaties gebouwd om de inkoop en afhandeling vlot en secuur te laten verlopen. Er werken nu ruim 70 collega’s verdeeld over de verschillende productgroepen en de IT afdeling van 10 man zorgt voor alle interne procesautomatisering. 

De sfeer is open en informeel. Er wordt samen geluncht en deze wordt ook verzorgd door het bedrijf. Bij vragen loop je gewoon even (of bellen in deze tijd) naar je collega toe en zaken krijg je snel voor elkaar. Korte lijnen dus! Omdat er klanten over de vloer komen is smart casual kleding wel gewenst.
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!