Nieuwsgierige en leergierige junior Java developers opgelet! - Best

Best

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als junior ga je hier aan de slag als fullstack developer. Het team waarmee je gaat samenwerken bestaat uit developers van verschillende ervaringsniveaus, hierdoor wordt je omringd door veel kennis. Het is een Fullstack functie met de nadruk op de backend maar er komen ook zeker wat front-end features terug in de werkzaamheden. Jij bent hierbij vooral bezig met het verder ontwikkelen van bestaande software oplossingen, sporadisch komt hier onderhoud bij. Je kan je passie als Java Developer hier helemaal kwijt en je bent hier voornamelijk met developement bezig. De door jullie gemaakte software wordt voor de klanten ontwikkeld en daarna bij ze geïmplementeerd. Je mag de verantwoordelijkheid nemen om de integraties en implementaties voor klanten op te pakken. Wees niet bang want hier zullen ze je voor klaarstomen. Hun bedrijfsvoering is dus afhankelijk van jouw werk en je maakt dus direct impact.

Er wordt hier gebruik gemaakt van verschillende technieken. Naast JAVA wordt hier bijvoorbeeld ook gebruik gemaakt van Apache Tomcat en vele databases. Op de backend ga je werken met Struts, Hibernate en Spring waarbij je op de frontend mag werken met JS frameworks. Heb je hier nog geen kennis van? Geen probleem. Je wordt hier goed begeleid en kan hier op eigen initiatief vele cursussen volgen en certificaten behalen.

Zin in je eerste stap als Java developer?

Neem dan contact op met:

Martijn Wielema op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 069 of mobiel : +31 (0)6 18 98 81 44. Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected]

lees meer

Functie-eisen

– Je hebt HBO werk- en denkniveau
– Je hebt enige ervaring met Java web
– Je wil full-stack aan de slag gaan
– Je bent communicatief vaardig in het Nederlands
– Je bent gemotiveerd om lekker veel te gaan leren
– Je hebt een grote passie ontwikkelen en je wilt hier graag nog beter in worden
– Je wilt werken met de nieuwste Java technologie
– je bent op zoek naar een plek waar jij je verder kan ontwikkelen

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Deze organisatie biedt uitstekende voorwaarden, natuurlijk krijg je hier een prima salaris, vakantiegeld en zijn ook je pensioen en reiskosten hier goed geregeld maar dat is natuurlijk (bijna) overal zo. Jij krijgt hier als starter de kans om je echt te gaan ontwikkelen door cursussen/ trainingen en intensieve begeleiding door jouw medior en senior collega’s. Volg jij nog een deeltijd opleiding? Geen probleem 32 uur werken is hier mogelijk.


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Ik zoek een nieuwsgierige en leergierige junior Java developer voor een bedrijf in de omgeving van Eindhoven. Ben jij dit? Lees dan snel verder!

Dit bedrijf maakt bedrijfsinformatiesystemen voor de grootste bedrijven in Noord-Brabant maar ook daarbuiten. Denk hierbij aan de grotere bierbrouwers, transportbedrijven, overheden, financiële instellingen en de grotere retailers. Je maakt hier als starter al kennis met veel verschillende branches, dat is altijd handig voor de toekomst.

Jij komt als junior Java developer te werken in een team van 10+ developers in de leeftijdcategorie van begin 20 tot eind 30. Het team kenmerkt zich door een goede sfeer, elkaar helpen en het leveren van kwaliteit. Ze gaan regelmatig na het werk nog iets leuks doen. Hierbij kan je denken aan karten, bbq’en, een terrasje pakken of spelletjes doen. Binnen het bedrijf probeert men elkaar waar mogelijk te helpen om elkaar en de teamprestatie naar een hoger niveau te tillen.

Dit bedrijf maakt software met verschillende doeleinden. Je kan hierbij onder andere denken aan managementsystemen op het gebied van veiligheids-, milieu-, risico-, informatie- en verandermanagement. Dit doen ze hier met de nieuwste technieken en het personeelsverloop is hier bijzonder laag. Het bedrijf wordt door medewerkers beschreven als erg gezellig en zakelijk erg professioneel. Als junior krijg jij hier de kans om verschillende cursussen te volgen en certificaten te behalen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!