Backend .NET Developer I Maatwerkimplementaties - Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In een enthousiast team van 10 software developers mag jij gaan werken aan maatwerk software voor diverse klanten. Het is hier anders dan je gewend bent want het team is vooral erg leuk door de diversiteit en veelzijdigheid! Je houdt je bezig met de gehele procedure: van ontwerp tot aan daadwerkelijke implementatie. Je snapt natuurlijk dat de vele software die je gaat bouwen goed bruikbaar moet zijn en gebruiksvriendelijk. Daarom bouw je samen met je collega's robuuste, mooie en snel werkende web applicaties die toekomstbestendig zijn. Clean code schrijven is dus van belang en daar maakt het hele team zich hard voor!

Voel je niet bezwaard om hier over nerdy dingen te praten. Dat wordt alleen maar gestimuleerd :) Naast leuke tech beurzen, open dagen, uitjes, en game avonden wordt er continu gesproken over de laatste nieuwe snufjes.

Om deze functie uit te kunnen voeren is het van belang dat je goed vaardig bent met C# ASP.NET en MVC. Verder is het vanzelfsprekend dat je af weet van JS en Angular of React. De focus ligt echter voor jou op de backend. Voel jij je aangesproken?

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een HBO werk- en denk niveau;
- Je 2 - 6 jaar werkervaring in soortgelijke functie;
- Je communiceert goed;
- Je bent een gestructureerde developer;
- Je wilt je echt verder ontwikkelen binnen de MS .NET stack;
- Je werkt graag in een gezellig team!;
- Je bent graag op de hoogte van de laatste snufjes.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Het bedrijf biedt:

- Afwisselende en uitdagende opdrachten bij diverse opdrachtgevers in innovatieve vakgebieden;
- Je maakt onderdeel uit van een jong, enthousiast en gedreven team waar iedereen informeel met elkaar omgaat en zichzelf kan zijn;
- Veel mogelijkheden om je kennis en ervaring te ontwikkelen;
- Werkweek van 32 tot 40 uur, marktconforme beloning, vrij op je verjaardag en, vanzelfsprekend, goede koffie!;
- Speciaal voor de gamefanaten houden we op de laatste werkdag van het jaar een gamedag.


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Mijn klant gevestigd te Berkel en Rodenrijs automatiseert en digitaliseert kritische bedrijfsprocessen met behulp van maatwerk apps, webapplicaties, middleware en tooling. De bedrijfsmissie is om arbeid makkelijker en (dus) leuker te maken. Al meer dan 25 jaar worden ze blij van technische uitdagingen. En wat deze uitdaging ook is, ze hebben voor elke klant een aanpak op maat. Waar hun hart sneller van gaat kloppen? Denk aan een complex back-end systeem met meerdere koppelingen. Op maat gemaakte softwareapplicaties, zelfservice portalen of uitgebreide e-commerce omgevingen met een design wat een maximale klantbeleving biedt.

Het bedrijf is recentelijk samen gegaan met meerdere soortgelijke organisaties. Hierdoor is ook extra ruimte gekomen op de IT afdeling! Kom jij als Junior+ of Medior Developer deze organisatie ondersteunen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!