+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
7 dagen geleden geplaatst | 82x bekeken

Senior Data Architect bij VGZ, in Arnhem Arnhem VGZ

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

VGZ

VGZ
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 9 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 5.208 - € 7.442 p/m
 • 38 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Senior
 • Pensioenregeling
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg. Voor iedereen. Dát is waar wij ons iedere dag voor inzetten. Als Senior Data Architect bij VGZ in Arnhem draag jij hier direct aan bij. Wil je meer over deze functie weten? Lees dan snel verder.

Hoe ook jij het verschil maakt

Als Senior Data Architect werk je aan het verwezenlijken van de VGZ strategie. Met 4 miljoen leden, 13 miljard omzet en 370 miljoen bedrijfskosten kan je met architectuur wezenlijke impact maken voor onze leden. De veranderingen die je ontwerpt, dragen bij de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Met de andere Seniors en de Enterprise Architect bepaal je de architecturale roadmap van VGZ.

Dat je conceptueel kunt denken, geloven we meteen. VGZ zoekt een Senior Data Architect 3.0 die echt het verschil maakt. Je wordt van nature gezien als trusted advisor en weet van daaruit een klik te creëren met je stakeholders. Niet omdat je zo’n groot ego hebt, maar passievol en doelgericht je ideeën en visie naar de ander weet te brengen. Je loopt voorop, door zelfstandig impactvolle onderwerpen te bepalen en richting aan te geven voor de (middel-)lange termijn.

Je bepaalt als Senior Data Architect de stappen die VGZ in haar data-architectuur moet zetten en hebt daadkracht om het VGZ Data Platform tot een succes te maken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor alle data-architectuur gerelateerde zaken, zowel voor interne als externe stakeholders. Daarbij schroom je niet soms af te wijken van de gebaande paden als dat nodig is.

Je bent creatief in je communicatie: met storytelling en visualisaties ondersteun je je betoog. Daar houdt het voor jou niet op: je bent pas tevreden als je de organisatie ook echt de gewenste kant op ontwikkelt en steekt hiervoor ook zelf de handen uit de mouwen.


Functie-eisen

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?
Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen én jouw persoonlijke groei. Samen focussen we op datgene wat je wilt bereiken. Op deze manier krijg jij ruimte om jouw unieke talent in te zetten voor een belangrijk maatschappelijk doel. We luisteren naar elkaar, werken samen en bundelen onze krachten om Nederland gezonder te maken.

Daarnaast bieden wij jou:
 • Een salaris tussen de € 5.208,- en € 7.442,- p/m o.b.v. 38 uur (Salarisschaal JL van de CAO van VGZ);
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en verbreding van je inzetbaarheid;
 • Vakantiegeld (8%) en een dertiende maand (8,33%);
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen;
 • Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van €60,- bruto per maand;
 • We werken hybride, wat betekent dat je het merendeel van de week werkt vanuit een – door ons gefaciliteerde – arbo-proof thuiswerkplek;
 • Werk je thuis, dan ontvang je (op declaratiebasis) een netto working@home-toeslag;
 • Werk je niet vanuit huis, dan kun je werken vanuit ons kantoor in Arnhem dat in 2020 is uitgeroepen tot gezondste kantoorgebouw van Nederland;
 • Van de gezonde lunch in ons bedrijfsrestaurant tot onze aantrekkelijke sportregeling. Bij VGZ staat de gezondheid van onze medewerkers voorop.
Dit is wat jij meebrengt
Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Omdat jij onafhankelijk en zelfstandig bent, lukt het jou om projecten tot een succes te brengen. Daarnaast beschik je over conceptueel vermogen en overtuigingskracht.

Bovendien staan de volgende zaken op de cv:
 • Academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting Bestuurlijke informatiekunde, Bedrijfskunde en/of Informatica;
 • Minimaal 5 jaar in een vergelijkbare functie;
 • Inzicht in de specifieke uitdagingen van zorgverzekeraars;
 • Ervaring met hybride IT-infrastructuur;
 • Ervaring met verschillende oplossingen voor ontsluiting en opslag van gegevens;
 • Ervaring met het succesvol adviseren van CxO level, collega’s en/of partners;
 • Ervaring met meerdere architecturale aandachtsgebieden: business, applicatie, data en/of infrastructuur met focus op data, applicatie, security;
 • Ervaring met methoden en -technieken als TOGAF, ArchiMate, SAFe en DMBOK;
 • Bij VGZ is de voertaal Nederlands en daarom beschik jij over een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
We werken tegelijkertijd aan het vergroten van de diversiteit van ons medewerkersbestand én het vergroten van onze inclusieve werkcultuur waarin je betrokken, gewaardeerd en gezien wordt. Wil je weten waarom wij diversiteit en inclusie in onze organisatie zo belangrijk vinden? Je leest het op onze website.

Aanbod

Klaar om het verschil te maken?
Als Coöperatie VGZ hebben we een belangrijke maatschappelijke opdracht. We zijn ons er sterk van bewust dat we die opdracht alleen kunnen uitvoeren als onze leden en partners vertrouwen in ons hebben. Vertrouwen dat wij elke dag opnieuw moeten verdienen, door integer en zorgvuldig te handelen. Om deze integriteit te kunnen waarborgen, screenen wij iedereen die werkzaamheden gaat verrichten voor VGZ.

Ook zijn wij als zorgverzekeraar wettelijk verplicht om de betrouwbaarheid van medewerkers in een integriteitsgevoelige functie te onderbouwen.

Dat wij als organisatie een grote verantwoordelijkheid dragen, voelen wij. Risicobewust handelen is dan ook voor iedere VGZ’er een belangrijk onderdeel van het werk.

Ben jij klaar om bij ons het verschil te maken? Solliciteer dan op de vacature van Senior Data Architect via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Robin Berendsen, Recruiter bij VGZ.

Bedrijfsomschrijving

Coöperatie VGZ. Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen.
Als Coöperatie VGZ werken we samen aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Onze bedrijfswaarden Menselijk, Aandacht, Vindingrijk en Betrouwbaar helpen ons dit waar te maken.

Wij willen een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt. Als coöperatie weerspiegelen we dat. Je voelt het als collega en je merkt het als je met ons samenwerkt. We hebben iets over voor een ander. Bij Coöperatie VGZ mag je zijn wie je bent en verwelkomen we alles wat jij met je meebrengt. Juist die verschillende perspectieven maken ons sterk.

Wij zijn een coöperatie waar je je als mens thuis voelt en waar leden zich bij betrokken voelen. Wij zijn een organisatie waar je trots op bent en waar je graag aan bijdraagt. Samen geven we vorm aan de toekomst. Wij zijn Coöperatie VGZ. Met elkaar. Voor elkaar.

Wil je meer weten over onze bedrijfswaarden? Neem dan een kijkje op onze website.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in