+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
14 dagen geleden geplaatst | 66x bekeken

Tester Oracle Fusion Middleware bij VGZ, in Arnhem Arnhem VGZ

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

VGZ

VGZ
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 9 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 2.955 - € 4.112 p/m
 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior
 • Opleidingsbudget
 • Pensioenregeling
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Als Tester Oracle Fusion Middleware bij VGZ draag jij bij aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Jij draagt binnen de rol van Tester Middleware direct bij aan het realiseren van deze missie. Ben jij een ervaren tester met kennis van Oracle Fusion Middleware (OFM) en wil je een nieuwe stap zetten in jouw carrière? Reageer dan snel op deze vacature.

Hoe ook jij het verschil maakt
Als Tester OFM ben jij onderdeel van het team Services & Integration. Dit multidisciplinaire team richt zich op het ontwikkelen van middleware waardoor verschillende applicaties en services aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van Oracle Fusion Middleware (OFM).

Aan jou de taak om alles wat onze ontwikkelaars maken te testen op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dit doe je zelfstandig en van A tot Z. Hieronder verstaan we dat je start met een intake, de strategie bepaalt, testdoelen stelt en een logisch testontwerp uitwerkt. Dit alles voordat je daadwerkelijk start met testen. Zo weet je zeker dat je een complete en juiste testcase uit kunt voeren. Tijdens de uiteindelijke testfase leg je alles duidelijk vast en beoordeel je de resultaten. Dit koppel je terug aan het team zodat de vervolgstappen in gang kunnen worden gezet.

Naast het uitvoeren van de testwerkzaamheden, ben je het eerste aanspreekpunt voor je collega’s. Je deelt jouw kennis en hebt zo een belangrijke bijdrage aan de groei van het team. Kortom, je hebt binnen deze functie een grote verantwoordelijkheid. Samen met je team zorg je ervoor dat de kwaliteit van de opgeleverde features voldoet aan de wensen van de (interne) klant. Als Tester ben je het geweten van het team.

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?
Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen én jouw persoonlijke groei. Samen focussen we op datgene wat je wilt bereiken. Op deze manier krijg jij ruimte om jouw unieke talent in te zetten voor een belangrijk maatschappelijk doel. We luisteren naar elkaar, werken samen en bundelen onze krachten om Nederland gezonder te maken.

Daarnaast bieden wij jou:
 • Een salaris tussen de € 2.955,- en € 4.112,- b/m op basis van 38 uur (Salarisschaal F van de CAO van VGZ);
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en de verbreding van je inzetbaarheid;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar;
 • Vakantiegeld (8%) en dertiende maand (8,33%);
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen;
 • Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van €60,- bruto per maand;
 • We werken hybride, wat betekent dat je het merendeel van de week werkt vanuit een – door ons gefaciliteerde – arbo-proof thuiswerkplek;
 • Werk je thuis, dan ontvang je (op declaratiebasis) een netto working@home-toeslag;
 • Werk je niet vanuit huis, dan kun je werken vanuit ons kantoor in Arnhem dat in 2020 is uitgeroepen tot gezondste kantoorgebouw van Nederland.


Functie-eisen

Dit is wat jij meebrengt
Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Omdat jij proactief en communicatief vaardig bent, lukt het jou om projecten tot een succes te brengen. Daarnaast werk je graag samen met collega’s, maar ben je ook in staat om zelfstandig meters te maken.

Bovendien staan de volgende zaken op jouw cv:
 • Een afgeronde relevante opleiding op Hbo-niveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijk e functie;
 • Gecertificeerd in TMAP foundation of ISTQB;
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met Agile werkmethodieken;
 • Uitgebreide kennis van verschillende moderne en traditionele testmethodieken;
 • Aantoonbare kennis en ervaring met test softwarepakketten SoapUI pro, Jenkins pré;
 • Aantoonbare ervaring met software Oracle Fusion Middleware, MuleSoft, en SQL is een pré.
We werken tegelijkertijd aan het vergroten van de diversiteit van ons medewerkersbestand én het vergroten van onze inclusieve werkcultuur waarin je betrokken, gewaardeerd en gezien wordt. Wil je weten waarom wij diversiteit en inclusie in onze organisatie zo belangrijk vinden? Je leest het op de website.

Aanbod

Klaar om het verschil te maken?
Als Coöperatie VGZ hebben we een belangrijke maatschappelijke opdracht. We zijn ons er sterk van bewust dat we die opdracht alleen kunnen uitvoeren als onze leden en partners vertrouwen in ons hebben. Vertrouwen dat wij elke dag opnieuw moeten verdienen, door integer en zorgvuldig te handelen. Om deze integriteit te kunnen waarborgen, screenen wij iedereen die werkzaamheden gaat verrichten voor VGZ. Ook zijn wij als zorgverzekeraar wettelijk verplicht om de betrouwbaarheid van medewerkers in een integriteitsgevoelige functie te onderbouwen.

Dat wij als organisatie een grote verantwoordelijkheid dragen, voelen wij. Risicobewust handelen is dan ook voor iedere VGZ’er een belangrijk onderdeel van het werk.

Ben jij klaar om bij ons het verschil te maken? Solliciteer dan op de vacature van S&I Tester via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Robin Berendsen, Recruiter bij VGZ.

Bedrijfsomschrijving

Coöperatie VGZ. Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen
Als coöperatie VGZ werken we samen aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Onze bedrijfswaarden Menselijk, Aandacht, Vindingrijk en Betrouwbaar helpen ons dit waar te maken.

Wij willen een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt. Als coöperatie weerspiegelen we dat. Je voelt het als collega en je merkt het als je met ons samenwerkt. We hebben iets over voor een ander. Bij Coöperatie VGZ mag je zijn wie je bent en verwelkomen we alles wat jij met je meebrengt. Juist die verschillende perspectieven maken ons sterk. Wij zijn een coöperatie waar je je als mens thuis voelt en waar leden zich bij betrokken voelen.

Wij zijn een coöperatie waar je je als mens thuis voelt en waar leden zich bij betrokken voelen. Wij zijn een organisatie waar je trots op bent en waar je graag aan bijdraagt. Samen geven we vorm aan de toekomst. Wij zijn Coöperatie VGZ. Met elkaar. Voor elkaar. 

Wil je meer weten over onze bedrijfswaarden? Neem dan een kijkje op onze website.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in