+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
We hebben géén vacatures kunnen vinden voor jouw zoekopdracht.

Hoe nu verder?
  • Verwijder één of meerdere filters
  • Kies een groter gebied (plaats of postcode)
  • Gebruik andere functies of trefwoorden
16 dagen geleden geplaatst | 36x bekeken

Senior Data Scientist - Manufacturing CoE Arnhem CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Vast contract
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Senior Data Scientist - Manufacturing CoE

Functiebeschrijving
Wil jij meebouwen aan onze strategie om klanten binnen de wereld van Digital Manufacturing verder te helpen? Zie jij het als een uitdaging om onze diensten en producten voor deze klanten te verbeteren en verder uit te breiden?

Wat ga je doen?
Als Senior Data Scientist help je mee met het uitbreiden van onze positie bij klanten in de wereld van Digital Manufacturing. Je houdt je bezig met complexe problemen van klanten waarbij een beroep wordt gedaan op jouw analytische vaardigheden. Jij voert slimme analyses uit en maakt daarbij gebruik van de nieuwste concepten en mogelijkheden zoals machine learning, predictive modelling en deep learning. Jij houdt je bezig met verschillende projecten zoals het ontwikkelen van slimme algoritmiek waarmee we productieprocessen nog nauwkeuriger kunnen aansturen, of modellen die bepalen wat het optimale moment van onderhoud aan een complexe machine.
Je bent in staat om industrie- en IT trends te vertalen naar (innovatie) oplossingen, die passen bij de bedrijfsvoering van onze klanten. Je neemt hiervoor deel aan business development- en sales trajecten met als doel nieuwe kansen te creëren bij bestaande of nieuwe klanten van CGI. Je neemt in meerdere trajecten tegelijk deel, om als senior te sturen en bewaken dat meerdere teams de optimale resultaten weten te bereiken.

Wat breng je mee?
Je hebt een passie voor data en innovatie. Je bent van nature nieuwsgierig, proactief en weet gemakkelijk anderen voor jouw ideeën te winnen. Daarnaast ben je actief in kennisdeling en -ontwikkeling binnen je vakgebied en bezit je aantoonbare consultancy vaardigheden. Je hebt van nature de neiging om te willen begrijpen wat een vraagstuk beïnvloedt, al voordat je naar de data hebt gekeken. Verder heb jij:
• Een afgeronde WO opleiding, bij voorkeur in een bedrijfsinhoudelijk domein (werktuigbouw, chemie, etc);
• Relevante opleidingen en trainingen op het vlak van advanced analytics, AI, ML, Data Science;
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als data scientist in een operationele omgeving vergelijkbaar met een productie-omgeving;
• Aantoonbare kennis en ervaring met Big Data-concepten en technologieën zoals SAS (voorkeur), R en/of Python;
• Kennis op het gebied van Agile werkmethoden;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

Waar kom je terecht?
Als Senior Data Scientist kom je te werken voor het Manufacturing – Center of Excellence. Ons CoE is gepassioneerd in het realiseren van sustainable manufacturing optimalisatie. Wij worden door onze klanten gezien als de partner en expert of choice voor het bereiken van hun strategische doelstellingen. Dit doen wij door het realiseren van veilige en duurzame verbeteringen en oplossingen in het manufacturing domein. Als CoE zijn wij de gesprekspartner voor COO’s, Site management teams, IT/OT managers en continuous improvement managers maar ook van de werkvloer om samen succesvol te zijn.
Als productiebedrijven in het huidige economische klimaat succesvol willen opereren, zullen ze hun bedrijfsvoering moeten transformeren. Bedrijven moeten zich ontwikkelen tot digitale ondernemingen. Onder het motto “Produce smarter" richt het CoE zich op deze digitale transformatie. We helpen productiebedrijven bij het vertalen van hun ambitie en strategische doelstellingen naar concrete doelstellingen voor manufacturing afdelingen. We beschikken over specifieke IT modernisatie innovatieve Manufacturing-oplossingen gericht op duurzame en veilige bedrijfsgroei. Tegelijkertijd helpen we klanten zich te beschermen tegen cybersecurity aanvallen. Het liefst helpen wij onze manufacturing klanten van het begin tot het eind bij het realiseren van verbeteringen. We analyseren verbeterpotentieel, we implementeren integreren, bouwen en onderhouden IT en OT oplossingen zoals MES systemen, IIOT oplossingen en advanced analytics. We helpen onze klanten met continue verbeterprogramma’s en wanneer de oplossingen zijn geïmplementeerd helpen wij onze klanten nog verder met het realiseren van hun benefits, middels continuous improvement projecten. We werken al meer dan 40 jaar voor grote internationale productiebedrijven in verschillende sectoren, waaronder chemicals, life sciences en food & feed.

Ons aanbod?
Direct een vaste baan met marktconform salaris en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Via de CGI Academy bieden we de mogelijkheid om je verder te blijven ontwikkelen door opleidingen en trainingen te volgen. Je krijgt een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal!

Are you ready to be part of our story?
Solliciteer direct! Een motivatiebrief bij je sollicitatie is wenselijk en wordt op prijs gesteld.
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met Goos Kant (Director Consulting Expert) via 06 1250 4611 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met Lilija Alesjkevitsj (Recruitment Business Partner) via (088) 564 0000 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Benieuwd naar onze Manufacturing expertise? Klik dan snel op CGI Manufacturing Atlas

Bezoek voor meer informatie over CGI:

Wij werken niet samen met externe recruitment-partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld!


Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in