+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
18 dagen geleden geplaatst • 106x bekeken

Medewerker ICT Servicedesk bij VGZ in de omgeving Arnhem Arnhem • VGZ

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

VGZ

VGZ
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 36 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 2.453 - € 3.415 p/m
 • 38 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Bij VGZ krijg jij de kans om jouw talent op het gebied van ICT verder te ontwikkelen en te delen. Zo lever jij als Medewerker ICT Servicedesk een bijdrage aan een gezonder Nederland. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij deze functie? Je leest het in deze vacature.

Hoe ook jij het verschil maakt
Deze functie is hét startpunt voor een ICT-loopbaan bij VGZ! Als Medewerker ICT Servicedesk los je een enorme diversiteit aan problemen op die zich voor kunnen doen binnen onze organisatie. Hierdoor ben je snel wegwijs binnen alle IT-onderdelen. Je maakt kennis met allerlei ICT-functies én doet ervaring op waarmee je op termijn door kunt groeien naar een meer specialistische ICT-rol. Heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen naar een meer specialistische ICT-rol, zoals informatieanalist, functioneel beheerder, Ontwikkelaar, of wellicht Architect? Binnen VGZ zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden.

Ook wanneer je nog niet veel ervaring en IT kennis hebt, is dit de uitgelezen mogelijkheid om in de wereld van IT te stappen. Heb jij affiniteit met IT en ben jij vaardig genoeg om werkzaamheden snel op te pakken, dan is dit de ideale functie om te beginnen. Jij bent hét centrale aanspreekpunt voor jouw collega’s bij vragen over hun computer, applicaties en/of software. Verder zorg je ervoor dat problemen, storingen en andere incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Het coördineren, registreren en classificeren van meldingen, waarbij je altijd kijkt of je zelf voor een oplossing kunt zorgen. Waar nodig schakel je door naar de tweedelijns support volgens de vaste procedures en hou je gebruikers hiervan op de hoogte. Zo weten ze altijd waar ze aan toe zijn en wanneer ze weer prettig verder kunnen met hun werk.

Wanneer je je draai in het team gevonden hebt zijn er binnen de ICT Servicedesk volop mogelijkheden om extra taken op te pakken en jezelf uitgedaagd te houden. Bijvoorbeeld met het beheer van onze eigen Self Service Portal, het vastleggen van bruikbare kennis in de kennisbank of het analyseren van tickets om verbeteringen in onze werkwijze te kunnen doorvoeren. Beschik jij over leiderschapskwaliteiten of wil je deze verder ontwikkelen? Dan zijn er ook nog kansen op de Servicedesk om door te groeien naar Senior Servicedesk medewerker.

Naast het werk op de Servicedesk in Arnhem bestaat er ook de mogelijkheid dat je lokaal ondersteuning biedt op onze vestiging in Arnhem of Eindhoven. In dit geval ben jij echt het primaire aanspreekpunt voor collega’s en ondersteun je hen veelal face-to-face. Zo zie je nog directer het resultaat van jouw werk! Uiteraard doe je bij Coöperatie VGZ niets alleen. Jij bent onderdeel van een jong en divers team van 20 medewerkers. Binnen dit team speel jij een cruciale rol vanuit jouw vakkundigheid, talent en drive om resultaten te boeken. Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter. Samen zorgen jullie ervoor dat collega's adequaat geholpen worden.

Functie-eisen

Dit is wat jij meebrengt
Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Jij vindt het namelijk belangrijk dat het werk dat je doet, impact heeft op onze maatschappij. Omdat jij resultaatgericht en communicatief vaardig bent, breng je jouw werkzaamheden tot een succes. Daarnaast ben jij analytisch en ambitieus. Wij zijn benieuwd naar jouw unieke talent en hoe jij dit gaat inzetten bij de realisatie van onze missie.
Bovendien staan de volgende zaken op jouw cv:
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met IT;
 • Aantoonbare kennis van ICT en Microsoft producten;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Kennis van IT Servicemanagement conform ITIL is een pré.


Aanbod

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?
Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen en jouw persoonlijke groei. Samen focussen we op datgene wat je wilt bereiken. Op deze manier krijg jij ruimte om jouw unieke talent in te zetten voor een belangrijk maatschappelijk doel. We luisteren naar elkaar, werken samen en bundelen onze krachten om Nederland gezonder te maken.
Daarnaast bieden wij jou:
 • Een salaris tussen de €2.453,- en €3415,- op basis van 38 uur (Salarisschaal E van de CAO van VGZ);
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en verbreding van je inzetbaarheid;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar;
 • Vakantiegeld (8%) en een dertiende maand (8,33%);
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen;
 • Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van € 57,- bruto per maand op je VGZ zorgverzekering;
 • Een – door ons gefaciliteerde – arbo-proof thuiswerkplek. We werken namelijk hybride, wat betekent dat je het merendeel van de week werkt vanuit huis.
Klaar om het verschil te maken?
Als Coöperatie VGZ hebben we een belangrijke maatschappelijke opdracht. We zijn ons er sterk van bewust dat we die opdracht alleen kunnen uitvoeren als onze leden en partners vertrouwen in ons hebben. Vertrouwen dat wij elke dag opnieuw moeten verdienen, door integer en zorgvuldig te handelen. Om deze integriteit te kunnen waarborgen, screenen wij iedereen die werkzaamheden gaat verrichten voor VGZ. Ook zijn wij als zorgverzekeraar wettelijk verplicht om de betrouwbaarheid van medewerkers in een integriteitsgevoelige functie te onderbouwen.

Dat wij als organisatie een grote verantwoordelijkheid dragen, voelen wij. Risicobewust handelen is dan ook voor iedere VGZ’er een belangrijk onderdeel van het werk.
Ben jij klaar om bij ons het verschil te maken? Solliciteer dan op de vacature van Medewerker ICT Servicedesk via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Robin Berendsen, Recruiter bij Coöperatie VGZ.

Bedrijfsomschrijving

Coöperatie VGZ. Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen.
Als Coöperatie VGZ werken we samen aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Onze bedrijfswaarden Menselijk, Aandacht, Vindingrijk en Betrouwbaar helpen ons dit waar te maken.

Wij willen een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt. Als coöperatie weerspiegelen we dat. Je voelt het als collega en je merkt het als je met ons samenwerkt. We hebben iets over voor een ander. Bij Coöperatie VGZ mag je zijn wie je bent en verwelkomen we alles wat jij met je meebrengt. Juist die verschillende perspectieven maken ons sterk.

Wij zijn een coöperatie waar je je als mens thuis voelt en waar leden zich bij betrokken voelen. Wij zijn een organisatie waar je trots op bent en waar je graag aan bijdraagt. Samen geven we vorm aan de toekomst. Wij zijn Coöperatie VGZ. Met elkaar. Voor elkaar.

Wil je meer weten over onze bedrijfswaarden? Neem dan een kijkje op onze website.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in