Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
30+ dagen geleden geplaatst • 15x bekeken

Software C# .Net Developer | Slim omgaan met Energie! Arnhem • CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

CareerValue

CareerValue
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 421 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • € 3.500 p/m
  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

In deze functie werk jij als Medior of Senior Software Developer nauw samen met andere ervaren Software .Net Developers. Na een mooi inwerktraject van een aantal maanden verwachten ze dat je goed zelfstandig jouw specifieke taken kunt oppakken. Het leuke aan deze functie is dat je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt: niet alleen op kleinere taken, maar ook grote specifieke klant- of marktwensen. Uiteraard wordt er goed samengewerkt en wordt er een Agile werkwijze geïmplementeerd met elkaar, maar ze verwachten dat je goed eigen ownership kunt pakken.

Concreet ga je werken aan verdere ontwikkeling van de schaalbare data-infrastructuur en het monitoringplatform. Je denkt mee met de business en je bent betrokken bij een idee tot daadwerkelijke implementatie. Het bedrijf kent een eigen professionele ontwikkelstraat, daar vertellen ze je graag meer over in een kennismakingsgesprek! Op deze manier waarborgen ze zeer goede kwaliteit. Ze vinden het belangrijk om bij te blijven op het gebied van software trends en ontwikkelingen. Je werkt in deze functie met de nieuwere .Net frameworks, Kubernetes, Azure, Angular, NoSQL en microservices. Je hoeft TDD/DDD nog niet helemaal te kennen, maar deze begrippen worden zeker toegepast binnen het team. Verder wordt er gehamerd op clean code en SOLID design principes.

Deze functie is interessant voor jou als Medior of Senior wanneer je: ambitie hebt om door te groeien, impact zou willen maken op een grotere voet, nieuwe technieken en ontwikkelprincipes toe zou willen passen, en vooral wanneer je houdt van het ontwikkelen van goedwerkende software!Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde diploma op HBO of WO niveau;
- Je kunt goed overweg met C# en Visual Studio en je bent met name geïnteresseerd in de back-end;
- Je kent termen als ASP.NET, MVC, Microservices, Azure, Kubernetes en TDD/DDD;
- Je bent minimaal 32 uur per week inzetbaar;
- Je zoekt een bedrijf waar je voor meerdere jaren ingezet kan worden, het liefst nog langer!;
- Je bent pro-actief, flexibel en ook een teamplayer.Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Dit bedrijf biedt een zeer mooi salarishuis vanaf ongeveer €3500,- bruto op 40 uur met de mogelijkheid om een 32-urig dienstverband aan te gaan. Voor een goede Senior Developer kan een salaris richting de €5000,- geboden worden op 40 uur. Verder wordt er een budget aangeboden om een goede thuiswerkplek vorm te geven en zijn er thuiswerkdagen af te spreken met de werkgever! Verder wordt er in jou veel geïnvesteerd door middel van trainingen en het aanbieden van cursussen. Het bedrijf is fan van de Microsoft Stack, je kunt eventueel specifieke Microsoft certificaten behalen bij deze werkgever. Verdere arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en daar vertellen wij je graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Interesse in deze vacature? Neem dan contact op met Bram Köhler van CareerValue! Je kunt hem bellen op: 06-25 26 94 23. Ook is hij te bereiken via de mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

Wij zoeken voor een jong bedrijf te Arnhem dat zich richt op de energietransitie naar een ervaren Software C# Developer op HBO of WO niveau! Deze organisatie richt zich op slimme verduurzaming van woningen in Nederland en dat doen zij door het aanbieden van technisch hoogstaande (monitoring) software. Deze nu nog kleine organisatie heeft een eigen ontwikkelteam en kent een platte organisatiestructuur. Dit vraagt om een actieve inzet van iedere medewerker, maar ook een stukje eigen zelfstandigheid. Er wordt hier hard gewerkt aan prachtige software welke toekomstbestendig is.

In totaal kom je hier terecht in een organisatie bestaande uit ongeveer 15 vrolijke en slimme medewerkers. De sfeer is er prettig en de dresscode is smart-casual. Je komt terecht in een multidisciplinaire organisatie met ongeveer net zoveel mannen als vrouwen! Gezamenlijk delen ze één streven: de energietransitie versnellen!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in