+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
4 dagen geleden geplaatst | 208x bekeken

Software Engineering (Development) Traineeship | €1500 - €2000 bruto per maand Arnhem Educom

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Educom

Educom
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie

Vacaturedetails

 • € 1.500 - € 2.000 p/m
 • 32 uur
 • HBO of hoger
 • Traineeship
 • Junior

Vacatureomschrijving

Klaar voor de volgende stap? Kom werken bij Educom als Software Engineering (Development) Traineeship! Waarom? Omdat je hier de ruimte krijgt voor je persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling. En dat niet alleen: je krijgt ook voldoende doorgroeimogelijkheid. Check de vacature!

De vacature

Wil je begrijpen hoe software werkt? Hoe je digitalisering kunt beïnvloeden? Om daadwerkelijk bij te kunnen dragen aan de veranderende wereld?
Ontwikkel je kennis dan in de diepte. Je kunt pas écht bijdragen als je snapt hoe het werkt!

Functie-inhoud

Ons curriculum is modulair opgebouwd. We maken een duidelijk onderscheid tussen concepten en tooling. Concepten moet je begrijpen. Dit is ook onze essentie van opleiden. Tooling leer je toepassen en gebruiken. Zo kunnen we putten uit (online) content en adopteren we opkomende technologieën. Of het nu gaat om Microservices, Blockchain, Virtualization/Containerization/Orchestration (Docker, Kubernetes), Low Code of de ontwikkelingen op het gebied van Data Science als Artificial Intelligence (AI)/ Machine Learning/Neural Networks/Deep Learning, Business Intelligence (BI) en Big Data. Als vakidioten zijn we dol op innovatie!

Programmeren is een vak dat door onze praktijkdocenten/-coaches in gestructureerde vorm aangeleerd wordt. Het vak leer je vanuit verschillende programmeerparadigma’s, waaronder functioneel programmeren en Objectgeoriënteerd programmeren (OOP). Het paradigma is de mindset, de oplossing is leidend en de programmeertalen of scripttalen als PHP, Java, C#(.NET), JavaScript, SQL en Python zijn de uitvoering. In de gelaagdheid van software kom je onder meer in aanraking met databasenormalisatie en (relationele) databasemanagementsystemen ((R)DBMS), zowel SQL-databases als MySQL en NoSQL-databases als MongoDB. In toepassingen leer je onder andere werken in opensource softwareontwikkelomgevingen als Visual Studio Code (VSCode) en in Integrated Development Environments (IDE’s) als (Microsoft) Visual Studio, NetBeans, Eclipse en PyCharm. Hierbij leer je werken met design patterns als MVC/MVVM/MVP, Singleton, Dependency Injection (DI) en Observer pattern op (multi-, cross-, onafhankelijke) platformen/frameworks als .NET/ASP.NET (Core), Symfony, Spring, jQuery en Angular. Mobile development met Xamarin, React en Flutter laten je onder meer in aanraking komen met IxD, UX/UI en het belang van User-Centered Design (UCD) or User-Driven Development (UDD). Aan de hand van softwareontwikkelmethodes als Agile (Scrum), Test Driven Development (TDD) en DevOps leer je samenwerken en omgaan met versiebeheersystemen als Git en Subversion (SVN).


Hier gaan we vanuit
 • Houd je van puzzelen en los je graag ‘problemen’ op? Dan is de kans groot dat je aanleg hebt. We verwachten een Hbo-/Wo-niveau. Door een assessment meten we de hoogte van je potentie. In combinatie met je instapniveau, spelen we hierop in met ons curriculum.
 • Wil je doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt? Wij ook. Samen kunnen we het maximale uit jouw kwaliteiten halen!
Arbeidsvoorwaarden
 • Je verdient 1500 tot 2000 euro bruto per maand
 • Als je op vakantie wilt kan dit! Je hebt 26 vakantiedagen
 • Je zult trainingen krijgen
Over Educom:

Educom is sinds 1981 een professionele ICT- opleider en als Academy gespecialiseerd in het verkleinen / dichten van de “gap” tussen educatieve uitstroom en arbeidsmarktinstroom. We leiden  werkzoekenden op een gestructureerde  manier op in de ICT-sector en specifiek binnen het vakgebied Software Engineering. Binnen de ICT-branche richt Educom zich op het vakgebied van Software Engineering (onder andere: Design and Development  van software, web en mobile, interaction en industrial Design, Informatieanalysen, Testen, technisch en functioneel Applicatiebeheer en support). Met vier vestigingen in Nederland bestaat Educom al 34 jaar. We zetten onze ervaring kwalitatief in sinds 1981 vanuit Sittard, sinds 2013 in Eindhoven, sinds 2015 in Utrecht en sinds 2016 in Arnhem. Met een trackrecord van bijna 1600 opgeleiden tot nu toe en een succesratio van 94% is kwaliteit leidend voor ons. Succes is er pas als het doel behaald is: een baan als zelfredzaam professional.

 • Opgericht in 1981
 • De gemiddelde leeftijd is 24.
 • Werkzaam in 4 kantoren.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in