Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
16 dagen geleden geplaatst • 47x bekeken

UX Designer App team bij VGZ, in Arnhem Arnhem • VGZ

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

VGZ

VGZ
51 - 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 49 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 3.600 - € 5.200 p/m
 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan waarin je op maatschappelijk niveau het verschil kunt maken? Als UX designer in het App team bij VGZ zet jij je iedere dag in voor een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg. Ben jij nieuwsgierig of deze functie past bij wie jij bent? Bekijk nu onze vacature.

Hoe jij ook het verschil maakt

Als coöperatie VGZ werken we samen aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg . Het is onze missie om dé partner te worden voor onze 4,2 miljoen leden en hun naasten met persoonlijke oplossingen voor gezondheids- en zorgvragen. Wij geloven dat Nederland gezonder wordt en de zorg goed, toegankelijk en betaalbaar blijft als leden meer grip hebben op hun eigen gezondheid en zorg. Vanuit een ecosysteem vernieuwen wij daarom de gezondheids- en zorgketens gebaseerd op de principes van Zinnige Zorg en helpen wij onze leden met op maat gemaakte en verrassend gemakkelijke oplossingen. Met onze missie teams willen we als zorgverzekeraar inspelen op veranderende behoeften en verwachtingen van onze leden. Ga jij deze mooie uitdaging met ons aan?

Als UX Designer binnen het app team, ben je verantwoordelijk voor het zo gemakkelijk en inlevend mogelijk maken van de interactie van onze leden in de app. De app is een self-service portal waarin onze leden hun verzekeringsgegevens kunnen inzien en wijzigen. Maar is ook een platform dat wordt gebruikt voor het aanbieden van diensten en services. Jij weet als geen ander de persoonlijke oplossingen voor de verschillende doelgroepen en weet dit door te vertalen naar concepten en prototypes die je vervolgens toetst met teamleden, stakeholders en leden. Jij neemt verantwoordelijkheid voor (digitale) journeys, draagt proactief verbetering aan (door onder meer goed te kijken naar de benchmark) en werkt continu aan de optimalisatie hiervan. Hierbij houd je rekening met een consistente omnichannel klantbeleving. Jij bent de spil tussen het klantmissieteam en de development teams.

Als UX designer voor het app team weet jij jezelf als geen ander te verplaatsen in de klant. Door de klantbehoefte- en wensen te vertalen ontwikkel, implementeer en verbeter jij digitale journeys. Je stelt jezelf dagelijks vragen als: Maken we het op deze manier eenvoudiger? Sluit het aan op de fricties die leden ons teruggeven? Maken we het menselijker? Brengen we hiermee de juiste beleving over conform de CX principes? En is het omnichannel consistent

Omdenken? Geen probleem voor jou! Door jouw vindingrijkheid weet jij altijd een oplossing te vinden, en kijk je naar hetgeen wat wél kan. Je hebt een blijvende interesse voor nieuwe ontwikkelingen. Door jouw nieuwsgierigheid weet je steeds weer nieuwe kansen te zien en je pakt deze aan.

Jij brengt door middel van klantonderzoek de klantbehoefte- en wensen in kaart voor het UX design van primair App en Chat. Je toetst prototypes bij teamleden, stakeholders en leden. Je neemt verantwoordelijkheid voor de digitale journeys, je draagt proactief verbeteringen aan. Je houdt hierbij altijd rekening met een consistente omnichannel klantbeleving. Je bent binnen deze functie de spil tussen het klantmissieteam en het development team.

Binnen VGZ volgen wij de agile werkwijze. Dit betekent dat je in een multidisciplinair team komt te werken. Afhankelijk van de missie is dit vaak een mix van Content & Communicatie Marketeers, Doelgroep & Propositie Marketeers en Digital Marketeers. Verder kom je iedere maand samen in de expertgroep digitaal met collega UX’ers, Marketeers en Designers. Samen werk je hier aan vakkennis, standaarden en technologie die voor alles teams relevant zijn.


Functie-eisen

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?    

Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen én jouw persoonlijke groei. Samen focussen we op datgene wat je wilt bereiken. Op deze manier krijg jij ruimte om jouw unieke talent in te zetten voor een belangrijk maatschappelijk doel. We luisteren naar elkaar, werken samen en bundelen onze krachten om Nederland gezonder te maken.

Daarnaast bieden wij jou:
 • Een salaris tussen de €3.600,- en €5.200,- p/m o.b.v. 38 uur (Salarisschaal H (afhankelijk van senioriteit) van de CAO van VGZ);
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en verbreding van je inzetbaarheid;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500 per jaar;
 • Vakantiegeld (8%) en een dertiende maand (8.33%), ook maandelijks uit te betalen;
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen;
 • We werken hybride, wat betekent dat je het merendeel van de week werkt vanuit een – door ons gefaciliteerde – arbo-proof thuiswerkplek;
 • Werk je niet vanuit huis, dan kun je werken vanuit ons kantoor in Arnhem dat in 2020 is uitgeroepen tot gezondste kantoorgebouw van Nederland;
 • Van de gezonde lunch in ons bedrijfsrestaurant tot onze aantrekkelijke sportregeling. Bij VGZ staat de gezondheid van onze medewerkers voorop.
Dit is wat je meebrengt

Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Jij vindt het namelijk belangrijk dat het werk dat je doet, impact heeft op onze maatschappij. De ambitie die jij uitstraalt en energie die jij inbrengt, brengen ook jouw collega’s in beweging. Jij wilt een prijswinnend goede klantervaring neerzetten en gaat daar helemaal voor! Tel daarbij op dat je over een flinke dosis doorzettingsvermogen beschikt en wel tegen een beetje weerstand kan. Als jij een doel voor ogen hebt, weet je jouw collega’s te overtuigen van de nodige stappen. Planning in prioriteiten zijn bij jou in goede handen, jij maakt af waar je aan begint.Bovendien ben je niet bang om het initiatief te nemen en aan te kaarten wat er beter kan. Je begrijpt dat Coöperatie VGZ een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft en daarom zet je bij alles wat je doet de klant centraal. Een goede klantervaring levert immers uiteindelijk het beste resultaat op voor Coöperatie VGZ en de verzekerde!

Daarnaast hopen wij de volgende zaken op jouw cv te vinden:
 • Hbo werk / denk niveau in de richting van Communication & Multimedia Design of andere gerelateerde opleiding;
 • Minimaal 4 jaar werkervaring met UX-design binnen een corporate organisatie of aan bureauzijde;
 • Ervaring in het optimaliseren en vernieuwen van App-interactieflows en deze kunnen omzetten naar design;
 • Kennis en ervaring met UX oplossingen voor digitale platforms als app en chat;
 • Ervaring met tools als Sketch, Invision en Axure.
We werken tegelijkertijd aan het vergroten van de diversiteit van ons medewerkersbestand én het vergroten van onze inclusieve werkcultuur waarin je betrokken, gewaardeerd en gezien wordt. Wil je weten waarom wij diversiteit en inclusie in onze organisatie zo belangrijk vinden? Je leest het hier.

Aanbod

Klaar om het verschil te maken?

Ben jij klaar om bij ons het verschil te maken? Solliciteer dan uiterlijk 24 april op de vacature van UX designer via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Linsey Marks, Recruiter bij VGZ.

Als Coöperatie VGZ hebben we een belangrijke maatschappelijke opdracht. We zijn ons er sterk van bewust dat we die opdracht alleen kunnen uitvoeren als onze leden en partners vertrouwen in ons hebben. Vertrouwen dat wij elke dag opnieuw moeten verdienen, door integer en zorgvuldig te handelen. Om deze integriteit te kunnen waarborgen, screenen wij iedereen die werkzaamheden gaat verrichten voor VGZ. Ook zijn wij als zorgverzekeraar wettelijk verplicht om de betrouwbaarheid van medewerkers in een integriteitsgevoelige functie te onderbouwen. Dat wij als organisatie een grote verantwoordelijkheid dragen, voelen wij. Risicobewust handelen is dan ook voor iedere VGZ’er een belangrijk onderdeel van het werk.

Bedrijfsomschrijving

Coöperatie VGZ. Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen.
Als Coöperatie VGZ werken we samen aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Onze bedrijfswaarden Menselijk, Aandacht, Vindingrijk en Betrouwbaar helpen ons dit waar te maken.
Wij willen een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt. Als coöperatie weerspiegelen we dat. Je voelt het als collega en je merkt het als je met ons samenwerkt. We hebben iets over voor een ander. Bij Coöperatie VGZ mag je zijn wie je bent en verwelkomen we alles wat jij met je meebrengt. Juist die verschillende perspectieven maken ons sterk.

Wij zijn een coöperatie waar je je als mens thuis voelt en waar leden zich bij betrokken voelen. Wij zijn een organisatie waar je trots op bent en waar je graag aan bijdraagt. Samen geven we vorm aan de toekomst. Wij zijn Coöperatie VGZ. Met elkaar. Voor elkaar.

Wil je meer weten over onze bedrijfswaarden? Neem dan een kijkje op onze website.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in