Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
3 dagen geleden geplaatst • 38x bekeken

Dataminer bij VGZ, in Arnhem Arnhem • VGZ

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

VGZ

VGZ
51 - 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 49 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 4.228 - € 6.040 p/m
 • 38 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Hoe ook jij het verschil maakt
De Dataminer Controles is verantwoordelijk voor het ondersteunen van de afdeling Controles in haar strategische en tactische besluitvorming, het detecteren en analyseren van doel- en rechtmatigheidsrisico's, het genereren van managementinformatie en het verkrijgen van nieuwe inzichten en doen van aanbevelingen met betrekking tot de zorgkostenbeheersing. De uitvoering hiervan geschiedt door middel van data analyse, datamining- en data science technieken op grote hoeveelheden data, waarbij de resultaten voor de belanghebbenden op een toegankelijke manier beschikbaar worden gemaakt en mondeling worden besproken. Bij resultaten kan worden gedacht aan gevraagde declaratieregels, spiegelinformatie, dashboards, maar ook aan signalen, managementinformatie en aanbevelingen.

In elk van deze facetten zoekt de Dataminer Controles naar structurele verbeteringen, waarbij te denken valt aan het voor de afdeling Controles beschikbaar maken van alsmaar meer inzichten in de verschillende zorgsoorten door middel van een dashboard.

Als Dataminer Controles maak je een vertaling tussen data en wet- en regelgeving, dit doe je niet alleen, maar in een multidisciplinair team, waarin jij de data expert bent en anderen input leveren vanuit de zorgsoort en wet- en regelgeving. Door het interpreteren van data weet je modellen te ontwikkelen op basis van de risico's en detecteer je onrechtmatigheden door middel van patronen en modellen. Om informatie begrijpelijk te maken, bouw je een dashboard of visualiseer je de resultaten en ga je in gesprek met de aanvrager en/ of de zorgaanbieder om de resultaten toe te lichten.

De Dataminer Controles heeft een ondersteunende functie voor beide teams van de afdeling Controles en maakt deel uit van een functionele eenheid. Aan het hoofd van deze eenheid staat een medisch adviseur die toezicht houdt en verantwoordelijk is voor de verwerking van medische cliëntgegevens door medewerkers van de betreffende eenheid.
Je bent een van de vier Dataminers binnen de afdeling Controles en komt te werken in een jong hoogopgeleid team, waarbij je werkt in een visueel datateam. Een grote mate van zelfstandigheid, daadkracht en zorgvuldigheid wordt van de dataminers verwacht.

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?
Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen én jouw persoonlijke groei. Samen focussen we op datgene wat je wilt bereiken. Op deze manier krijg jij ruimte om jouw unieke talent in te zetten voor een belangrijk maatschappelijk doel. We luisteren naar elkaar, werken samen en bundelen onze krachten om Nederland gezonder te maken.

Daarnaast bieden wij jou:
 • Een salaris tussen de €4228 en €6040 p/m o.b.v. 38 uur (Salarisschaal I van de CAO van VGZ);
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en verbreding van je inzetbaarheid;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar;
 • Vakantiegeld (8%) en een dertiende maand (8,33%);
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen;
 • Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van € 57,- bruto per maand op je VGZ zorgverzekering
 • We werken hybride, wat betekent dat je het merendeel van de week werkt vanuit een – door ons gefaciliteerde – arbo-proof thuiswerkplek;
 • Werk je niet vanuit huis, dan kun je werken vanuit ons kantoor in Eindhoven.


Functie-eisen

Dit is wat jij meebrengt
Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Omdat jij daadkrachtig bent en beschikt over overtuigingskracht, lukt het jou om projecten tot een succes te brengen. Daarnaast kan je conceptueel denken en beschik je over probleemoplossend vermogen.
Bovendien staan de volgende zaken op jouw cv:
 • WO werk- en denkniveau in een afgeronde exacte opleiding, bijvoorbeeld in data science, Machine learning/AI, econometrie, wiskunde, een kwantitatieve wetenschap;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van data;
 • Ervaring met SAS (of een andere SQL taal) en R;
 • Kennis van en ervaring met machine learning technieken / artificial intelligence technieken en andere geavanceerde data analyse methoden en de wens om je daarin (verder) te verdiepen;
 • Kennis en begrip van datawarehouses is een pré;
 • Een brede interesse in de gezondheidszorg;
 • Je ziet het als een uitdaging om je helemaal vast te bijten in complexe vraagstukken op het gebied van zorgkosten;
 • Declaraties en systematiek en bekostiging is een pré.
We werken tegelijkertijd aan het vergroten van de diversiteit van ons medewerkersbestand én het vergroten van onze inclusieve werkcultuur waarin je betrokken, gewaardeerd en gezien wordt.

Aanbod

Klaar om het verschil te maken?
Als Coöperatie VGZ hebben we een belangrijke maatschappelijke opdracht. We zijn ons er sterk van bewust dat we die opdracht alleen kunnen uitvoeren als onze leden en partners vertrouwen in ons hebben. Vertrouwen dat wij elke dag opnieuw moeten verdienen, door integer en zorgvuldig te handelen. Om deze integriteit te kunnen waarborgen, screenen wij iedereen die werkzaamheden gaat verrichten voor VGZ. Ook zijn wij als zorgverzekeraar wettelijk verplicht om de betrouwbaarheid van medewerkers in een integriteitsgevoelige functie te onderbouwen.

Dat wij als organisatie een grote verantwoordelijkheid dragen, voelen wij. Risicobewust handelen is dan ook voor iedere VGZ'er een belangrijk onderdeel van het werk.

Ben jij klaar om bij ons het verschil te maken? Solliciteer dan voor 25 april op de vacature van Dataminer Controles via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Robin Berendsen, Recruiter bij VGZ.
Solliciteer

Bedrijfsomschrijving

Coöperatie VGZ. Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen.
Als Coöperatie VGZ werken we samen aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Onze bedrijfswaarden Menselijk, Aandacht, Vindingrijk en Betrouwbaar helpen ons dit waar te maken.

Wij willen een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt. Als coöperatie weerspiegelen we dat. Je voelt het als collega en je merkt het als je met ons samenwerkt. We hebben iets over voor een ander. Bij Coöperatie VGZ mag je zijn wie je bent en verwelkomen we alles wat jij met je meebrengt. Juist die verschillende perspectieven maken ons sterk.

Wij zijn een coöperatie waar je je als mens thuis voelt en waar leden zich bij betrokken voelen. Wij zijn een organisatie waar je trots op bent en waar je graag aan bijdraagt. Samen geven we vorm aan de toekomst. Wij zijn Coöperatie VGZ. Met elkaar. Voor elkaar.

Meer vacatures op ICTerGezocht.nl

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in