Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
8 dagen geleden geplaatst • 25x bekeken

Technisch consultant SQL ; intern aan de slag met de klant Arnhem • CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

CareerValue

CareerValue
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 421 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

In de functie ben jij het aanspreekpunt voor nationale en internationale klanten van de organisatie. De werkzaamheden vinden doorgaans plaats op kantoor in Arnhem alleen het kan af en toe ook voorkomen dat je bij de klant langs gaat. Jouw taak is om de behoefte qua functionaliteiten van de klanten in kaart te brengen en deze requirements te vertalen naar technische oplossingen. Dit betekent dat je als persoon het in je hebt om de juiste vragen te stellen, om te adviseren, om mee te denken, om out-of-the-box te denken en om samen iets moois neer te zetten.

Als technisch consultant ben je vervolgens ook verantwoordelijk voor de daadwerkelijke realisatie van de ideeën in het platform. Het is dan ook van belang dat je ervaring hebt met databases; het schrijven van SQL queries en eventueel ook stored procedures. Daarnaast is het een pre wanneer je kennis hebt van webapplicaties. In deze functie ben je eveneens in een roulerend systeem eens in de zoveel tijd verantwoordelijk voor support werkzaamheden; klanten melden ze zich die dag bij jou indien er problemen zijn en dan is het aan jou de taak om de problemen zelf op te lossen of eventueel door te spelen richting je collega's.

Het is een brede functie waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Je wordt aanspreekpunt voor een select aantal klanten en met hen heb je veelvuldig, diepgaand contact zodat je echt tot de kern van hun behoeften kunt komen. Het kan voorkomen dat je voor de klanten ook 1 a 2 keer per jaar voor een korte periode in het buitenland moet verblijven.Functie-eisen

- Je hebt een HBO / WO werk- en denkniveau
- Ervaring als technisch consultant is een pre
- Je hebt ervaring met SQL
- Je hebt bij voorkeur ervaring met webapplicaties
- Je bent communicatief, ondernemend en analytisch vaardig
- Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taalAanbod

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een daadkrachtige, internationale organisatie met een mooie MVO visie.
Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden ook goed met een mooi salaris, ruimte voor thuiswerken, flexibiliteit en veel ruimte tot persoonlijke ontwikkeling.

Als jij interesse hebt in deze vacature, dan ontvang ik graag jouw sollicitatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Voor vragen / opmerkingen ben ik bereikbaar op 06-15490856.

 


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie in Arnhem is gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige IT oplossingen aan productie en logistieke bedrijven, nationaal en internationaal. Het bedrijf heeft een eigen platform ontwikkeld waarmee bedrijven gemakkelijk belangrijke informatiestromen en processen kunnen managen. Focus punt in haar gehele strategie is MVO; op een duurzame manier een steentje bijdragen aan mens en milieu.

In totaal werken er bijna 30 mensen in een prettige en informele setting dagelijks aan het optimaliseren én uitbreiden van het platform. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, je krijgt de vrijheid om zelf je dag in te delen aangezien je echt zelf de verantwoordelijkheid krijgt over klanten.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in