Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
24 dagen geleden geplaatst • 26x bekeken

Software Ontwikkelaar Middleware bij VGZ, in Arnhem Arnhem • VGZ

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

VGZ

VGZ
51 - 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 49 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 3.119 - € 4.455 p/m
 • 38 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Hoe ook jij het verschil maakt
Als Software Ontwikkelaar Middleware kom je te werken binnen het team van Services & Integration. Dit team realiseert koppelingen waardoor verschillende services op elkaar aangesloten worden, of databases aan elkaar gekoppeld. Dit alles in opdracht en naar wens van onze klant. Die klant kan de interne organisatie zijn, maar ook onze verzekerden. Zij werken immers dagelijks met de websites, Mijn-omgevingen, zorgapplicaties, enzovoort. Als ontwikkelaar bij Services & Integration voer je opdrachten uit voor alle verschillende applicaties en bedrijfsonderdelen. Zo ben je binnen deze functie onder andere bezig met het bouwen van services, het oplossen van bugs en het ontwikkelen van nieuwe, of verbeteren van huidige zaken. Dit alles binnen het platform van Oracle Fusion Middleware. Dit is een platform dat wordt gebruikt om al onze applicaties met elkaar te kunnen verbinden. Deze applicaties worden door collega's binnen alle divisies van VGZ gebruikt. Dit zorgt er dan ook voor dat je werk zeer afwisselend is en dat je overal in het bedrijf contacten hebt en onderhoudt.
Het team werkt volgens de agile methodiek en is multidisciplinair. Dat betekent dat alle kennis aanwezig is om iedere ontwikkelopdracht snel tot een goed einde te brengen. Zo zitten er informatie analisten, testers, ontwikkelaars en functioneel beheerders in het team. Met hen werk je niet alleen samen, je helpt elkaar ook in je ontwikkeling. Wij vinden het heel fijn als je kennis hebt, maar nog veel fijner als je die kennis met je collega's deelt. Zo help jij hen verder, en zij jou. Het team waarin je komt te werken is zelf organiserend. Dat wil zeggen dat je als team gezamenlijk overeenkomt hoe een product/project gerealiseerd wordt, wanneer je vakantie kunt nemen, hoe je met conflicten omgaat, enzovoort. Dit doet een beroep op jouw verantwoordelijkheidsgevoel en geeft je de mogelijkheid om verder te groeien.

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?
Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen en jouw persoonlijke groei. Samen kijken we wat er bij jou speelt en hoe we jou kunnen helpen. Op deze manier krijg jij ruimte om met jouw talent te werken aan projecten, binnen een omgeving waar expertise en innovatieve ideeën centraal staan.

Daarnaast bieden wij jou:
 • Een salaris tussen de €3119,- en €4455- B/M op basis van 38 uur (Salarisschaal G van de CAO) van VGZ) 
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en de verbreding van je inzetbaarheid;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar;
 • Vakantiegeld (8%) en dertiende maand (8,33%);
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen;
 • We werken hybride, wat betekent dat je het merendeel van de week werkt vanuit een – door ons gefaciliteerde – arbo-proof thuiswerkplek;
 • Werk je niet vanuit huis, dan kun je werken vanuit ons kantoor in Arnhem dat in 2020 is uitgeroepen tot gezondste kantoorgebouw van Nederland;
 • Van de gezonde lunch in ons bedrijfsrestaurant tot onze aantrekkelijke sportregeling. Bij VGZ staat de gezondheid van onze medewerkers voorop
 • Een [email protected] toeslag van €75,- bruto op basis van een 38 urige werkweek


Functie-eisen

Dit is wat jij meebrengt
Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Jij vindt het namelijk belangrijk dat het werk dat je doet, impact heeft op onze maatschappij. Omdat jij beschikt over verandervermogen en graag bezig bent met complexe opdrachten, lukt het jou om projecten tot een succes te brengen. Daarnaast ben je communicatief vaardig en analytisch. Wij zijn benieuwd naar jouw unieke talent en hoe jij dit gaat inzetten bij de realisatie van onze missie.

Bovendien komen de volgende zaken terug op je cv:
 • Hbo werk en denkniveau
 • 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Aantoonbare ervaring met (agile) softwareontwikkeling, methodes, technieken en tools
 • Aantoonbare kennis en ervaring met XML, SOAP/REST, JMS, XQuery, XSLT
 • Aantoonbare basiskennis van ITIL / Prince II
 • Aantoonbare kennis en ervaring met het ontwikkelen van middleware, kennis van Oracle Fusion Middleware is een sterke pré
We werken tegelijkertijd aan het vergroten van de diversiteit van ons medewerkersbestand én het vergroten van onze inclusieve werkcultuur waarin je betrokken, gewaardeerd en gezien wordt.

Aanbod

Klaar om het verschil te maken?
Als Coöperatie VGZ hebben we een belangrijke maatschappelijke opdracht. We zijn ons er sterk van bewust dat we die opdracht alleen kunnen uitvoeren als onze leden en partners vertrouwen in ons hebben. Vertrouwen dat wij elke dag opnieuw moeten verdienen, door integer en zorgvuldig te handelen. Om deze integriteit te kunnen waarborgen, screenen wij iedereen die werkzaamheden gaat verrichten voor VGZ. Ook zijn wij als zorgverzekeraar wettelijk verplicht om de betrouwbaarheid van medewerkers in een integriteitsgevoelige functie te onderbouwen.

Dat wij als organisatie een grote verantwoordelijkheid dragen, voelen wij. Risicobewust handelen is dan ook voor iedere VGZ'er een belangrijk onderdeel van het werk.

Ben jij klaar om bij ons het verschil te maken? Solliciteer dan op de vacature van Software Ontwikkelaar Middleware (OFM) via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Denise van Beek, Recruiter bij VGZ.

Bedrijfsomschrijving

Coöperatie VGZ. Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen
Als Coöperatie VGZ werken we samen aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Onze bedrijfswaarden Menselijk, Aandacht, Vindingrijk en Betrouwbaar helpen ons dit waar te maken. Wij willen een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt. Als coöperatie weerspiegelen we dat. Je voelt het als collega en je merkt het als je met ons samenwerkt. We hebben iets over voor een ander. Bij Coöperatie VGZ mag je zijn wie je bent en verwelkomen we alles wat jij met je meebrengt. Juist die verschillende perspectieven maken ons sterk. Wij zijn een coöperatie waar je je als mens thuis voelt en waar leden zich bij betrokken voelen. Wij zijn een organisatie waar je trots op bent en waar je graag aan bijdraagt. Samen geven we vorm aan de toekomst. Wij zijn Coöperatie VGZ. Met elkaar. Voor elkaar.  Wil je meer weten over onze bedrijfswaarden? Neem dan een kijkje op onze website.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in