Wat
Afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
22 dagen geleden geplaatst • 49x bekeken

Software Engineer Java/.NET/Python – Utilities Arnhem • CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Software Engineer Java/.NET/Python – Utilities

Functiebeschrijving
Bouw jij mee aan hoogwaardige applicaties die onze klanten nodig hebben om de energietransitie vorm te geven? En wil je graag met de nieuwste technologieën werken als onderdeel van een DevOps team?

Wat ga je doen?
Als Software Engineer werk je in een DevOps-team aan uitdagende oplossingen bij verschillende opdrachtgevers in het Utilities domein. Je bouwt mee aan applicaties die voor de organisatie waarde toevoegen bij het uitvoeren van business processen. Deze processen zijn als gevolg van de energietransitie continu aan (radicale) veranderingen onderhevig. Applicaties kunnen planningstools zijn of geografische basisadministraties van assets, maar ook IoT-platformen of een monteursapps. Vanwege lean/agile karakter van onze klantorganisaties werk je altijd in nauwe samenwerking met je opdrachtgever(s) en business users. Om hun wereld goed te begrijpen bouw je domeinkennis over tijd op en leer je van interne trainingen, collega’s en opdrachtgevers. Met je opgebouwde ervaring denk je mee over digitale innovaties om het werk van DevOps-team efficiënter te maken. Daarmee wordt functionaliteit versneld opgeleverd. Daardoor kunnen business processen versneld worden uitgevoerd.

Voor kandidaten met een JAVA programmeerachtergrond, die de ambitie hebben om zich Smallworld GIS eigen te maken, organiseren wij een Geo-ICT Master Class toegespitst op Smallworld GIS. Informeer bij ons naar jouw mogelijkheden!

Wat breng je mee?
Je bent een kei in jouw vakgebied, hebt een passie voor programmeren, een technisch hart en liefde voor de nieuwste digitale ontwikkelingen. Je bent een gedreven teamplayer met ruime ervaring in applicatieontwikkeling en/of geautomatiseerd testen, software deployment en beheer en onderhoud. Het is een belangrijke pré als je ervaring hebt in het werken in lean/agile of scrum teams. We willen een sociaal en communicatief vaardige collega vinden die relevante ervaring heeft met JAVA en/of .NET en/of Python. Jouw ervaring heb je opgedaan in een technische omgeving, bij voorkeur in de fysieke infra-wereld. Het is een pré als je bij/voor een middelgrote of grote organisatie hebt gewerkt. Daarnaast heb je:

• Een relevant HBO- of WO-diploma, bij voorkeur met een Informatica component;
• Ervaring met testing frameworks en Java Scripting is een pré
• Ervaring met (No)SQL, REST en CI/CD;
• Tenminste affiniteit met Lean/Agile werken, Scrum en DevOps;
• Bij voorkeur kennis van Cloud of/en microservices;
• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

For this vacancy fluent Dutch language is required.

Waar kom je terecht?
Je gaat werken voor de Unit Utilities & Water van de sector Vital Civil Infrastructures (VCI). Binnen deze sector hebben we te maken met een diversiteit aan klanten verdeeld over verschillende units. Klanten in onze sector zijn de drinkwater- en energienetwerkbedrijven, het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en ProRail. Ieder marktonderdeel heeft daarbij te maken met zijn eigen uitdagingen. Maar wat ze gemeen hebben is dat ze de vitale civiele infrastructuur van Nederland ontwikkelen, optimaliseren en beheren. En om succesvol te kunnen zijn transformeren zij hun bedrijfsvoering op basis van digitalisatie en werken ze nauw samen met diverse partijen in hun eco-systeem. Het is niet langer hetzelfde nét wat efficiënter doen; nieuwe concepten worden ontwikkeld waarbij slimme IT de enabler is.

CGI helpt om deze digitale transformatie te versnellen. Samen met toonaangevende ondernemingen werken we aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waarmee deze sector wordt geconfronteerd. Dit doen we met innovatieve strategieën, een breed perspectief en het nodige doorzettingsvermogen. Met duizenden collega’s wereldwijd werken wij in toegewijde teams. Hierdoor kennen we onze business en de bijbehorende uitdagingen en koppelen we dit aan onze IT-expertise.

Ons aanbod
We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een leuk en hecht team waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor ontwikkeling bij onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten.

Are you ready to Be part of our story?

Samen werken we aan diversiteit
CGI is een bedrijf van en voor mensen. Wij hechten aan een veilige, diverse werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij streven naar inclusiviteit op de werkvloer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat verschil in achtergrond – bijvoorbeeld in gender, etniciteit of leeftijd - meer en betere ideeën, perspectieven en ervaringen oplevert. Bij ons is iedereen van harte welkom.

Interesse?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem voor meer info contact op met Michael van den Berg (Director Consulting Services) via tel:+31629244690 of per mail michael.vanden.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 0000 of via saira.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Benieuwd naar onze Vital Civil Infrastructures expertise? Bezoek onze informatiepagina via: .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen

Software Engineer vacatures omgeving Arnhem

Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in