Data engineer - Arnhem

Arnhem

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Slimmer, productiever, beter en efficiënter; als BI specialist ga je er voor zorgen dat de omgevingen waar je komt te werken dit worden.

Al bijna 25 jaar is deze organisatie een Microsoft BI specialist en een trotse Gold Partner. Een IT-dienstverlener met 100% mensenwerk. Naast business intelligence houden ze zich ook bezig met applicatieontwikkeling en beheer, testing, Big Data en softwareontwikkeling. Het IT-landschap verandert sneller dan ooit te voren. Door het inzetten van de juiste technologieën anticiperen zij hierop en op die manier weten zij hoogstaande resultaten te behalen. Ze zoeken mensen die persoonlijk en vakinhoudelijk vooruit willen. Niet alleen om als bedrijf de beoogde prestaties te behalen, maar om de werknemers een kans te bieden bij dit leuke en informele bedrijf.


Functie

Als Microsoft business intelligence specialist help je opdrachtgevers en eindgebruikers bij het optimaal benutten van de datawarehouse omgeving. Na het achterhalen van de requirements ga je een advies uitbrengen. Om vervolgens op basis daarvan aan de slag te gaan met data modelleren, datawarehouse inrichting en het analyseren van gegevens en processen. Om de alles inzichtelijk te maken creëer je dashboards en rapportages.

In het team met gecertificeerde Big Data en BI specialisten wordt veel aan samenwerken en kennisdeling gedaan. Naast de opleidingsmogelijkheden is dit een belangrijk aspect om van elkaar te kunnen leren. Dit is niet alleen met directe collega’s, maar ook met specialisten met andere business units en zusterbedrijven.


Eisen

Afgeronde hbo opleiding
Minimaal 1 jaar ervaring met SSIS, SSAS, SSRS
Bereid om Microsoft certificaten te behalen
Goede communicatieve vaardigheden


Aanbod

Salaris op basis van kennis en ervaring (€3000 – €5000)
Opleidingsmogelijkheden
Werken in een kennisrijke omgeving
Telefoon en laptop
Bonusstructuur

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Ruben van den Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Engineer in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures