Business Analist; uitdagende projecten + top voorwaarden! - Arnhem

Arnhem

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.690 vacatures
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur
  • Laptop, Opleidingsbudget, Telefoon v/d zaak, Winstdeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Business Analist fungeer je als linking pin tussen de Business en ICT bij toonaangevende werkgevers op uitdagende projecten. Dit zijn doorgaans langdurige projecten en er wordt dan ook goed bekeken welke bedrijven, opdrachten in welke regio nu het best bij jouw persoonlijke wensen aansluiten.

Je bent zelfstandig in staat om de behoeften van de klant te achterhalen en deze te vertalen naar bruikbare oplossingen. Je bent in staat om data op te halen, te analyseren om vanuit daar rapportages en actieplannen op te stellen; het is dan ook van belang dat je over enige ontwikkel/rapportage kennis beschikt middels bijvoorbeeld SQL, PowerBI of Python. Je denkt zowel strategisch als operationeel en behoudt gedurende het gehele project het overzicht. Daarnaast schakel je met stakeholders op alle niveaus; van developer tot manager. Jij spreekt hun taal. 

Je bent dan ook in het bezit van een helicopterview en probeert futureproof te denken door ook de trends & ontwikkelingen in de markt in gaten te houden en hier op te acteren. Daarbij maak je gebruik van de nieuwste technieken binnen IT/Data. Het is een brede rol waarbij jij de ruimte krijgt om op je eigen wijze een impact te maken bij mooie opdrachtgevers. 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een HBO of WO diploma
- Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring
- Je beschikt over relevante certificaten (Agile / BISL / TOGAF etc.)
- Je hebt ervaring binnen Agile omgevingen
- Je hebt enige IT-kennis (bijv. SQL / PowerBI)
- Je bent een facilitator, zelfredzaam en analytisch sterk
- Je houdt van jezelf ontwikkelen en mensen samenbrengen
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Naast een prettige, persoonlijke en uitdagende werkgever, biedt deze baan jou ook erg goede arbeidsvoorwaarden:

- basissalaris tot 5500 euro bruto per maand
- uitstekend mobiliteitsbudget
- bonusstructuur obv inzet of omzet (ongeveer 1 tot 2 maandsalarissen per jaar extra)
- winstuitkering van 4%
- vakantiegeld
- vast contract per aanvang

- fulltime werkweek van 36 uren
- laptop en telefoon van de zaak
- ongelimiteerd opleidingsbudget
- platte, informele organisatie waar je iedereen kent!

Heb jij interesse in deze mooie baan als Business Analist?
Dan ontvang ik graag je CV op [email protected] of bel/app .


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Wil jij werken aan de meest uitdagende projecten, de komende jaren actief zijn in verschillende domeinen, jezelf ontwikkelen en dat allemaal in een persoonlijke setting waar je iedereen kent, gewaardeerd wordt én ook nog geniet van goede arbeidsvoorwaarden? Dan is dit een mooie kans.

Deze mooie en solide werkgever is namelijk op zoek naar meerdere Business Analisten. Het bedrijf is 20 jaar geleden opgericht door diverse senioren binnen het vak en is inmiddels uitgegroeid tot een groep van 80 personen met diverse specialismes binnen het vakgebied van ICT (met snijvlak Business). Zo hebben ze o.a. Scrum Masters, Testing Professionals en Agile Coaches in dienst (rollen waar je in de toekomst ook naar kan groeien / switchen) maar dus ook Business Analisten, van jong tot oud. Aangezien enkele oudgedienden na 20 jaar trouw en plezierig dienstverband in de komende jaren de pensioengerechtige leeftijd zullen bereiken, zijn ze opzoek naar nieuwe aanwas.

Het is een organisatie dat actief is in diverse branches (o.a. Finance, Utility en Overheid) en zich onderscheidt vanwege haar persoonlijke karakter. Lijntjes zijn erg kort, het Management is zelf ook nog als consultant actief binnen het veld en iedereen kent elkaar. Zo ken je niet alleen je collega's, maar ook hun partner / kind / huisdier. Hier ben je dus geen nummer maar juist een persoon. Elk jaar gaan ze bijvoorbeeld met zijn allen op skitrip en hebben ze een onvergetelijke tijd samen. Daarnaast wordt er veel geïnvesteerd in je ontwikkeling; er is geen opleidingsbudget maar elke relevante training / cursus / opleiding mag je gaan volgen. Al met al een zeer plezierige werkgever waar het verloop dan ook bijzonder laag is.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Analist in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures