Senior Developer .NET  - Arnhem

Arnhem

IT-idiots
 • IT-idiots58 vacatures
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • Fulltime
 • Auto v/d zaak, Pensioenregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving Senior Developer .NET 

Voor een opdrachtgever zijn op zoek naar Senior Developer met gedegen kennis van onder andere MVC, Entity Framework, C#.Net, Visual Studio en SQL server.

Voor nieuwbouw-projecten wordt er Scrum en een test-driven aanpak gebruikt. Van de Senior Developer wordt een voortrekkersrol in deze projectaanpak verwacht. Deze aanpak betekent ook een T-shape profiel, aangezien de Senior Developer alle stappen van dit
traject kan uitvoeren. Denk aan de analyse, de gesprekken met de product owner en het vastleggen van de gevraagde functionaliteiten in use cases en specificaties in Gherkin stijl, het schrijven van unit-tests, het uitwerken van integratietest met gebruik making van Specflow
en natuurlijk het bouwen van de front-end en de back-end conform standaarden en richtlijnen.

De ontwikkelstraat is vormgegeven in Azure Devops Server (on premise) waarin de gehele voortbrenging door OTAP is geborgd.
Aanpassingen in de build- en release-pipeline zijn onderdeel van de werkzaamheden.

Tooling zoals Git voor sourcecontrol en Sonarqube en tooling voor code kwaliteitsmetingen zijn onderdeel van de ontwikkelstraat.


Functie eisen Senior Developer .NET 
 • Diepgaande kennis van .NET (Core), C#.Net, MVC, Azure DevOps
 • Diepgaande kennis van en ervaring met Scrum/Agile werken
 • Kennis van en/of ervaring met een test driven aanpak
 • HBO - Informatica/Software Engineering (5 jaar werkervaring)
 • Expert niveau met Backend development met .Net (Core), C#.Net, MVC, Entity Framework, Azure DevOps

Aanvullende kennis

Naast de reguliere .Net-kennis en -ervaring, vragen we kennis van en/of ervaring met Gherkin en Specflow. In de praktijk is kennis en/of
ervaring met vergelijkbare tooling natuurlijk een goede indicatie.
Kennis van Azure DevOps is een pré.
Ervaring als Scrummaster is een pré.


Arbeidsvoorwaarden

Je wordt gedetacheerd via IT-idiots en komt daarvoor bij ons in dienst voor de duur van de opdracht. Onze kundige, ervaren vakmensen fungeren als jouw klankbord, vraagbaak en adviseur gedurende je opdracht. Wanneer je vragen hebt, wilt sparren of wilt bijpraten staat jouw contactpersoon voor je klaar.

 • 25 vakantiedagen
 • Pensioenregeling
 • Leaseauto (wanneer nodig)


lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn IT-idiots: echte vakidioten op het gebied van IT en detachering – daar hebben we bij elkaar zo'n 35 jaar aan ervaring in. Wij zetten dagelijks al onze kennis en kunde van de sector in om jou als IT professional aan interessant, uitdagend werk te helpen.
Dat maken we mogelijk met een groot netwerk aan interessante opdrachtgevers binnen de BeNeLux. Zo hebben we altijd de juiste uitdaging voor jou. Of je nu als systeembeheerder bij de overheid wilt werken of als Java developer bij een groot internationaal bedrijf: niks is te gek. Wij herkennen je talent en zorgen dat jij kunt doen waar je het beste in bent.
Detachering in de IT
IT-idiots werkt voornamelijk op detacheringsbasis. Jij komt als professional in dienst, en wij zorgen ervoor dat je toffe projecten en opdrachten kunt gaan doen. Zo ben je flexibeler dan wanneer je in loondienst bent, maar heb wel meer zekerheid dan een ZZP'er.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Arnhem