Risk Expert Autorisatie en Data bij Coöperatie VGZ - Arnhem

Arnhem

Coöperatie VGZ
 • Coöperatie VGZ
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij de Risk Expert die ervoor gaat zorgen dat de belangrijkste onderwerpen binnen jouw vakgebied gaan leven bij onze ICT-medewerkers? Van het begeleiden van managers in de opvolging van Risk & Compliance activiteiten tot het rapporteren richting onze MT's – jij doet het allemaal. En waarom je het doet? Om te zorgen dat VGZ voorop blijft lopen in gezondheid en zorg voor iedereen. We zijn op zoek naar een aantal Risk experts met ieder een eigen vakgebied.  Ben jij een Risk Expert in Data of een echte Risk expert op het gebied van autorisatie? lees dan snel verder. 

Dit is wat je gaat doen
Het aanleveren, controleren en bewaken van informatie om onze Divisie DataCare op een effectieve en efficiënte manier te laten functioneren op het gebied van Risk & Compliance. Dát is waar jij je als Risk Expert op gaat richten. 

Natuurlijk ben je hartstikke nieuwsgierig wat dit in de praktijk betekent. Jij ondersteunt en coördineert als Risk Expert de Risk & Compliance taken die van toepassing zijn op onze ICT-medewerkers. Concreet betekent dit dat je je bezighoudt met het opstellen en opvolgen van de kwartaalplanning. Dat je managers begeleidt in de opvolging van verschillende Risk & Compliance activiteiten. Jij voert risicoanalyses uit en toetst of geplande reviews van controls worden opgevolgd en correct worden verwerkt. Hoe kunnen we ervoor zorgen onze ICT-medewerkers op de hoogte zijn van de actuele kennis op het gebied van Risk & Compliance? Daar heb jij allerlei ideeën over. Van het verzorgen van trainingen tot het beschikbaar maken van informatie via onze kennisportal – jij zorgt ervoor dat de onderwerpen binnen jouw vakgebied tot leven komen binnen VGZ. 

Als Risk expert op het gebied van Autorisatie ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning bij de dagelijkse operatie van het autorisatieproces van leidinggevenden, autorisatie- en systeemeigenaren en procesoptimalisaties. Je ondersteunt systeemeigenaren bij het opstellen van autorisatiematrices inclusief het onderhoud en de implementatie. Verder rapporteer je aan  “Expertise Center Autorisaties" op basis van KRI's autorisatiebeheer.  

Als Risk Expert op het gebied van Data ben je operationeel verantwoordelijk voor de kwaliteit van de toegewezen data (objecten). Je levert input op het gebied van databeleid, datastandaarden en -procedures. In het Datakwaliteitsoverleg (DKO) ben jij een actieve deelnemer. Hier worden onder andere verbetervoorstellen besproken, geprioriteerd en gemonitord. Ook wordt de voortgang van de kwaliteitsmetingen besproken. Verder werk je veel samen met de Data Care Business data steward bij het laten uitvoeren van alle datamanagement gerelateerde initiatieven binnen Data Care. 

De ambitieuze doelen die wij onszelf hebben gesteld, kunnen wij alleen realiseren als we continu uitgaan van een goede en stabiele basis in ons werken. Interne beheersing – het werkveld waarin jij je als o.a. als Risk Expert bevindt - loopt dan ook als een rode draad door de volledige organisatie. Het stelt ons o.a. in de gelegenheid om te versnellen naar een digitale, data gedreven en betrouwbare koploper. Maar ook het met én voor leden werken aan persoonlijke totaaloplossingen, is een voorbeeld van een doel dat wij realiseren door te ondernemen met beheersbare risico's.

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?  
Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen en jouw persoonlijke groei. Samen kijken we wat er bij jou speelt en hoe we jou kunnen helpen. Op deze manier krijg jij ruimte om met jouw unieke talent te werken aan projecten, binnen een omgeving waar expertise en innovatieve ideeën centraal staan.
Daarnaast bieden wij jou:
 • Een salaris tussen de € 3567- en € 5095,-  b/m op basis van 38 uur (Salarisschaal H)  van de CAO van VGZ);
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en de verbreding van je inzetbaarheid;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar;
 • Vakantiegeld (8%) en dertiende maand (8,33%);
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen;
 • Zorgverzekering via de VGZ-personeelscollectiviteit. Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van € 57,- bruto per maand;
 • Je komt te werken in het gezondste kantoor van Nederland & krijgt een arbo-proof thuiswerkplek. 

lees meer

Functie-eisen Dit is wat je meebrengt
Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Jij vindt het namelijk belangrijk dat het werk dat je doet, impact heeft op onze maatschappij. Jij maakt samen met collega's vanuit verschillende afdelingen plannen. Binnen deze functie is het van belang dat je proactief en zelfstandig te werk gaat. Daarnaast is organisatiesensitiviteit jou niet vreemd. Je bent communicatief vaardig en weet goed te levelen met de diverse stakeholders waar je mee te maken krijgt. 
Bovendien staan de volgende zaken op jouw cv:  
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis en ervaring met ICT-risicomanagement;
 • Je hebt kennis van de 3 lines-of-defence model;
 • Je hebt kennis en ervaring met de 4de lijn-audit (DNB assessments, jaarrekeningcontrole); 
 • Je hebt kennis en ervaring met autorisatiemanagement en -processen (autorisatie rol)
 • Je hebt kennis en ervaring met datakwaliteitsprocessen en -modellen (data expert rol)
 • Je hebt kennis en ervaring met agile werken;
 • Je hebt goed inzicht in de ICT voortbrenging- en beheerprocessen;
 • Je hebt kennis van en ervaring met GRC-tooling en kantoorautomatisering; 
 • Je hebt kennis van ervaring met datamanagement frameworks en tooling (Risk expert data)
 • Kennis en ervaring met NIST security framework is een pré.
Goede Zorg voor iedereen maak je mogelijk mét iedereen. Dat betekent samenwerken met elkaar aan producten die zinnig zijn voor de maatschappij. Ongeacht wie je bent. Het gaat bij VGZ juist om wie JIJ bent en om JOUW talent. Zo dragen we met diverse teams bij aan onze samenleving en geven we samen zin in werk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.567 - € 5.095 p/m
Overige info Voorop in gezondheid en zorg
Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg, voor iedereen. Dát is waar wij ons iedere dag voor inzetten. We zijn een coöperatie zonder winstoogmerk en willen vooroplopen in het ontwikkelen en aanbieden van gemakkelijke, vernieuwende en passende oplossingen op het gebied van gezondheid én zorg.

Sollicitatieprocedure
Bij VGZ vinden wij het belangrijk dat iedereen dezelfde kansen heeft om zichzelf te ontwikkelen én tegelijkertijd bij te dragen aan de maatschappij. Daarom maken wij veel ruimte voor diversiteit; in onze werkwijze, bedrijfscultuur en manier van denken.
Een diverse werkcultuur is heel krachtig, maar ontstaat niet vanzelf. Het begint bij een voor iedereen toegankelijk recruitmentproces.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Risk Manager in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures