Architect CX - Arnhem

Arnhem

VGZ
 • VGZ
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg, voor iedereen. Dát is waar wij ons iedere dag voor inzetten. VGZ gelooft dat Nederland gezonder wordt en de zorg goed, toegankelijk en betaalbaar blijft als leden meer grip hebben op hun eigen gezondheid en zorg.
Als Architect CX bij VGZ draag jij hier aan bij. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij deze functie?  Lees dan snel verder.

Hoe ook jij het verschil maakt
VGZ heeft een transformatie ingezet om voor haar leden dé partner te worden voor persoonlijke oplossingen voor gezondheid en zorgvragen. VGZ zet in op het neerzetten van een ecosysteem en het vernieuwen van de gezondheids- en zorgketens om haar leden te helpen met op maat gemaakte en verrassend gemakkelijke oplossingen.

Als Architect kom je te werken binnen de afdeling Business Change. Deze afdeling helpt de VGZ strategie op te stellen en te verwezenlijken vanuit het perspectief van de Enterprise Architectuur en de daarvan afgeleide onderliggende architecturen (business, data, applicatie, technologie) en ontwerpen. Je opereert hier vanuit het business team Customer Experience. Dit team is gepositioneerd tussen de divisie Klant en Merkpartners en Data Care. Je opereert in een Agile omgeving, in een breed stakeholderveld en spreekt de taal van zowel de business als IT. 

Het doel dat jij als Architect hebt is dat VGZ zich, met betrekking tot de informatiehuishouding, in al haar geledingen in de gewenste richting ontwikkelt. Binnen de afdeling Business Change realiseer je dit door relevante ontwikkelingen van binnen en buiten VGZ integraal te vertalen naar richtinggevende en vernieuwende beelden, concrete principes, kaders, uitgangspunten, regels en richtlijnen (standaarden). Daarna stopt het voor jou niet. Je draagt namelijk ook bij aan de implementatie door actieve deelname en sturing binnen realisatie- en implementatieteams. 

Verantwoordelijkheden: 
 • Je bent verantwoordelijk voor de vertaling van business vragen en architectuurdoelstellingen naar de veranderingen in het informatievoorziening landschap op zowel business- applicatie- data en/of infrastructuur gebied. Je stelt hiervoor roadmaps op en zorgt voor afstemming en goedkeuring in nauwe samenwerking met de Enterprise Architect en de Senior Architect.
 • Je ziet toe op een correcte interpretatie en uitvoering van architectuurstandaarden en richtlijnen binnen de organisatie. Je bent mede verantwoordelijk voor het (project)resultaat conform het ontwerp. 
 • Je houdt jezelf op de hoogte van in- en externe (strategische) ontwikkelingen, relevante referentiearchitecturen en ontwikkelingen in het vakgebied. 
 • Je werkt samen met collega architecten aan Applicatie Portolio Analyses (APA) en adviseert de organisatie hierover. 
Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?
Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen en jouw persoonlijke groei. Samen kijken we wat er bij jou speelt en hoe we jou kunnen helpen. Op deze manier krijg jij ruimte om met jouw talent te werken aan projecten, binnen een omgeving waar expertise en innovatieve ideeën centraal staan.

Daarnaast bieden wij jou:
 • Een salaris tussen de €4133,- en € 5903- B/M op basis van 38 uur (Salarisschaal I van de CAO van VGZ)  
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en de verbreding van je inzetbaarheid 
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar 
 • Vakantiegeld (8%) en dertiende maand (8,33%) 
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen 
 • Zorgverzekering via de VGZ-personeelscollectiviteit. 
 • Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van € 57,- bruto per maand 
 • Het gezondste kantoor van Nederland  
 • Gedurende je dienstverband bij VGZ krijg je een volledig verzorgde thuiswerkplek ter beschikking gesteld 

lees meer

Functie-eisen Dit is wat jij meebrengt    
Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Jij vindt het namelijk belangrijk dat het werk dat je doet, impact heeft op onze maatschappij. Omdat jij doelgericht bent en nauwkeurig werkt, lukt het jou om resultaten te behalen. Wij zijn benieuwd naar jouw unieke talent en hoe jij dit gaat inzetten bij de realisatie van onze missie.

Bovendien staan de volgende zaken op de cv: 
 • HBO diploma, bij voorkeur opleiding richting HEAO, Bestuurlijke informatiekunde, Bedrijfskunde en/of Informatica;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie of  een architectuurrol;
 • Kennis van  architectuur, bedrijfsprocessen van een zorgverzekeraar en van systeemontwikkeling;
 • Specifieke kennis en ervaring in het Customer Experience domein;
 • Ervaring met Content Management Systemen, front-end technologie en CRM;
 • Theoretische kennis van en ervaring met verschillende architectuurgebieden en methoden (business-, applicatie-,  data-infrastructuurarchitectuur).
 • Kennis van en ervaring met projectmatig werken, ontwikkelmethoden en technieken (b.v. Prince, Scrum, RUP als methoden, en  Archimate en UML als technieken).
 • Kennis en ervaring met TOGAF en SAFe frameworks
Goede Zorg voor iedereen maak je mogelijk mét iedereen. Dat betekent samenwerken met elkaar aan producten die zinnig zijn voor de maatschappij. Ongeacht wie je bent. Het gaat bij VGZ juist om wie JIJ bent en om JOUW talent. Zo dragen we met diverse teams bij aan onze samenleving en geven we samen zin in werk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.133 - € 5.903 p/m
Overige info Klaar om het verschil te maken?
Werken bij VGZ betekent werken in een organisatie waar integriteit centraal staat. Pas dan kunnen onze verzekerden en samenwerkingspartners er namelijk écht op vertrouwen dat de informatie die zij met ons delen, in goede handen is. Ook financiële integriteit, waarbij we op een transparante en bewuste manier omgaan met financiële middelen, hoort daarbij. Om deze integriteit te kunnen waarborgen, screenen wij iedereen die werkzaamheden gaat verrichten voor VGZ. Ook zijn wij als zorgverzekeraar wettelijk verplicht om de betrouwbaarheid van medewerkers in een integriteitsgevoelige functie te onderbouwen.

Dat wij als organisatie een grote verantwoordelijkheid dragen, voelen wij. Risicobewust handelen is dan ook voor iedere VGZ’er een belangrijk onderdeel van het werk.
Ben jij klaar om bij ons het verschil te maken? Solliciteer nu op de vacature van Architect CX via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Denise van Beek, Recruiter bij VGZ. 

Op het moment dat je hebt gesolliciteerd ontvang je een automatische bevestiging op het door jouw doorgegeven mailadres. Heb je na twee uur nog geen mail ontvangen? Loop dan je ongewenste mail nog even na en neem indien nodig contact met ons op via [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Voorop in gezondheid en zorg
Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg, voor iedereen. Dát is waar wij ons iedere dag voor inzetten. We zijn een coöperatie zonder winstoogmerk en willen voorop lopen in het ontwikkelen en aanbieden van gemakkelijke, vernieuwende en passende oplossingen op het gebied van gezondheid én zorg.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!