Vendor Manager bij Coöperatie VGZ in Arnhem

Arnhem

Coöperatie VGZ
 • Coöperatie VGZ
 • Universitair of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Vendor Manager
Ontwikkelingen in de markt gaan razendsnel. Voor Coöperatie VGZ is het essentieel om hierin mee te gaan. Op deze manier zorgen we ervoor dat we vooroplopen in gezondheid en zorg. Voor iedereen. Weet jij precies wat er in de markt speelt en ben je in staat om slim te anticiperen op elke kans die zich voordoet? Dan ben jij de Vendor Manager die we zoeken.

Dit is wat je gaat doen
In de afgelopen jaren hebben wij een indrukwekkende omslag gemaakt naar een digitale dienstverlening. Reden hiervoor? Klanten beter en makkelijker naar de juiste zorgverlener en dus de beste zorg te leiden. Op dit moment zijn er meer dan 150 leveranciers waar wij verschillende diensten op het gebied van IT afnemen. Van kleinere software contracten tot de gehele outsourcing van diensten. Als Vendor Manager ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van een succesvolle samenwerking met een groot deel van deze leveranciers. Jij houdt je bezig met zowel de tactische als strategische aspecten op het veelzijdige gebied van leveranciersmanagement. Dat betekent dat jij degene bent die voor VGZ het beste én het maximale uit een leverancier kan halen zodat het contract wat is afgesloten succesvol gaat renderen. 

Jouw werkdag draait om het blijven ervaren van de toegevoegde waarde van IT. Welke spelers zijn er op de markt? Wie sluit het beste bij het doel van VGZ aan? En blijven we gebruik maken van de huidige leverancier of moeten we contracten aanvullen of vervangen? Jij weet de juiste expertises te verbinden en bewaart het overzicht inzake alle activiteiten die gedaan moeten worden. Met jouw kennis en ervaring stel je Coöperatie VGZ in staat om op een integrale manier samenwerkingen aan te gaan met interne stakeholders en externe leveranciers.

De ambitieuze doelen die wij onszelf hebben gesteld, kunnen wij alleen realiseren als we continu uitgaan van een goede en stabiele basis in ons werken. Interne beheersing – het werkveld waarin jij je  o.a. als Vendor Manager bevindt - loopt dan ook als een rode draad door de volledige organisatie. Het stelt ons o.a. in de gelegenheid om te versnellen naar een digitale, data gedreven en betrouwbare koploper. Maar ook het met én voor leden werken aan persoonlijke totaaloplossingen, is een voorbeeld van een doel dat wij realiseren door te ondernemen met beheersbare risico's.

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?
Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen en jouw persoonlijke groei. Bij VGZ werken wij plaats -en tijd onafhankelijk en zijn ervan overtuigd dat door de juiste werk/privé balans je het langst gezond blijft. Op deze manier krijg jij ruimte om met jouw unieke talent te werken aan projecten, binnen een omgeving waar expertise en innovatieve ideeën centraal staan. 

Daarnaast bieden we jou: 
 • Een salaris tussen de € 4133,- en € 5904,- B/M (Salarisschaal I van de CAO van VGZ);
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en de verbreding van je inzetbaarheid;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar;
 • Vakantiegeld (8%) en dertiende maand (8,33%);
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen;
 • Zorgverzekering via de VGZ-personeelscollectiviteit. Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van € 57,- bruto per maand;
 • Je werkt in het gezondste kantoor van Nederland.
 

lees meer

Functie-eisen Dit is wat je meebrengt
Het beheren van de relatie met leveranciers en het zorgdragen voor een goede uitvoering van de gemaakte afspraken kunnen we met een gerust hart aan jou overlaten. Jij bouwt samenwerkingen uit naar langdurige partnerships en weet de juiste deals te maken. De vakkennis en visie die jij meebrengt op het gebied van leveranciersmanagement, draagt eraan bij dat we de digitale organisatie worden die we willen zijn.  

Verder beschik jij over:
 • Minimaal 5 jaar werkervaring;
 • Relevante ervaring op het gebied contract- en leveranciersmanagement;
 • Afgeronde opleiding richting Informatica, (technische) bedrijfskunde of een overige relevante  opleiding op het gebied van inkoop. 
Goede Zorg voor iedereen maak je mogelijk mét iedereen. Dat betekent samenwerken met elkaar aan producten die zinnig zijn voor de maatschappij. Ongeacht wie je bent. Het gaat bij VGZ juist om wie JIJ bent en om JOUW talent. Zo dragen we met diverse teams bij aan onze samenleving en geven we samen zin in werk.

Voorop in gezondheid en zorg
Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg, voor iedereen. Dát is waar wij ons iedere dag voor inzetten. We zijn een coöperatie zonder winstoogmerk en willen vooroplopen in het ontwikkelen en aanbieden van gemakkelijke, vernieuwende en passende oplossingen op het gebied van gezondheid én zorg.

Klaar om het verschil te maken?
Werken bij VGZ betekent werken in een organisatie waar integriteit centraal staat. Pas dan kunnen onze verzekerden en samenwerkingspartners er namelijk écht op vertrouwen dat de informatie die zij met ons delen, in goede handen is. Ook financiële integriteit waarbij we op een transparante en bewuste manier omgaan met financiële middelen, hoort daarbij. Om deze integriteit te kunnen waarborgen, screenen wij iedereen die werkzaamheden gaat verrichten voor VGZ. Ook zijn wij als zorgverzekeraar wettelijk verplicht om de betrouwbaarheid van medewerkers in een integriteitsgevoelige functie te onderbouwen.

Dat wij als organisatie een grote verantwoordelijkheid dragen, voelen wij. Risicobewust handelen is dan ook voor iedere VGZ'er een belangrijk onderdeel van het werk.
Wil jij een enorme bijdrage leveren aan het continu verbeteren van Coöperatie VGZ? Solliciteer dan via onderstaande knop. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Heb je vragen over de vacature of werken bij VGZ? Neem dan contact op met Denise van Beek, Recruiter bij VGZ.

Bij VGZ zijn wij op zoek naar uniek talent. Wat dit betekent voor onze sollicitatieprocedure? Dat we deze waar nodig aanpassen, zodat elk individu met hart voor zinnige zorg, zich uitgenodigd voelt om bij ons te komen solliciteren.

Op het moment dat je hebt gesolliciteerd ontvang je een automatische bevestiging op het door jouw doorgegeven mailadres. Heb je na twee uur nog geen mail ontvangen? Loop dan je ongewenste mail nog even na en neem indien nodig contact met ons op via [email protected]

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 4.133 - € 5.904 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!