Junior developer en eerstelijns support Techniek 18 uur - Arnhem

Arnhem

Omroep Gelderland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben je ijzersterk in coderen en creatief in je oplossingen? En ben je klantgericht in je communicatie naar de gebruikers? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Je werkdag begint met een stand-up met je collega's. Je neemt de dag van gisteren door en kijkt vooruit naar wat je deze dag gaat doen. Zowel de kleine meldingen als de grote projecten komen aan de orde. Met een team van twee andere developers ga je vervolgens aan de slag. Je krijgt telefoontjes en mailtjes binnen met support vragen, je gaat aan de slag met het oplossen van de meldingen. Maar je werkt ook aan het doorontwikkelen van de verschillende producten die we hebben zoals websites en apps voor lokale omroepen of koppelingen tussen verschillende softwarepakketten.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die de combinatie van de bovengenoemde werkzaamheden leuk vindt en het een uitdaging vindt altijd de beste kwaliteit te leveren.

Wat je onder andere gaat doen:
  • Je bent het eerste aanspreekpunt van de afdeling. Je neemt meldingen aan, je beoordeeld deze op prioriteit. Waar mogelijk lever je zelf de oplossing of je speelt de meldingen door aan je collega's of externe partijen.
  • Onderhoudt, ontwikkelt en beheert web-gebaseerde applicaties en diensten voor intern en extern gebruik.
  • Je houdt bezig met internettoepassingen op het gebied van audio- en video.
 

lees meer

Functie-eisen Het allerbelangrijkste vinden we je ambitie en affiniteit met development in de media. Je bent flexibel, communicatief vaardig en klant- en servicegericht. Natuurlijk staat kwaliteit hoog in het vaandel. Je hebt minimaal mbo 4 werk- en denkniveau met een opleiding richting bijv. applicatieontwikkeling. Daarnaast heb je kennis van HTML, CSS, Javascript en Joomla CMS. Kennis van Ionic en Angular is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 2.375 - € 3.493 p/m

Toeslag i.v.m. bereikbaarheidsdiensten
Overige info Je bent bereid om bereikbaarheidsdiensten te draaien in de avonduren en weekenden.
De uren zijn in nader overleg over de week te verdelen. Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden
Bedrijfsomschrijving Omroep Gelderland geeft unieke en urgente verhalen van en over de Gelderlanders op journalistieke en interactieve wijze een platform, via welk medium dan ook. Door op deze manier toegevoegde waarde te hebben in het media-aanbod, wil Omroep Gelderland de publieke waakhondfunctie vervullen en relevant zijn voor de inwoners van de provincie.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 1e lijns IT Support Engineer in Arnhem