Senior Backend Developer C# .NET | Omgeving Arnhem

Arnhem

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Senior Backend Developer bouw je dagelijks aan Housenet; haar websiteplatform waarop miljoenen mensen hun droomhuis vinden en Kolibri; het ERP-pakket waarin duizenden makelaars hun werk in doen. Je doet dat samen met het ervaren en enthousiaste ontwikkelteam en met behulp van technieken als Elastic Search om zoeken in onze zoekmachines (met miljoenen zoekers) megasnel te maken, Hangfire om ervoor te zorgen alles wat onze klanten doen altijd lukt en haar eigen REST API waardoor tientallen derde partijen moeiteloos met Kolibri kunnen koppelen. Je hebt zin om in een hecht en efficiënt team een verschil te maken. Je neemt domeinkennis snel in je op en begrijpt op die manier de klantvraag en de oplossing die jij gaat bouwen. Dat doe je in samenwerking met back- en front end developers en -architect.

Je wil vooruit en bent nieuwsgierig naar de ontwikkelingen en trends in de wereld van SaaS, DevOps, big data, cloud technologie en webperformance. Je hebt al een brede kennis van moderne software- en web-/cloud technologieën, maar je wilt jezelf blijven uitdagen en verbeteren. Je beschikt over een gezonde dosis ambitie en bent een echte teamspeler die niet alleen kennis vergaart maar ook graag deelt.

lees meer

Functie-eisen HBO/WO opleiding;
Aantoonbare, succesvolle ervaring als developer met C#, ASP.NET en MSSQL;
Ervaring met werken in een agile/scrum omgeving;
Ervaring met RabbitMQ, RESTful API en/of Hangfire;
Kennis van Azure/AWS is een pré.
Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Wat bieden zij jou?

Een informele werksfeer, waarin veel ruimte is voor jouw eigen ideeën. Creativiteit, eigen initiatief en zelfstandigheid worden niet alleen gewaardeerd, zij willen niet anders. Jij hebt de vrijheid om samen met een zelfsturend team van 18 enthousiastelingen de koers te bepalen. Schakelen gaat daarom supersnel. De functie van Senior Backend Developer is een uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid. Tenslotte heb jij ook de ambitie om bij de grootste en de beste van Nederland te behoren.

En verder...

Een aantrekkelijk salaris;
Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en een budget voor persoonlijke ontwikkeling;
27 vakantiedagen met de optie om dagen te kopen of verkopen;
Flexibele werktijden met de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;
Een persoonlijke vergoeding voor vitaliteit;
Een mooie werkplek in het centrum van Arnhem (2 minuten lopen naar CS).

lees meer

Bedrijfsomschrijving Welkom bij Personnel Search IT Recruitment, opgericht in 2002, marktleider en één van de meest betrouwbare & professionele IT detacheerders van Nederland. Onze sterke reputatie van professionaliteit en succes is opgebouwd door een elite team van senior IT recruiters. Wij willen het verschil maken, werken snel, professioneel en denken in oplossingen. Door elkaar scherp te houden en wederzijds uit te dagen ontstaat een basis voor een duurzame relatie en gedeeld succes. Wij ondersteunen slechts een beperkt aantal opdrachtgevers en werken alleen exclusief. Dit stelt ons in staat om tailormade aandacht en tijd te besteden aan elke opdracht en effectief gebruik te kunnen maken van ons netwerk. Wij bemiddelen HBO IT specialisten met minimaal 4 jaar werkervaring en recruiten wereldwijd.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Arnhem