SAP CRM Consultant - Arnhem

Arnhem

IT-idiots
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving
Als SAP consultant werk je in een scrum-team. Je hebt veel vrijheid binnen jouw rol, en er is volop ruimte voor eigen ideeën en initiatief. Je werkt voor het centrum voor facilitaire dienstverlening. Jouw oplossingen helpen op het gebied van facilitaire dienstverlening, huisvesting, inkoop en informatiehuishouding.

Functie eisen

Ervaring:

  • ABAP minimaal 5 jaar
  • Minimaal 5 jaar ervaring als applicatieontwikkelaar
  • SAP CRM minimaal 5 jaar
  • Ervaring met ontwikkelen met Java SDK is een pré.
  • Ervaring met SAP CRM Marketing.
  • Communicatief sterk, Goed in kennis delen. Senior uitstraling.


lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn IT-idiots: echte vakidioten op het gebied van IT en detachering – daar hebben we bij elkaar zo'n 35 jaar aan ervaring in. Wij zetten dagelijks al onze kennis en kunde van de sector in om jou als IT professional aan interessant, uitdagend werk te helpen.
Dat maken we mogelijk met een groot netwerk aan interessante opdrachtgevers binnen de BeNeLux. Zo hebben we altijd de juiste uitdaging voor jou. Of je nu als systeembeheerder bij de overheid wilt werken of als Java developer bij een groot internationaal bedrijf: niks is te gek. Wij herkennen je talent en zorgen dat jij kunt doen waar je het beste in bent.
Detachering in de IT
IT-idiots werkt voornamelijk op detacheringsbasis. Jij komt als professional in dienst, en wij zorgen ervoor dat je toffe projecten en opdrachten kunt gaan doen. Zo ben je flexibeler dan wanneer je in loondienst bent, maar heb wel meer zekerheid dan een ZZP'er.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!