Test & Support Lead security branche - Arnhem

Arnhem

Testing Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Test & Support Lead ben jij een belangrijke schakel tussen jouw collega's. Binnen deze functie neem je de leiding van zowel jouw testing team als de 3e-lijn support team. Naast passie voor software testing heb je affiniteit met de security branche en de combinatie tussen deze twee geeft jouw energie. Leidinggeven zit in jouw aard en je weet jouw collega's daarmee goed aan te sturen en motiveren.

Het is een uitdagende functie waar jij jouw sterke coördinatie skills kan inzetten. Maar naast dat je de leiding neemt, vind je een goede teamsfeer en de relatie met jouw collega's belangrijk. Jouw grootste uitdaging zit in het bepalen van de koers rondom de teststrategie- en processen. Het is een groeiende organisatie waar veel dynamiek speelt en juist daar weet jij jouw sterke aanpassingsvermogen in te zetten. Professioneel handelen in hectische situaties is voor jou vanzelfsprekend en je weet kalmte te bewaren in stressvolle situaties. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de coaching van jouw testing collega's.

Kortom, een veelzijdige functie met leuke collega's bij een organisatie waar veel te behalen valt!

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een aantal jaar ervaring binnen een soortgelijke functie;
 • Uitstekende test management skills;
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal;
 • Een sterk bewustzijn van security;
 • Sterke analytische en technische skills.

lees meer

Overige info
 • Marktconform salaris;
 • Een fulltime functie;
 • Een informele werkomgeving waar jij het beste uit jezelf kan halen;
 • Werken met professionele collegas met expertise in hun vakgebied;
 • Een aantrekkelijke winstdeling en bonusregeling;
 • Ruimte voor het inbrengen en waarmaken van jouw ideee?n;
 • Diverse doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

In deze digitale wereld heb je wel eens ongetwijfeld gebruik gemaakt van de dienstverlening van deze organisatie. Al ruim 20 jaar specialiseert dit bedrijf zich in oplossingen voor o.a. identificatie, authenticatie, digitale ondertekening en beheer van inloggegevens. Deze oplossingen genereren zij middels hun software welke zij voor diverse branches maken. Ze zijn actief binnen de overheid, finance, zorg en MKB voor klanten als Apple, KPN en Vodafone in meer dan 180 landen.

Dit doen zij onder andere vanuit hun moderne kantoor in Arnhem. Samen met 50 professionals streven ze ernaar om een hoog kwalitatieve dienstverlening te leveren. Daarbij staan snelheid, slimheid en inventiviteit hoog in hun vaandel. Op deze manier willen zij de gebruikers een toegankelijke en veilige ervaring bieden. Momenteel is de organisatie erg aan het uitbreiden en daarom zoeken zij een Test & Support Lead ter versterking van het team.

Het is een organisatie waar de medewerker passie heeft voor zowel technologie als de business. Waar informaliteit van toepassing is en er een prettige werksfeer heerst. Hiervoor worden normaliter regelmatig teamuitjes georganiseerd waar zowel een educatieve als sociale twist aan zit. Twee vliegen in een klap dus!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Arnhem