Frontend developer vernieuwende oplossingen - Arnhem

Arnhem

Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Frontend Developer zul je aan de slag gaan met het ontwikkelen van user interfaces en maak je gebruik van web technologieën. Je neemt je vak serieus en bent graag betrokken bij het gehele innovatieproces. Je draagt verantwoordelijkheid voor het professionele verloop van het proces. Daarom ben jij betrokken bij het testen, bouwen en beoordelen van ieder project.

Je maakt deel uit van een Agile team en werkt graag met collega's die net zo enthousiast zijn over hun vak als jij. Je vindt het leuk om kennis en ervaringen te delen. Daarnaast coach jij graag collega's die minder ervaring op zak hebben. Je helpt niet alleen je collega's naar een hoger niveau. Je hecht ook waarde aan de continue ontwikkeling van jouw vaardigheden.

De technology stack bestaat uit diverse technologieën. Er wordt vooral gekeken naar de juiste tool voor de opdracht. Hierbij kun je denken aan HTML, CSS JavaScript en diverse design tools. Ook zijn ze erg begaand met diverse frameworks, zoals: Angular, Node, VUE, React en Meteor. Want waarom zou je het wiel voor een tweede keer uitvinden? Ervaring hiermee is een zeer grote pre.

Tijdens de projecten zul je niet alleen samenwerken met collega's, maar sta je ook in contact met de klant. Het is daarom van belang dat je ervaring hebt met het identificeren van de behoeftes van de klant en deze ook daadwerkelijk begrijpt. Bij het kantoor in Arnhem zal het wel vaker voorkomen dat je gewoon op kantoor werkt aan een project en minder vaak bij de klant op locatie aan de slag gaat in vergelijking met de andere kantoren.

Naast een uitdagende functie waar je veel zult samenwerken met echte vakidioten zijn de arbeidsomstandigheden ook uitstekend. De projecten worden altijd eerst met jou besproken alvorens er toezeggingen worden gedaan. Op die manier weet jij waar je aan begint en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Tot slot zijn de arbeidsvoorwaarden ook meer dan goed!

Denk jij dat deze functie voor jou is weggelegd? Hieronder volgen de voorwaarden en indien deze goed aansluiten horen wij graag van je!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond in de richting van informatica of gelijkwaardig daaraan;
 • Je hebt meerjarige ervaring met front-end technologieën;
 • Ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van applicaties, wireframes en grafische ontwerpen;
 • JavaScript, HTML5 en CSS3 ken je natuurlijk;
 • Je beheerst diverse JavaScript frameworks zoals React, Angular & VUE met de daarbij behorende tools;
 • Je bent ondernemend, assertief en vind het leuk om zelf op onderzoek uit te gaan en verantwoordelijkheid te krijgen;
 • Je bent innovatief en je wilt jezelf continu doorontwikkelen;
 • Je bent communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels in woord en geschrift!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een bovengemiddeld salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Passende mobiliteitsvergoeding of lease auto waarbij het besteedbare budget afhankelijk is van de senioriteit;
 • Een goede pensioensregeling;
 • Een bonusregeling is bespreekbaar (op basis van bedrijfsresultaat);
 • Een persoonlijk opleidingsbudget dat eigenlijk niet op kan;
 • Je krijgt 29 vakantie dagen op basis van een fulltime werkweek;
 • De mogelijkheid om thuis te werken, afhankelijk van het project en opdrachtgever;
 • De mogelijk om part time te werken (32, 36 ook 4x9);
 • Een laptop én telefoon van de zaak;
 • Direct een vast contract is bespreekbaar;
 • Bijdrage leveren aan de Open Source Community binnen Nederland en intern veel kennisdeling sessies;
 • En tot slot: leuke teambuilding uitjes voor zowel het lokale kantoor als Nederland breed.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit pioniersbedrijf heeft zijn oorsprong in Arnhem, maar heeft in de loop der jaren meerdere vestigingen in het land weten te realiseren. Naast Arnhem zijn er ook vestigingen in Apeldoorn, Rotterdam en Amsterdam en werken er zo'n 130 medewerkers. Bij elkaar is het een softwarebedrijf dat zich richt op het verkennen en ontwikkelen van technologieën waarmee vernieuwende oplossingen gerealiseerd kunnen worden voor klanten. De klanten maken zoal gebruik van consulting, technologie, business oplossingen, kennisdeling en samenwerkingsverbanden.

De vestiging in Arnhem is voornamelijk gespecialiseerd in het leveren van vernieuwende oplossingen voor haar klanten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de opkomende informatietechnologieën. Daarnaast zijn ze veel bezig met Internet of Things (IoT) en webontwikkeling.

De kerncompetentie van het bedrijf is het beheersen van hun vak en het creëren van waarde.

Doordat ze volop bezig zijn met nieuwe technologieën en hiermee voorop lopen in de markt, is

het een zeer bekende partij binnen onder andere diverse communities. Zo zijn zij bekende sprekers op conferenties in binnen- en buitenland, geven ze boeken uit en ontwikkelen ze zelf eigen platforms en open source technologie waar vervolgens andere collega's gebruik van kunnen maken om nog innovatiever oplossingen te kunnen ontwikkelen.

Ze zijn op zoek naar de beste IT-professionals en dat zou jij kunnen zijn! In een Agile team ga je aan de slag en werk je samen met gelijkgestemde, gepassioneerde professionals. Hierbij streef je naar het beste voor de klant door de behoeften te begrijpen en duidelijk te identificeren.

De afgelopen jaren heeft het bedrijf onder andere gewerkt aan een Bicycle Buddy App, de Raakvragen App van Monuta, de Remeha Service Tool App en een Eten&Zo app en bestelwebsite.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Arnhem