Medior/senior .NET developer Cloud tech! - Arnhem

Arnhem

.NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Binnen deze functie ga je werken aan verschillende maatwerk projecten. Voorbeelden hiervan zijn een mobiele applicatie voor Huuskes Eten&Zo, een bedrijf dat 60.000 maaltijden aanbiedt bij verschillende zorginstellingen, maar ook bijvoorbeeld een cloud systeem voor verzekeraar Ohra. Ook kun je denken aan verschillende IoT en mobile projecten. De projecten zijn dus erg wisselend, maar je bent overwegend met de Microsoft stack en Cloud technieken aan het werk. Ervaring hiermee komt dus erg goed van pas!

Op dit moment werken de meeste collegas vanuit huis, maar dit wordt langzaam uitgebreid naar een hybride werksituatie waarbij deels thuis en deels op locatie van de klant wordt gewerkt. Je kunt zowel individueel bij een project van een klant aan de slag gaan, als gezamenlijk met een of meerdere collegas. Dit maakt het werk dus erg afwisselend en gezellig!

lees meer

Functie-eisen
 • Een HBO of WO diploma in de richting van informatica;
 • Enkele jaren ervaring met het .NET Framework;
 • Ervaring met Cloud technologieën als AWS en Azure is een pre;
 • Je werkt graag in een agile werkomgeving;
 • Je bent een harde werker en zit vol passie voor het developersvak!

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Een jaarcontract wat kan worden voortgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • 29 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een telefoon van de zaak;
 • Een leaseauto of mobiliteitsvergoeding;
 • Budget voor het zelf samen stellen van jouw apparatuur;
 • Een fijn en gezellig team waarbinnen je je zeker zal thuis voelen!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is gevestigd in Arnhem en maakt unieke maatwerk softwareproducten voor verschillende klanten. Deze klanten vragen om software met de nieuwste .NET en cloud technologieën als AWS en Azure. Hierbij werken ze Agile waardoor het gehele team van begin af aan betrokken is bij de projecten, ook klantcontact komt hier bij kijken! Vanaf het begin van het project wordt precies gekeken naar waar de klant naar zoekt en worden op basis daarvan doelen gesteld op software gebied.

De vestiging in Arnhem bestaat in totaal uit 50 collegas en het gehele bedrijf bestaat uit 170 mensen. Het development team heeft passie voor het ontwikkelvak en wil ook echt gave dingen maken, wanneer jij dit ook hebt dan zul je je snel thuis voelen hier. De komende 3 jaar wil deze club technici blijven groeien en het bedrijf staat bekend om haar brede focus. Wanneer jij je technisch breed wil verdiepen en samen wil werken met developers gespecialiseerd in bv. frontend development of Java dan is dit de plek voor jou!

Naast hard werken hecht dit bedrijf ook veel waarde aan gezelligheid. Zo worden er verschillende pizza-avonden georganiseerd waarin het gehele bedrijf bij elkaar komt bij te praten. Ook ontwikkeling staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel, zo wordt er veel aan kennisdeling gedaan. Daarnaast worden congressen georganiseerd waar verschillende developers spreken en wordt bijvoorbeeld een startersklas georganiseerd voor de developers met nog wat minder ervaring. Voor ieder wat wils dus!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Arnhem