Senior PHP Developer Bezorgdienst - Arnhem

Arnhem

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Senior PHP developer richt je je vooral op de Backend en ga je aan de slag met de laatste technieken om moderne en vernieuwende software te ontwikkelen. Zoals je wellicht al verwacht ontwikkel je voornamelijk code die de dienstverlening van het bedrijf mogelijk maakt. Zo werk je bijvoorbeeld aan de API waar Bol.com de zending automatisch via aanmeld. Van hieruit kunnen zendingen verder worden gevolgd en is de backoffice applicatie hieraan gekoppeld. Deze backoffice maakt het mogelijk om routes en planningen te maken die vervolgens door de chauffeurs worden uitgereden. Technieken waar je voornamelijk mee zal werken zijn: PHP, MySQL, Laravel en VueJS.

Je gaat aan de slag in een team van 4 Backend developers. De werknemers zijn te omschrijven als: informeel, flexibel, gemotiveerd en behulpzaam. Er is geen vaste tijd om 's ochtends te beginnen en je mag je uren zelf flexibel indelen. De input van alle collega's worden gewaardeerd, inclusief die van jou! Elke dag brengt het developmentteam nieuwe ideeën in. Er wordt altijd maatwerk geleverd waarbij geen vaste procedures worden gebruikt. Jij denkt mee, praat mee en ontwikkelt mee!

lees meer

Functie-eisen
 • Je denkt en werkt graag mee aan nieuwe uitdagingen;
 • Je bent enthousiast en multifunctioneel, je leert graag en vindt het leuk om kennis over te dragen aan collegas;
 • Je hebt ruime ervaring met PHP, MySQL, Laravel en Javascript;
 • Ervaring met Angular, Git, Magento en HTML / CSS is een pré;
 • Je werkt graag zelfstandig maar staat altijd open voor een praatje en een kop koffie.

lees meer

Overige info
 • Een goed salaris!;
 • Een mooie functie binnen een snelgroeiend bedrijf;
 • 25 vakantiedagen + 5 dagen arbeidsduurverkorting per jaar;
 • Reiskostenvergoeding en mogelijkheden tot opleiding;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Een open, informele werksfeer met gemotiveerde collega's;
 • Werken binnen een scale-up waar nog niet alles in vaste procedures, staffels en spreadsheets is gegoten;
 • Ruimte genoeg voor eigen ideeën en initiatieven.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf heeft een unieke thuisbezorgingsservice ontworpen en waargemaakt. Drie jonge jongens bestelden regelmatig online pakketjes, maar waren vaak ontevreden over de bezorgtijden en de wijze van bezorging. Deze frustratie leidde tot inspiratie en zij hebben in 2015 hun eigen bedrijf opgezet!

Dit bedrijf is anders dan andere thuisbezorgservices omdat zij alleen s avonds tussen 6 en 10 uur de pakketjes bezorgen. Het bedrijf beschikt over een gesloten netwerk met eigen, zelfopgeleide chauffeurs. Op deze manier kan een pakketje dezelfde dag nog worden bezorgd bij een consument. Deze 'Same Day Delivery' en 'Next Day Evening' is waar het bedrijf in is gespecialiseerd en waar hun bedrijfsvoering om draait.

Naast de snelle service is ook de tevredenheid van de consument een belangrijk speerpunt voor het bedrijf. De bezorgers zenden de consument 5 minuten voor de aflevering van het pakketje een SMS dat zij in de buurt zijn. Is het pakketje toch vertraagd, dan laten zij dit ook eerlijk weten aan de consument. Via de Live Track kan de consument het pakketje volgen.

Op het kantoor gelegen in Arnhem zijn 40 medewerkers werkzaam. Naast de medewerkers zijn er nog eens 300 tot 500 chauffeurs in dienst. Het bedrijf is de afgelopen jaren enorm gegroeid en zij zetten dit aankomende jaren zeker voort. Bekende namen waar dit bedrijf mee samenwerkt zijn Bol.com, Greetz en BVA Auctions.

Het kantoor is goed te bereiken met de auto en er kan geparkeerd worden voor de deur. Tijdens de pauze kan er met mooi weer een wandeling gemaakt worden in het park dat naast de deur ligt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Arnhem