Database Engineer met Azure Cloud (interne functie) - Arnhem

Arnhem

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ze hebben hier een prachtige transitie gemaakt van relationele databases naar Cloud en wij zoeken een collega welke niet alleen als Database Developer aan de slag gaat. Ben jij sterk binnen verschillende NoSQL databases en zoek jij naar een stapje extra? Ben je bekend of heb je ervaring met Azure en wil je graag Cloudbased aan de slag gaan? 

Deze organisatie heeft wellicht de grootste verzamelingen aan Databases waar jij aan de slag mee mag gaan. Je beheert alle IT-omgevingen, mag complexe T-SQL Queries schrijven en werkt in de cloud met Azure. Je zorgt ervoor dat er dagelijks verbeteringen komen binnen de omgevingen en je bent daarnaast aanspreekpunt als het gaag om alle vraagstukken binnen jouw specialisme.

Je werkt samen met andere Database Engineers, Beheerders, Devops en support collega's en dat zijn meer dan 30FTE. Jij bent zowel de technische als functionele collega die wij zoeken. Mocht je nog geen ervaring binnen (Azure) Cloud hebben maar ken je de basisprincipes wel goed? Ambieer jij een rol waar je het verschil mag maken en tevens nog nieuwe dingen mag aanleren? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal een HBO ICT gerelateerde opleiding afgerond;
- Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met Engineering en Beheren van MS omgevingen;
- Je werk met T-SQL en Powershell;
- Je hebt kennis van SQL-server, PostgreSQL, MySQL en/of MariaDB databases;
- Je bent communicatief vaardig en hebt een creatieve mind-set;
- Je hebt bij voorkeur (Azure) Cloud kennis of ervaring;
- je hebt ervaring met Service Level Agreement;
- Je bent een echte teamplayer maar kan ook zelfstandig aan de slag;
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt hier goede arbeidsvoorwaarden, met onder andere:
-Goed salaris;
-Vaste 13e maand;
-Bonus bij goed functioneren;
-Minimaal 27 Vakantiedagen;
-Reiskostenvergoeding;
-Collectieve zorgverzekering;
-Pensioenregeling.

Interesse? Ik ontvang graag je recente CV in word format. Inhoudelijke vragen? 06-31 79 58 33


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie die bekend staat als fijne werkgever, is opzoek naar een DatabaseSpecialist. Je komt te werken in een leuk bedrijf, waar met korte lijnen gewerkt wordt. Dit maakt dat er weinig hiërarchie heerst en er snel beslissingen gemaakt kunnen worden. De deur van je toekomstige collega's staat altijd open, hierdoor heerst er een gemoedelijke en leuke sfeer binnen de organisatie. Daarnaast zorgen ze hier heel goed voor hun medewerkers, wat tevens terug te zien is in de arbeidsvoorwaarden die je geboden worden. Het verloop binnen deze organisatie is erg laag, wat tevens laat zien hoe tevreden de medewerkers zijn bij deze leuke partij!

De IT afdeling bestaande uit Developers en Engineers, Beheerders en Testers is zeer dynamisch en je komt in een team met professionele collega's te werken. Samen maak je gebruik van bewezen en nieuwe technologieën. De organisatie opereert in een sector waar duizenden mensen baat hebben.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!