Senior Webdeveloper - Arnhem

Arnhem

Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij graag deel uitmaken van hét bedrijf waarbij de consument op nummer 1 staat en waarbij alleen maar enthousiaste mensen hard werken om de kwaliteit naar een next level te tillen? Lees dan snel verder…


Jouw verantwoordelijkheden als Senior Webdeveloper

Je komt als Senior Webdeveloper te werken met de laatste technieken, om op die manier vernieuwende en moderne webapplicaties te ontwikkelen. Voor jouw team ben jij de inspiratiebron op het gebied van bleeding-edge technologie. Je vervult een sleutelrol door producten schaalbaar, toepasbaar en vernieuwend te maken. Je staat open voor uitdagende projecten, andere ideeën en je bent eager om jezelf continue te blijven ontwikkelen. Dat allemaal door je enthousiast en multifunctioneel op te stellen!


Wat wordt er van jou verwacht als Senior Webdeveloper?
 • Brede kennis van PHP7 en daarbij behorende frameworks (voorkeur Symfony)
 • Ervaring met Continuous Intergration
 • Ervaring met Vue of ander Javascript framework (React of Angular) is een pré
 • Je kan makkelijk meebewegen, houdt van reuring, bent leergierig en kan goed zelfstandig werken
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk)
 Wat krijg je ervoor terug?
 • Toffe werkplek in Arnhem en goed bereikbaar
 • Werken aan uitdagende projecten met de nieuwste tools en technieken
 • Grote mate van vrijheid en veel eigen verantwoordelijkheid
 • 25 vakantie en 8% vakantie bovenop je salaris
 • Reiskostenvergoeding
 • Trainingsbudget
 • Pensioenregeling: CAO transport

Is back-end development jouw ding en heb je daarnaast affiniteit met front-end development? Dan ben ik naar jou opzoek! Solliciteer snel en grijp je kans om je aan sluiten bij deze geweldige organisatie!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

lees meer

Contactpersoon Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!