+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
30+ dagen geleden geplaatst | 41x bekeken

Frontend Software Engineer Apeldoorn ALTEN

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Auto v/d zaak
 • Pensioenregeling
 • Engels (taal)

Vacatureomschrijving

De functie

Als Frontend Software Engineer bij ALTEN ben je constant bezig met de wensen van de gebruiker en hoe je deze optimaal kunt implementeren in een webapplicatie. De projecten waarmee jij aan de slag gaat zijn erg gevarieerd. Soms ontwikkel je een webapplicatie van scratch en soms werk je aan het verbeteren van een bestaande applicatie. De functie bestaat dan ook uit een stuk onderzoek, ontwikkeling en het testen van een applicatie. Daarnaast horen ook aspecten zoals het fixen van bugs en het nadenken over features tot jouw takenpakket.

Je werkt als Frontend Software Engineer aan projecten binnen de High-Tech sector. Binnen het ene project werk je aan een grote webapplicatie en binnen het andere project ga je aan de slag met de User Interface van een machine waardoor je dicht op de hardware werkt. Wat je ook doet, de eindgebruiker van het product staat voor jou centraal!


Jouw profiel

Naar wie zijn we op zoek?

Je hebt minimaal één jaar ervaring als Frontend Software Engineer en bent vastberaden hier meer werkervaring in op te doen óf je hebt al geruime tijd ervaring als Frontend Software engineer en bent toe aan een nieuwe uitdaging. De functie wordt aangepast aan jouw skills en ambities.

 Je bent iemand die snel nieuwe dingen oppakt en snel kan schakelen. De wereld van Frontend is constant in ontwikkeling waardoor je steeds nieuwe talen, platformen en libraries kunt gebruiken. Jouw goede basis bestaat uit ervaring met Javascript, CSS, HTML5 en een platform zoals Angular, React of Vue. Een basis of interesse in User Experience is van belang omdat je veel met deze technieken te maken krijgt en vaak met UX-ers zult samenwerken. Je denkt van nature vanuit de eindgebruiker en maakt je hard voor hun wensen zonder daarbij de eisen van de Business uit het oog te verliezen.


Persoonlijkheid

 Verder beschik je over:

 • Een afgeronde technische opleiding op hbo- of wo niveau;
 • Basis ervaring met Javascript, CSS, HTML5 en een platform zoals Angular, React of Vue;
 • Pre: interesse in Backend development;
 • Pre: affiniteit met UX;
 • Goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Nederlands is een pré.
ALTEN biedt

Wat mag je verwachten?

ALTEN biedt een technisch uitdagende omgeving waar via de diversiteit aan projecten jouw groei centraal staat. Daarnaast geloven wij dat je als engineer nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Binnen onze ALTEN Academy bieden we trainingen aan die aansluiten op jouw ambities. Onze consultants organiseren ook regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen. Of misschien vind jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren?
Wanneer na de gesprekken blijkt dat jij en ALTEN goed bij elkaar passen, bieden we je direct een vast contract aan. Omdat we van onze consultants verwachten dat ze mobiel zijn, bieden we je de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding. Daarnaast bieden we een goed salaris en een standaard netto onkostenvergoeding. We vinden het belangrijk dat je ook tot rust komt, daarom krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bijkopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een premievrije pensioenregeling.
Om jouw ambities vorm te geven koppelen we zowel een Business Manager als een Technisch Manager aan je. Samen bepaal je welke trainingen je nodig hebt en welke projecten je helpen jouw ambities te verwezenlijken. 

ALTEN

ALTEN is als consultancy en engineering organisatie werkzaam in uiteenlopende (niche-)markten van de hightech sector en de IT. Kennis op het gebied van technologie speelt hierbij een belangrijkere rol, dé centrale pijler binnen ALTEN.

Je werkzaamheden zijn met name gericht op R&D, waarbij je betrokken wordt bij het opstellen en uitwerken van het design, de implementatie van de software op een kwalitatief hoogstaand niveau. Dit kan op locatie bij de opdrachtgever zijn, maar kan ook plaatsvinden op het ALTEN Delivery Center in Eindhoven, Capelle a/d IJssel of Apeldoorn.

ALTEN biedt volop uitdaging. Zo kun je vanuit de rol van Software Engineer doorgroeien naar bijvoorbeeld Projectleider of juist dé ultieme specialist. Solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in