+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
30+ dagen geleden geplaatst | 12x bekeken

Embedded Software Engineer Apeldoorn ALTEN

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Auto v/d zaak
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

De functie

Heb jij passie voor Embedded Software ontwikkeling? Wil jij werken voor toonaangevende bedrijven in de hightechindustrie? Spreekt een ongelimiteerd trainingsbudget en een uitstekende werk/privé-balans jou aan? Bij ALTEN Nederland, locaties Apeldoorn, Capelle aan den IJssel en Eindhoven zoeken we ambitieuze Embedded Software Engineers.

Als Embedded Software Engineer bij ALTEN zet je jouw kennis in om innovatieve projecten te realiseren. Je weet op een gestructureerde manier software te ontwikkelen, werkt makkelijk samen met mensen en kan professioneel en duidelijk communiceren.


Jouw profiel

Naar wie zijn we op zoek?

Je hebt een solide basis in Embedded Software Engineering en wilt jouw expertise verdiepen door de uitdagende projecten die je doet en de ervaren collega’s waarvan je leert. Daarnaast zie jij het belang van (automatisch) testen en kennis van methodologieën als Scrum/Agile.


Persoonlijkheid

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde technische opleiding zoals (Technische) Informatica, Computer Science, Elektrotechniek, Mechatronica of Embedded Systems op hbo- of wo niveau;
  • Ervaring met de programmeertalen C en C++;
  • Ervaring met embedded systemen;
  • Kennis van (embedded) Linux.
ALTEN biedt

Wat mag je van ons verwachten?

ALTEN biedt een technisch uitdagende omgeving waar door de diversiteit aan projecten jouw groei centraal staat. Binnen onze ALTEN Academy bieden we trainingen aan die aansluiten op jouw ambities. Onze consultants organiseren ook regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen. Of misschien vind jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren?

Wanneer na de gesprekken blijkt dat jij en ALTEN goed bij elkaar passen, bieden we je direct een vast contract aan. Omdat we van onze consultants verwachten dat ze naar de klant kunnen reizen, bieden we je de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding. Daarnaast bieden we een marktconform salaris en de maximale onkosten- en communicatievergoeding. Daarnaast heb je recht op 27 vakantiedagen. Vind je dit niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bijkopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een uitstekende premievrije pensioenregeling. 

Om jouw ambities vorm te geven word je gekoppeld aan zowel een Business Manager als een Technisch Manager. Samen bepaal je welke trainingen je nodig hebt en welke projecten je helpen jouw ambities te verwezenlijken.  

ALTEN

ALTEN is als consultancy en engineering organisatie werkzaam in uiteenlopende markten van de hightech sector en de IT. Kennis op het gebied van technologie speelt hierbij een belangrijke rol, dé centrale pijler binnen ALTEN.

Je werkzaamheden zijn met name gericht op R&D, waarbij je betrokken wordt bij het opstellen en uitwerken van het design en de implementatie van de software. Dit kan op locatie bij de opdrachtgever zijn, maar kan ook plaatsvinden op het ALTEN Delivery Center in Apeldoorn, Capelle aan den IJssel of Eindhoven.

ALTEN biedt volop uitdaging. Zo kun je vanuit de rol van Embedded Software Engineer doorgroeien naar bijvoorbeeld Projectleider of juist dé ultieme specialist. Solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

Informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze Corporate Recruiters: regio West (locatie Capelle aan den IJssel) via +31(0)10-463 7700, of regio Zuid (locatie Eindhoven) via +31(0)40-256 3080. Je kunt ook een e-mail sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in