Lead Productmanager ECD (Elektronisch Cliënt Dossier) GGZ - Apeldoorn

Apeldoorn

PinkRoccade Healthcare
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jij bent dé eigenaar van ons product portfolio.  

Bij PinkRoccade GGZ werken we samen aan de GGZ-instelling van morgen. Dit doen we met ons elektronisch cliënt dossier: de mQ - suite.  Meer dan 30.000 zorgprofessionals binnen de GGZ werken dagelijks met ons ECD. De mQ - suite bestaat uit de digitale werkplek voor de zorgprofessional, de cliënt en de zorg ondersteunende teams. De suite is opgebouwd uit diverse modules en mobiele apps. Met zo'n groot marktaandeel lever jij een cruciale (maatschappelijke) bijdrage en heb je écht impact op de GGZ.

Hierdoor werk jij mee aan de GGZ-instelling van morgen. Hoe? Door als Lead Product Manager de beste mogelijkheden binnen de mQ -  suite te realiseren. De input hiervoor komt vanaf alle kanten aanvliegen: vanuit de wetgever, vanuit het productteam, individuele klanten, projecten en de gebruikersvereniging. En wat niet aan komt vliegen haal je op. Met zoveel diverse stakeholders is weerstand geen probleem voor jou. Met jouw kennis ga je de dialoog aan en je gooit jouw doorzettingsvermogen in de strijd. Zo verander je een resoluut nee in een volmondig ja. Zo boek jij resultaten. Door de beste ondersteuning van de zorg en klanttevredenheid voorop te stellen en altijd bewustzijn bij de klant te creëren. Alsof dat nog niet genoeg is:  
 • ken jij de roadmap als geen ander omdat je hem opstelt en uitdraagt naar jouw collega's.
 • zorgen je kennis, visie, nieuwsgierigheid en inlevingsvermogen ervoor dat je de gesprekspartner bent waar iedereen mee wil praten en sparren. Ook de bestuurders.  
 • zorg je met de mQ - suite dat de cliënt centraal staat en de zorgprofessional minder tijd aan administratie kwijt is, zodat er meer tijd is voor de behandeling en de patiënt. We besparen tijd en geld, zodat de cliënt en behandeling op één staat.  
 • houd je de touwtjes strak in handen bij de ontwikkeling van de mQ - suite. Van begin tot eind. Van idee tot product. Je bent eigenaar van het product en voert de regie op het proces. 
 • onderhoud je je dialoog met de product owners en weet je hen te inspireren en motiveren om in lijn met de visie de mooiste producten te ontwikkelen.
 • motiveer en inspireer je door onder andere briljante blogs te schrijven en inspirerende klantendagen te bedenken. Je bent leidend als het gaat om Product Marketing.
 • ben je een ware ambassadeur voor de mQ - suite en neem je iedereen mee in jouw visie. Wij bieden jou een podium om te zorgen dat de mQ- suite ‘top of mind' is.   
 • kijk jij positief-kritisch en analytisch en zie je nieuwe mogelijkheden. 
Dit alles en meer doe je vanuit je home office, ons kantoor in Apeldoorn en zodra het weer kan bij onze klanten.
Door de flexibele werktijden en mogelijkheden tot thuiswerken, bepaal jij vaak zelf hoe laat en wanneer je achter je bureau zit. Nu veel vanuit huis maar zodra de omstandigheden het weer toelaten ben je ook regelmatig op kantoor en bij de klant te vinden. 
PinkRoccade GGZ hoort bij Total Specific Solutions (TSS), een snelgroeiend internationaal netwerk van vertical market softwarebedrijven die zich met hun software richten op een specifieke markt. Binnen Europa zijn er meer dan 85 TSS-bedrijven met ruim 3.200 ervaren specialisten en dit aantal neemt snel toe. TSS is onderdeel van Topicus.com Inc, dat op haar beurt weer onderdeel is van Constellation Software Inc (CSI), het grootste beursgenoteerde bedrijf in vertical market software ter wereld. 
TSS organiseert vanuit haar academy verschillende programma's die o.a. gericht zijn op leiderschapsontwikkeling. Jouw ambities waarmaken? Door de constante groei van de organisatie zijn de persoonlijke ontwikkelmogelijkheden eindeloos.
Met die drive om het steeds beter te willen doen, aangevuld met inhoudelijke expertise, piekt dit team. Zo ontstaat de roadmap, is er visie en winnen we het vertrouwen van de klant.  

Wat krijg je terug voor jouw inzet? Jouw passie voor de zorg en de maatschappelijke relevantie weegt zwaar voor je mee en onderstaande arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek) spreken je zeker aan: 
 • een goed salaris, omdat we ons realiseren dat dit geen makkelijke taak is.   
 • flexibele start- en eindtijden, waardoor je veel vrijheid krijgt in het indelen van jouw werk. En de mogelijkheid om thuis te werken in overleg met jouw team.  
 • een goede pensioenregeling.
 • 26 vakantiedagen per jaar en je kunt er nog eens 12 dagen extra bijkopen voor de nodige ontspanning.  
 • 8% vakantiegeld.
 • toegang tot onze collectieve verzekeringen.
 • de kans om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen voor jouw toekomst.   
 • een jaarlijkse bijdrage van € 450,- bruto
 • een prestatieafhankelijke winstuitkering.  
 • uiteraard kan je rekenen op een auto (of mobiliteitsbudget), laptop en telefoon van de zaak, zodat je goed bereikbaar bent.  

lees meer

Functie-eisen Wij matchen met elkaar als jij
 • een hbo/wo-opleiding hebt afgerond.  
 • 3 – 8 jaar ervaring hebt als (lead) productmanager 
 • ervaring binnen de zorg is een zwaarwegende pre. 
 • bij voorkeur ervaring hebt binnen een leidinggevende positie. 
 • bekend wil staan om je ambassadeurschap als eigenaar van ons product.   
 • ambitieus en resultaatgericht bent en klantfocus hebt.  

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 40 uur
32 uur is bespreekbaar
Overige info Ben jij ondernemend genoeg voor de vacature Lead productmanager GGZ? Laat dit direct weten aan Nienke Struijk, zij is de recruiter die staat te springen om jouw sollicitatie. Ziet Nienke voldoende raakvlakken? Dan ontmoeten jullie elkaar binnenkort, onder het genot van een kopje koffie (of thee), voor een eerste kennismaking.  
 • Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure 
Vragen over de vacature? Nienke weet het antwoord (of achterhaalt dit). Contact haar via [email protected] of 06 – 10 45 10 64.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van CV's, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving PinkRoccade Healthcare draagt dagelijks bij aan een betere zorg in de Nederlandse ziekenhuizen, bij de GGZ en in de care-sector (ouderen- en gehandicaptenzorg). Dat doen we in de basis door IT-oplossingen en diensten te bieden voor een efficiënter zorgproces. Maar ook buiten de zorg kunnen organisaties profiteren van een aantal van onze oplossingen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!