Allround System Administrator - Apeldoorn

Apeldoorn

StackOps
  • StackOps277 vacatures
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
  • Laptop, Telefoon v/d zaak
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren allround System Administrator en houd je van werken met de nieuwste technieken? Lees dan snel verder:


Wat ga je doen?

Voor een grote klant in de omgeving van Apeldoorn ben ik op zoek naar een allround System Administrator. Het betreft een echte Enterprise omgeving, waar je samen met collega’s ervoor zorgt dat de gehele infrastructuur draaiende blijft.

Het draaiend houden van de omgeving doe je onder meer door op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Ook ben jij iemand die deze vernieuwingen wilt doorbrengen in de organisatie door het overtuigen van je collega’s. Dit zorgt ervoor dat je veel vrijheid hebt in je rol, maar daar hoort natuurlijk ook verantwoordelijkheid bij.

Aangezien het om een echte allround functie gaat, wordt geacht dat je kennis hebt van technieken zoals Azure, VMware, Veeam, SQL server, Office 365, maar je hebt ook kennis van netwerk en security. Laatstgenoemden zijn een pré, dus als je daar kennis van hebt is het alleen maar mooi meegenomen!


Wie ben je?

- In het bezit van een HBO werk- en denkniveau;
- Aantoonbare ervaring als System Administrator (minimaal 3 jaar);
- Kennis van Azure, Windows Server, VMware, Office 365;
- Je vindt het leuk om mee te denken met complexe vraagstukken;
- Bereid om zo nu en dan een stand-by dienst te draaien;
- Iemand die van een grapje houdt en echt gepassioneerd is over IT.


Wat mag je verwachten?

- Een salaris tussen de €2.800 tot €4.400 bruto op basis van 40 uur;
- 25 vakantiedagen;
- Volledige verantwoordelijkheid voor de omgeving;
- Mogelijkheid tot thuiswerken;
- Goede pensioensopbouw;
- Een groot bedrijf met veel ontwikkelingsmogelijkheden;
- Laptop en telefoon van de zaak.


Waar ga je werken?

Deze Nederlandse organisatie bestaat al bijna 100 jaar en is werkzaam binnen een niche. Binnen Nederland zijn ze ook marktleider in hun nichemarkt. Het betreft dus een groot bedrijf van zo’n 600 man, waar er veel waarde wordt gehecht aan een goede relatie op de werkvloer. Zo wordt er altijd met je meegekeken hoe jij het beste uit je zelf kan halen door bijvoorbeeld het volgen van trainingen, cursussen of opleidingen!

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Jens Wagenaar | tel: 070-2 197 197 / |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 4.400 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Jens Wagenaar
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures System Administrator in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures