Information Security Officer - Apeldoorn

Apeldoorn

PinkRoccade Healthcare
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Met jouw resultaatgerichtheid help jij om de informatiebeveiliging en privacy te borgen en verbeteren in onze digitale wereld.

Als jij iedereen bewust maakt van zijn of haar verantwoordelijkheid op het gebied informatiebeveiliging en privacy, draag jij bij aan het veiliger maken van de maatschappij én bouw je aan jouw eigen carrière. Dit doe je vanuit het Cloud Control Team dat is gericht op governance op het gebied kwaliteit, informatiebeveiliging en privacy binnen PinkRoccade Hosting Services. Het Cloud Control Team stelt ook tools, processen en de Way of Working (WoW) beschikbaar op het gebied van Servicemanagement, Monitoring en Security voor zowel de Private als de Public Cloud aan alle Customer en Technology teams binnen PinkRoccade Hosting Services. Vanuit het Cloud Control Team wordt nauw samengewerkt met deze teams. Daarnaast werk je nauw samen met de Corporate Security Officer en de Privacy Officer voor alle business units van PinkRoccade Healthcare. Als Information Security Officer draag jij bij aan het faciliteren van een veilige en efficiënte uitwisseling en beheer van gegevens, zodat zorgverleners optimaal kunnen sturen op het leveren van de beste zorg. Vandaag, morgen en in de toekomst. 

Security en privacy binnen de zorg en ICT.
Bij het lezen van deze combinatie snap jij het maatschappelijk belang van jouw bijdrage. Jij zet je daarom graag in voor het beheersen van de risico's rondom deze scope. Hoe? Jij zet informatiebeveiliging en privacy bij iedereen op de agenda door het actief uitdragen van het beleid. Jij creëert awareness en laat het belang van deze thema's doorleven op alle niveaus binnen alle business units van PinkRoccade Healthcare. Door jou weet iedereen wat zijn of haar taken en verantwoordelijkheden zijn. Weerstand weet je om te buigen naar draagvlak. Je denkt van nature in oplossingen en je hebt een positieve houding en overtuigingskracht, waardoor je in staat bent blijvende verandering in gang te zetten.  Met kennis ga je de dialoog aan, je bent gesprekspartner op alle niveaus binnen de organisatie tot aan het management, de Corporate Security Officer, de Privacy Officer, maar ook voor externe partners op het gebied van auditing en security.  

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het:
•    vertalen van het beleid naar concrete security requirements voor alle producten en (hosting) services;
•    opstellen en afstemmen van het informatiebeveiliging jaarplan;
•    initiëren, monitoren en bijsturen van de implementatie van het beleid en verbeterplannen; 
•    gevraagd en ongevraagd adviseren van de verschillende teams binnen PinkRoccade Hosting Services en de Business Units van PinkRoccade Healthcare;
•    begeleiden en uitvoeren van audits;
•    opstellen en bewaken van de auditkalender;
•    geven en aansturen van opdrachten om acute issues op het gebied van informatiebeveiliging te verhelpen.
•    toezicht op melding, registratie en de afhandeling van security-incidenten;
•    opstellen van rapportages.

lees meer

Functie-eisen Wij passen bij elkaar als jij
•    minimaal een hbo opleiding hebt afgerond, bij voorkeur in de richting van ICT;
•    zeker beschikt over kennis van de ISO27001 en ISO27002 normen;
•    ervaring hebt met public en hybrid cloud;
•    beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands én Engels.

Dit geeft je nóg een streepje voor:
•    kennis van de GDPR, ISO27701, NEN7510 en ISO27017;
•    een CISM of CRISC of CCISO certificering of de ambitie deze te behalen.

Tot slot ben je resultaatgericht, klantgericht en ambitieus.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Dit mag je van ons mag verwachten
De maatschappelijke relevantie weegt mee voor je, maar ook professionele en persoonlijke ontwikkeling is voor jou heel belangrijk. Uiteraard bieden wij jou ook een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, op fulltime basis ziet dat er zo uit: 
•    Een goed salaris, afhankelijk van jouw ervaring;
•    Een leaseauto of mobiliteitsbudget;
•    Een laptop, telefoon(budget) en bijbehorend abonnement;
•    Een prestatieafhankelijke winstdelingsregeling;
•    De kans om je op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen;
•    Jaarlijks € 450,- bruto persoonlijke bijdrage;
•    Een goede pensioenregeling;
•    Flexibele werktijden. Momenteel werken we allemaal thuis. We hechten veel waarde aan vrijheid en eigen verantwoordelijkheid bij het indelen van je werktijden en een goede balans            tussen kantoor en thuis, dus ook na de maatregelen kun je daar op rekenen.
•    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 26 vakantiedagen (plus de mogelijkheid tot het kopen van 12 extra vrije dagen), 8% vakantiegeld en toegang tot collectieve verzekeringen.

Kortom: een mooie kans om met jouw expertise een bijdrage te leveren aan maatschappelijk relevant werk!

En er is meer
PinkRoccade Hosting Services is één van de business units van PinkRoccade Healthcare en is onderderdeel van Total Specific Solutions (TSS), een snelgroeiend internationaal netwerk van vertical market softwarebedrijven die zich met hun software richten op een specifieke markt.  Binnen Europa zijn er meer dan 85 TSS-bedrijven met ruim 3.200 ervaren specialisten en dit aantal neemt snel toe. TSS is onderdeel van Topicus.com Inc., dat op haar beurt weer onderdeel is van Constellation Software Inc (CSI), het grootste beursgenoteerde bedrijf in vertical marktet software ter wereld. TSS organiseert vanuit haar academy verschillende programma's die o.a. gericht zijn op leiderschapsontwikkeling. Jouw ambities waarmaken? Door de constante groei van de organisatie zijn de persoonlijke ontwikkelmogelijkheden eindeloos.

Informatiebeveiliging is onze topprioriteit. Ook die van jou?
Stel je dan direct voor aan Yvonne Jansen (Recruiter). Zien we voldoende raakvlakken, dan zitten we binnenkort met elkaar aan de koffie (digitaal) voor een eerste kennismaking. 

Vragen over de functie? Mail of bel gerust naar Yvonne. Zij kan je vragen beantwoorden, of achterhaalt dit voor je. Contact haar via [email protected] of 06 – 51990814.

De procedure bestaat uit meerdere (digitale) sollicitatiegesprekken en het overleggen van een VOG. 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van CV's, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

lees meer

Bedrijfsomschrijving PinkRoccade Healthcare draagt dagelijks bij aan een betere zorg in de Nederlandse ziekenhuizen, bij de GGZ en in de care-sector (ouderen- en gehandicaptenzorg). Dat doen we in de basis door IT-oplossingen en diensten te bieden voor een efficiënter zorgproces. Maar ook buiten de zorg kunnen organisaties profiteren van een aantal van onze oplossingen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!