Ervaren Master Data Specialist a.k.a. Business Grower, 32 uur, Andijk

Andijk

Pop Vriend Seeds
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen zodra je begint te praten over MDM? Zie jij het zitten om bij ons het gehele Master Data proces te bewaken maar zeker ook te optimaliseren? Én wil jij werken in een groene sector die bijdraagt aan de werkelijke vraagstukken van de wereld? Kijk dan snel of het shirt van deze nieuwe rol als Master Data Specialist a.k.a. Business Grower jou past!  

Als onze Master Data Specialist bewaak en optimaliseer jij het gehele proces en ga jij samen met ons team aan de slag om een passende structuur neer te zetten. Je hebt een beslissende en adviserende rol richting de Business en zorgt ervoor dat alle data kwalitatief hoogwaardig is, dat wil zeggen consistent en nauwkeurig.

lees meer

Functie-eisen Opleiding
Je hebt minimaal hbo-werk- en denkniveau. Kennis van onze sector is een grote pré. 

Ervaring
Je hebt 5 tot 10 jaar ervaring met MDM bij voorkeur binnen een middelgrote onderneming. Je hebt veel projectmatig gewerkt en kent de basisprincipes hiervan. Daarnaast heb jij al eerder een actieve rol gehad met het opzetten, herstructureren, implementeren én onderhouden van een Master Data Structuur. Middels de door jouw gemaakte rapportages kun je de Master Data analyseren en beoordelen. Je bent heel goed met Microsoft Office en hebt kennis van ERP-systemen zoals ABS.

Skills
Je werkt gestructureerd en procesmatig en kwaliteit is voor jou ontzettend belangrijk. Je overziet het geheel, bent communicatief sterk en werkt graag samen met diverse disciplines binnen het bedrijf. Je bent analytisch heel sterk, prioriteren van je werk is voor jou geen probleem en bovendien weet je jouw collega's te enthousiasmeren. 

Persoonlijkheid
Je kunt goed luisteren, bent een zelfstarter en durft beslissingen te nemen. Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt. Je vindt het belangrijk een verschil te maken; zowel voor de wereld als voor de mensen om je heen.

Talen
De Nederlandse en Engelse taal kennen voor jou geen geheimen, zowel in woord als geschrift.  

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Wat krijg je ervoor terug?
Een fantastische kans om je werkervaring uit te bouwen in een unieke organisatie waar je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt. Je gaat werken in een heel divers team; van net-afgestudeerden tot de echte ‘goeroes' in het vak en alles ertussenin.

Sinds juli 2019 is KWS Vegetables eigenaar van Pop Vriend Seeds, waarmee er toegang is tot een berg aan technologische know-how, meer collega's wereldwijd en natuurlijk extra mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen in je vakgebied. We hebben een no-nonsense werkmentaliteit en een informele bedrijfscultuur, een andere manier om te zeggen dat er veel gelachen wordt bij KWS. Meer info kun je nog vinden op de website van  KWS Vegetables. 

KWS Vegetables maakt deel uit van de CAO Tuinzaadbedrijven, jouw salaris zal volgens deze CAO en marktconform bepaald worden. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving We are Pop Vriend Seeds, a specialized seed breeding company in the Netherlands. We export our vegetable seeds to over 100 countries worldwide, among which are the United States, China and Russia. Our headquarters is located in Andijk, in the heart of Seed Valley, the Netherlands. Since 2019, we are a part of the KWS family. KWS is one of the world’s largest independent seed companies.

.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!