+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Azure Cloud Architect | large corporates Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

 • 24 - 40 uur
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 5.000 - € 7.500 p/m (bruto)
 • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget
 

Locatie

Amsterdam
 

Vacature in het kort

Onze consultancy club in de buurt van Amsterdam zoekt een ervaren Azure Cloud Architect. Jouw taak is het geven van advies op hoog niveau en het helpen van klanten met het verbeteren van hun IT-systemen. We bieden een aantrekkelijk salaris, groeimogelijkheden, een auto van de zaak of een vergoeding voor reizen, een pensioen, verzekeringen, de kans om flexibel te werken en geld om jezelf te blijven ontwikkelen. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Als succesvolle consultancy club uit de omgeving van Amsterdam met ruim 30 jaar+ ervaring staat deze organisatie bekend om haar unieke expertise en onvermoeibare inzet bij het oplossen van complexe technische uitdagingen.

Het team bestaat uit 40 hoogopgeleide en getalenteerde professionals, en zij werken nauw samen om klanten te helpen bij het optimaliseren van hun IT-omgevingen. Zij geloven in het bieden van op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van haar klanten, en streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

Ben jij een ervaren professional op het gebied van Azure cloudoplossingen? Heb je expertise in het adviseren op managementniveau bij het maken van cruciale beslissingen met betrekking tot cloudtechnologieën? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Azure Cloud Architect speel je een essentiële rol in het team. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

Adviseren op managementniveau: Je bent verantwoordelijk voor het verstrekken van deskundig advies aan het managementteam over strategische keuzes in cloudoplossingen. Je analyseert complexe situaties en biedt heldere aanbevelingen om de juiste beslissingen te nemen.

Ontwikkelen van architectuur en migratiebegeleiding: Je bent bedreven in het ontwerpen van robuuste architectuur voor cloud implementaties. Daarnaast ben je in staat om verschillende migratievragen te beantwoorden en te vertalen, waarbij je de behoeften van de klant centraal stelt. Je begeleidt de klant gedurende het hele migratietraject, van concept tot implementatie.

Opstellen van architectuurontwerpen: Je vertaalt klantvereisten naar zowel functionele als technische architectuurontwerpen. Je bent in staat om gedetailleerde plannen te maken die aansluiten bij de behoeften van de klant en tegelijkertijd innovatieve oplossingen bieden.

Adviseren over verschillende oplossingen: Je hebt kennis van on-premises, hybride en cloudoplossingen van diverse bekende platformen. Je kunt klanten begeleiden bij het kiezen van de meest geschikte oplossing op basis van hun specifieke eisen en bedrijfsdoelstellingen.


Gevraagd profiel:
 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau in de richting van IT, Informatica of een gerelateerd vakgebied.
 • Ruime ervaring in het adviseren van managementniveau over cloudoplossingen en het ontwikkelen van architectuur.
 • Uitgebreide kennis van verschillende cloudplatformen met name Azure, en hun mogelijkheden, inclusief on-premises en hybride oplossingen.
 • Je hebt kennis en ervaring met TOGAF.
 • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden, gecombineerd met uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt 2 of meerdere certificeringen op het gebied van Azure.
Arbeidsvoorwaarden:

Het salaris ligt tussen de 5000 en 7500 euro per maand op basis van 40 uur p.w. en is afhankelijk van je kennis en ervaring. 
Er is elk jaar een loonronde en je salaris zal groeien naarmate je meer ervaring opdoet. Daarnaast ontvang je een auto van de zaak of mobiliteitsvergoeding, een pensioen, collectieve verzekering, de mogelijkheid om flexibel te werken en een opleidingsbudget.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Mauricio Akerina via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in