+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Information Security Officer Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Grant Thornton

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Grant Thornton

Gevraagd

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior
 • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

 • Vast contract
 • Winstdeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van informatiebeveiliging als Information Security Officer bij een toonaangevende organisatie. Je speelt een cruciale rol in het identificeren en aanpakken van beveiligingsrisico's, met een focus op het vergroten van bewustzijn en het verstrekken van advies. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een mobiliteitsvergoeding die past bij duurzaamheidsdoelen, persoonlijke ontwikkeling via de Grant Thornton Academy, en de mogelijkheid om nationale feestdagen aan te passen aan jouw culturele voorkeuren. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Je screent de veiligheid van de informatiestomen bij een externe organisatie. Op het eerste gezicht lijkt het technisch prima in orde. Totdat je vragen stelt aan de werknemers over het gevoerde beleid. Zij zijn hier niet of nauwelijks mee bekend. Dat is een risico! Wat betekent dit voor het gevoerde beveiligingsbeleid? Je brengt het management hier snel van op de hoogte en plant in no time bewustwordingstrainingen voor de werknemers in. 
Dat heb je mooi opgelost! Gevraagd en ongevraagd advies geven aan managers en werknemers. Daar deins jij niet voor terug. 

Dat is wat jij doet. Als information security officer bij Grant Thornton.De vacature

Jij houdt je bezig met allerlei informatiebeveiligingsvraagstukken bij een diversiteit aan klanten. Van het uitvoeren van penetratietesten tot het ontwikkelen van securitytools. Onderzoek naar (nieuwe) technieken, (potentiële) kwetsbaarheden, risicomanagement, compliancy en governance als onderdeel van een IT-audit en privacyvraagstukken geeft jou, jouw team en de klant nieuwe inzichten. 

Je signaleert informatiebeveiligingsrisico´s en -incidenten en ziet waar verbeter- en knelpunten zitten. Je verricht intern onderzoek en rapporteert en adviseert hier gevraagd en ongevraagd over aan het management en medewerkers. Je helpt bij het oplossen van informatiebeveiligingsincidenten en de actualiteit van documenten. Dit komt de bedrijfscontinuïteit ten goede. Ook borg je informatiebeveiliging in contracten.


Hier gaan we vanuit

Ambitie
Met jouw passie voor techniek en cyber-/information security wil je écht alles weten. Je stopt pas zodra je alles hebt uitgeplozen. Je bent proactief en haalt altijd het beste uit jezelf. Het bijwonen van vakinhoudelijke seminars en het volgen van cursussen en opleidingen staat daarom bovenaan jouw prioriteitenlijst. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, zoals Grant Thornton.

Skills
Je hebt een professionele en kritische houding. Je communiceert duidelijk naar alle niveaus binnen een organisatie, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je mist niks en wilt het beste halen uit alles wat je doet. Samen met jouw team.

Ervaring
Met jouw wo- of hbo-opleiding cyber-/information security, wiskunde, informatica, business en ICT of een andere vergelijkbare opleiding en minimaal drie jaar ervaring in cyber-/information security ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie. Je neemt hierbij enige ervaring met frameworks als Cobit/NIST, ISO27001, NEN7510 of BIR/VIR/BIO mee samen met relevante of vergelijkbare certificeringen als CISSP, CISM, CISA, CCSK of CCSP, CRISC, CIPP/e of CEH.


Arbeidsvoorwaarden
 • We bieden je een passend salaris o.b.v. studievoortgang en werkervaring;
 • Mogelijkheden tot een goede studieregeling;
 • Een eigen mentor die je actief begeleidt en waar je altijd terecht kan;
 • 29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen;
 • 3 Christelijke nationale feestdagen die je mag inruilen voor officiële feestdagen uit je eigen cultuur;
 • Mooie teamuitjes met het Young Grant Thornton-netwerk;
 • Winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie;
 • Je ontvangt een mobiliteitsvergoeding die je kunt laten uitkeren, of die je kunt inzetten voor vervoer dat helemaal past bij jou en bij onze duurzaamheidsdoelen: een elektrische auto of een Mobiliteitskaart om te reizen met het openbaar vervoer;
 • Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je je kennis en je persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfulness of ‘goed slapen’? Krijg je ook gewoon.
Over Grant Thornton:

Grant Thornton Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken (#7) van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met 62.000 professionals in meer dan 135 landen.

Vanuit acht Nederlandse vestigingen ondersteunen 600+ professionals onze klanten met raad en daad op het gebied van accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken. We leveren expertise van wereldformaat, op een manier die naadloos bij de unieke situatie van iedere klant aansluit. Wij werken vanuit een solide basis met een flexibele en resultaatgedreven mentaliteit.

 • Opgericht in 2007
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in