+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

In-house Medior Ethical Hacker / Pentester Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CareerValue

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
CareerValue

Gevraagd

 • 24 - 40 uur
 • MBO of hoger
 • Medior
 • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

 • Vast contract
 • 4.200 - € 5.200 p/m (bruto)
 

Locatie

Amsterdam
 

Vacature in het kort

Voor een topclub in Ethical Hacking zoeken we nieuwe teamleden. Het team heeft veel ervaring en helpt veel organisaties. Ze bieden verschillende diensten en werken met speciale teams. Je gebruikt belangrijke tools zoals Burp Suite Pro en VMWare Fusion. Je werkt aan het vinden van zwakke plekken in systemen en applicaties. Ook doe je soms Red Teaming. Je krijgt de kans om veel te leren en te groeien. Plus, je hebt 5 weken per jaar voor je eigen ontwikkeling. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een toonaangevende club op het gebied van Ethical Hacking/Penetratietesten zoeken we momenteel naar nieuwe teamleden voor hun Pentest-team. Met een indrukwekkende gezamenlijke ervaring van meer dan een eeuw in pentesten, hebben ze al meer dan honderd organisaties bijgestaan. Ze hebben een uitgebreide dienstverlening met onder andere: red teaming, penetratietesten, malware-analyse en beveiligingsadvies, specifiek gericht op bedrijven die behoefte hebben aan geavanceerde monitoring en detectieoplossingen.

Het team bestaat uit 45 toegewijde professionals, verdeeld over vier gespecialiseerde technische teams. Elk van deze teams wordt geleid door een ervaren pentesting-manager, die niet alleen gerichte begeleiding biedt, maar ook een omgeving creëert waarin continu leren en groeien wordt gestimuleerd.

Belangrijke hulpmiddelen die pentesters hier gebruiken, zijn onder andere Burp Suite Pro, VMWare Fusion, Slack en Microsoft Office. Hier draait het om het herkennen van het potentieel van creatieve denkers met een goed ontwikkelde hacker-mindset, ongeacht hun formele kwalificaties of certificeringen.

Als pentester ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van geavanceerde penetratietesten op diverse doelen, waaronder interne netwerken, kiosken/geldautomaten/POS-machines, en zowel web- als mobiele applicaties.
Je zult ook deelnemen aan uitdagende Red Teaming opdrachten, waarbij je strategisch te werk gaat om potentiële kwetsbaarheden te ontdekken en te exploiteren.

Wanneer er geen initial foothold beschikbaar is, ben je bedreven in het uitvoeren van slimme phishing-aanvallen om toegang te krijgen tot systemen en gegevens.
Bovendien wordt van je verwacht dat je op medior-niveau broncode kunt analyseren en security code-reviews kunt uitvoeren, aangezien onze penetratietesten voornamelijk whitebox zijn.

Naast je technische vaardigheden ben je ook verantwoordelijk voor heldere communicatie met teamgenoten en klanten, en voor het tijdig opleveren van gedetailleerde rapporten.
Diepgaande kennis van verschillende aanvalstechnieken en verdedigingsmechanismen is essentieel, evenals bekendheid met een breed scala aan penetratietesttools. Als ervaren Penetratietester speel je een cruciale rol in het waarborgen van de beveiliging van haar klanten en het proactief identificeren van kwetsbaarheden voordat kwaadwillende mensen deze kunnen misbruiken. Bovendien bieden ze je 5 weken per jaar voor persoonlijke ontwikkeling en studie.

Sollicitatieprocedure:

Kennismakingsgesprek:Tijdens dit eerste gesprek stellen we elkaar voor en bespreken we jouw achtergrond, interesses en motivatie.

Technische test webapplicatie: Je neemt deel aan een technische test waarbij je vaardigheden op het gebied van webapplicaties worden getest.

Tweede gesprek met de manager Penetratietesting en een technisch teamlid: Hier bespreken we je bevindingen tijdens de test, hoe je tot deze conclusies bent gekomen en het belang van effectieve rapportage.


Gevraagd profiel:
 • Opleidingsniveau is niet doorslaggevend; we willen zien wat je kunt;
 • Relevante werkervaring op het gebied van Pentesting van 2 tot 3 jaar ervaring;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een echte teamspeler;
 • Een achtergrond in softwareontwikkeling is een pluspunt, omdat dit helpt bij het lezen van codes;
 • Aangevuld met certificaten zoals GPEN, OSCP, OSCE, of de bereidheid om deze te behalen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
Arbeidsvoorwaarden:
 • Uitgebreid verlofpakket met 27 dagen vakantie per jaar;
 • Salaris voor junior tussen €4200 en €5200 bruto per maand op basis van 40 uur;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om regelmatig vanuit huis te werken (gemiddeld 1 à 2 keer per week op kantoor);
 • Moderne laptop en smartphone voor efficiënt werken;
 • Leuke bedrijfsuitjes om te ontspannen met collega's;
 • Hecht team van gezellige collega's die samen met jou willen groeien.

Bij interesse, Neem voor meer info contact op met Mika via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 06 18 96 37 45.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in