+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Scrum Master Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Brunel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Brunel

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Als ervaren Scrum Master ben je verantwoordelijk voor het faciliteren van Scrum-events zoals de sprint planningen, daily stand-ups, sprint reviews en retrospectives. Je coacht op zowel individueel- als team niveau, helpt impediments te verwijderen en hebt een diepgaand inzicht in de ontwikkelingen binnen je team(s). Daarnaast help je teams om in de mate van Agile volwassenheid te groeien. Je zorgt voor een open cultuur binnen je team, gericht op voortdurende verbetering en het optimaliseren van processen om vooruitgang te boeken. Hiermee draag je bij aan het bepalen van de richting van de Agile transformatie en het succes van je team.

Bovendien maak je deel uit van onze hechte Agile Community bij Brunel, waar gezamenlijk wordt gewerkt aan gemeenschappelijke doelen op onze product backlog via webinars, interactieve sessies en intervisies.Bedrijfsomschrijving

Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in