+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Product Owner Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Brunel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Brunel

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
 

Locatie

Amsterdam
 

Vacatureomschrijving

Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor het definiëren en beheren van de productvisie, de product Backlog en het leveren van waardevolle functionaliteit aan je Scrumteam. Je vormt de schakel tussen diverse stakeholders, waarbij je zorgt voor effectieve communicatie en samenwerking om de productdoelen te bereiken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van User Stories, het managen van de Roadmap en het bepalen van de prioriteiten. Met een diepgaand begrip van de behoeften van gebruikers en de markt vertaal je deze naar duidelijke en haalbare doelen. Hiermee ben je onmisbaar voor het succes van het product en je team.

Bovendien maak je deel uit van onze hechte Agile Community bij Brunel, waar gezamenlijk wordt gewerkt aan gemeenschappelijke doelen op ons product backlog via webinars, interactieve sessies en intervisies.

Bedrijfsomschrijving

Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in