+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
13 dagen geleden geplaatst | 163x bekeken

Data Science Consultant Amsterdam Yacht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Yacht

Yacht
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 75 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 3.500 - € 5.700 p/m
 • 36 uur
 • Universiteit of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • Medior
 • Auto v/d zaak
 • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij klaar voor een uitdagende en dynamische carrière als data science consultant? Zoek niet verder, want wij hebben uitdagende opportunities voor jou!

Bij onze klanten zoals KLM, Heineken, Booking, Bol, PWC, KPN, Geldmaat, ABN AMRO, Rabobank, De Overheid, UWV, Belastingdienst begrijpen we de cruciale rol die data scientisten spelen en hebben we uitdagende opdrachten voor jou om je analytische vaardigheden en expertise in dataverwerking en -interpretatie ten volle te benutten.

Je wordt als consultant op tijdelijke opdrachten ingezet waarbij je als data scientist verantwoordelijk bent voor het ontwerpen, implementeren en uitvoeren van geavanceerde data-analyse- en machine learning-algoritmen. Je speelt een cruciale rol in het begrijpen van complexe datasets en het vertalen van ruwe data naar bruikbare voorspellende inzichten die bijdragen aan het nemen van strategische beslissingen van onze klanten. Jouw technische expertise en innovatieve aanpak zijn de drijvende kracht achter het succes van onze klanten.

Waarom zou je kiezen voor een carrière als data science consultant bij Yacht? Hier zijn enkele redenen waarom onze consultants enthousiast zijn over hun werk:

1.Uitdagende projecten: Als consultant krijg je de kans om te werken aan boeiende projecten voor toonaangevende bedrijven in diverse sectoren. Of het nu gaat om het bouwen van betrouwbare en efficiënte voorspellende algorithms of het implementeren van schaalbare oplossingen, elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen om je vaardigheden te verbeteren.

2.Samenwerking en kennisdeling: Doordat je meerdere opdrachten doet bij diverse top bedrijven optimaliseer je je expertise op het gebied van data science sneller en intensiever dan wanneer je bij 1 bedrijf werkt. Via detachering bij meerdere bedrijfsorganisaties zal je profiteren van hun expertise en kennis op het gebied van data science. Bij Yacht moedigen wij actieve kennisdeling aan, zodat jij en je collega's voortdurend kunnen groeien en leren.

3.Innovatie en technologie: Als data science consultant sta je aan de voorhoede van technologische ontwikkelingen. Je zult werken met geavanceerde tools, platforms en programmeertalen om innovatieve oplossingen te creëren. Via onze data academy brengen wij je de laatste kennis en kunde die je kan gebruiken tijdens je detacherinsgopdrachten.

4.Persoonlijke ontwikkeling: We geloven in het bevorderen van de groei en ontwikkeling van onze consultants. Naast uitdagende projecten bieden we ook interne en externe trainingsmogelijkheden om je vaardigheden verder uit te breiden. Je krijgt o.a de mogelijkheid te participeren in onze data opleidingsprogramma waarbij o.a de volgende modules aan bod komen: Data architecture en governance, Database design, Data driven strategy, Engineering model development analysis, Python fundamentals en pandas advanced, data integration using azure.

5.Impactvol werk: Als data scientist heb je de mogelijkheid om een tastbare impact te maken op de bedrijfsresultaten van onze klanten. Door betrouwbare en efficiënte voorspellende algorithms te bouwen, help je organisaties om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en hun concurrentievoordeel te vergroten.

Jouw verantwoordelijkheden zullen bij de diverse opdrachtgevers zijn:

-Identificeren van waardevolle informatie uit gestructureerde en ongestructureerde data.
-Bouwen van geavanceerde modellen en algoritmen om voorspellingen en patronen te genereren.
-Samenwerken met interne teams om bedrijfsuitdagingen te begrijpen en data-gedreven oplossingen voor te stellen.
-Data cleaning, preprocessing en exploratory data analysis uitvoeren om de datakwaliteit te waarborgen.
-Opzetten van A/B-testen en het analyseren van experimentele resultaten.
-Voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in data science en machine learning.
 Functie-eisen

Klinkt dit als de volgende stap in jouw carrière reageer dan direct.? Wij zijn op zoek naar gepassioneerde data scientisten met:

-Minimaal 4 jaar werkervaring,

-Uitstekende probleemoplossende vaardigheden

-Je hebt ervaring met Python

-Je bent woonachtig in Nederland.

-Je bent Nederlandstalig en bedreven in de Engelse taal zowel in woord als geschrift.

-Een afgeronde universitaire opleiding in Computer Science, Statistiek, Wiskunde, of een gerelateerd vakgebied.

-Bewezen ervaring in het werken met grote datasets en geavanceerde data-analyse.

-Diepgaande kennis van programmeertalen zoals Python, R, of Scala.

Het zou ook top zijn wanneer je: 
-Ervaring hebt met machine learning frameworks zoals TensorFlow, PyTorch, of scikit-learn.

-Sterke statistische vaardigheden en kennis hebt van data visualisatie.

-Uitstekend probleemoplossend vermogen en het vermogen om complexe technische concepten aan niet-technische belanghebbenden uit te leggen.Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
 • Een contract van 36 uur per week;
 • Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en ligt tussen de € 3.500 en € 5.700 bruto per maand o.b.v. 40u;
 • Leaseauto vanuit Yacht behoort tot de mogelijkheden;
 • Een ruime keuze aan interim data opdrachten bij mooie organisaties;
 • Daarnaast deelname aan het Data Professionals Development programma;
 • Je wordt een member van onze community voor data professionals "Most Data"  ;
 • 25 vakantiedagen obv 40 uur;
 • Bonusregeling;
 • Wij volgen de CAO's van onze klanten. Indien de vaste medewerkers van de opdrachtgever een salarisverhoging of een 13de maand ontvangen dan ontvang jij dit ook!
 • Korting op ziektekostenverzekering;
 • En natuurlijk super leuke collega's en het Yacht netwerk.

Wanneer je bij Yacht in dienst komt start je allereerst met een onboarding waarin je je collega’s leert kennen. Samen met hen volg je een masterclass netwerken. Regelmatig worden er vanuit onze community webinars en events gehouden, waarin kennis wordt gedeeld over ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wil je zelf een webinar of event organiseren, dan kun je rekenen op professionele ondersteuning.

Onze klanten:

Onze klanten hebben vaak opdrachten waarbij zij slimme digitale oplossingen, tools en applicaties ontwikkelen, zodat hun medewerkers data-gedreven beslissingen kunnen nemen. Onze klanten bevinden zich in de non-profit en profit sector en zij vragen ons geregeld om data scientisten die een tijdelijke bijdrage kunnen leveren als expert. Yacht is daarom altijd op zoek naar Nederlandstalige data scientisten om aan het werk te gaan als consultant. Indien jij in staat bent om op innovatieve en creatieve wijze grote hoeveelheden data kan omzetten in zinvolle inzichten dan wil ik graag met je in gesprek. Bedrijfsomschrijving

Yacht is gespecialiseerd in het verbinden van hoogopgeleide en ervaren professionals met organisaties. Dit doen we door middel van werving voor vaste functies en detachering. Yacht is onderdeel van Randstad Holding, de wereldleider in recruitment- en human resource-oplossingen die in 1960 in Nederland is opgericht. Samen zijn we actief in meer dan 40 landen en bieden we werkgelegenheid aan meer dan 29.000 mensen.

Wij bieden uitdagende projecten en banen bij innovatieve startups en multinationals in de profit en non profit sector.

We werken samen met grote organisaties als Siemens, ASML en Philips, de Overheid met al haar ministeries en gemeentes, KLM, Heineken, Booking.com, Bol.com, PWC, KPN, Geldmaat, ABN AMRO, Rabobank, De Overheid, UWV, Belastingdienst en meer.

Wij zijn de drijvende kracht achter de carrières van honderden professionals. Zowel onze opdrachtgevers als kandidaten waarderen onze diepgaande kennis van de opdrachtgeversmarkt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in