+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Servicedesk Engineer | €2500 - €4000 bruto per maand Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

bizqit

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 4.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat ga jij doen?

De ideale Servicedesk engineer is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Dit varieert van eerstelijnsvragen van eindgebruikers tot complexere vraagstukken (2e of soms 3e-lijns) voor de ondersteuning van IT medewerkers bij onze klanten.

Jouw persoonlijke ontwikkeling is cruciaal, daarom streven wij naar een goede balans tussen de (minder technische) service verzoeken en het technisch prikkelende en uitdagende werk. Om deze reden kiezen wij heel bewust voor de combinatie van 1e-, 2e- en 3e-lijn support in dezelfde functie. Een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid om klanten van de beste dienstverlening te voorzien en de vrijheid om dit naar eigen inzicht in te richten.

De belangrijkste technieken waar wij mee werken zijn: Microsoft 365, Windows 10/11, Windows Server, Exchange, Active Directory, Unifi, Fortinet, Kerio Control, 3CX etc. Onze eigen infrastructuur is opgebouwd uit VMWare/HyperV, ZFS, CEOH en Linux.

Het is niet erg als je met bepaalde technieken minder bekend bent; Bizqit is bij uitstek een plek waar leren en kennis delen centraal staat, dus er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Waar kom je te werken?

Bizqit levert IT-services in de breedste zin van het woord. Onze scope aan diensten omvat dan ook alles: van werkplekbeheer tot security-oplossingen, van Microsoft implementaties tot telefonie en van serverbeheer tot videoconferences. De belangrijkste belofte die wij aan onze klanten doen is "Zorgeloze IT".

Daar staan we voor, dat is wat we leveren. Dat betekent dat wij doorgaan waar andere leveranciers stoppen. In alles wat we doen, zetten we de klant en haar belang centraal, zo hebben zij geen omkijken meer naar hun ICT.

We leveren onze diensten aan een zeer divers palet van klanten, van hotels tot automotive bedrijven, van modedetailhandel tot marketing en van verzekeringen tot beveiligingsbedrijven: Bizqit is de IT partner voor vrijwel elke tak van sport binnen het mkb. Bizqit is een jong team van mensen met uiteenlopende expertises. De sfeer onderling is informeel en behulpzaam. We werken in een mooi kantoor in Amsterdam Noord, op de NDSM werf.

Wat wij vragen?
Wij vinden het belangrijk dat je over de volgende kenmerken beschikt:
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent dienstverlenend ingesteld
  • Je bent analytisch en gaat probleemoplossend aan het werk
  • Je bent in staat om met technische en non-technische mensen effectief te communiceren
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
Wat wij bieden?

  • Wij bieden een salaris van €2.500 - €4.000 afhankelijk van je ervaring en technische expertise
  • Een vast dienstverband in een jonge, dynamische groep professionals
  • Wij vergoeden je reiskosten met het OV volledig, of anders 21ct/km
  • 25 vakantiedagen
  • 8% vakantietoeslag en je pensioenregeling wordt volledig door ons betaald


Bedrijfsomschrijving

Zorgeloze IT dienstverlening is ons doel. Hier zijn we al sinds 1998 zeer gedreven mee bezig. Wij hebben ons in de afgelopen 24 jaar ontwikkeld tot dé ICT-dienstverlener in de regio Groot-Amsterdam. Waar andere leveranciers stoppen, gaat BizQIT verder. Compleet ontzorgde processen, altijd met de klant centraal. BizQIT is een enthousiaste, jonge organisatie. Je zit bij ons goed op je (werk)plek als je van korte lijnen houdt. Binnen het team heerst een informele en prettige cultuur. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. In deze functie bieden we je naast training on the job ook opleidingsmogelijkheden, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Daarnaast werken we op basis van vertrouwen en vinden we het belangrijk dat jij je thuis voelt, zodat we het maximale uit onze samenwerking kunnen halen, nu en in de toekomst! Je komt te werken in ons spiksplinternieuwe kantoor op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Onze klanten bevinden zich met name in of in de omgeving van Amsterdam, maar eigenlijk zitten ze door heel Nederland.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in