+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures
30+ dagen geleden geplaatst | 40x bekeken

Senior Front end Developer - Angular - € 85.000 Amsterdam CodeGuild

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • Vast contract
 • Senior

Vacatureomschrijving

Jouw baan: Senior Front end Developer Amsterdam
 • Altijd al willen werken voor een start-up die is voortgekomen uit een persoonlijke frustratie van de CEO en CTO, welke is uitgegroeid tot een wereldwijd succesvol productbedrijf?
 • Wil jij precies op het juiste moment een succesvolle start-up joinen en in een hechte en informele cultuur, samen de Front end Lead de te varen front end koers bepalen, mede wegens internationale uitbreiding?
 • Lijkt het jou interessant om succesvolle SaaS producten te revampen& innoveren en daarmee toekomstig succes te bepalen en belevingsimpact te maken op miljoenen mensen wereldwijd (inclusief jezelf en de mensen om je heen), altijd binnen een moderne stack met de nieuwste technologieën?
 • Geniet jij graag van riante secundaire voorwaarden, een kantoor opzeer unieke locatie (met een historisch verleden😉), gratis gezonde lunches, mogelijkheid om mee te groeien met een techbedrijf binnen teams EN door te kiezen voor aandelenopties die veel potentie op groei hebben?
Grijp dan nu je kans en lees snel verder!

Jouw werkgever: Techbedrijf met belevingsimpact op wereldschaal staat op het punt de rest van de wereld te domineren met nieuwe producten!
Wat begon als een persoonlijk probleem die de oprichters (CEO & CTO) van dit techbedrijf ervaarde in het begin van vorig decennia, is uitgegroeid tot een succesverhaal die een zeer groot domein disrupt en belevingsperceptie van miljoenen mensen over de gehele wereld. Op het moment staat zij op het punt om hun werelddominantie uit te breiden, waardoor je als Front end Developer niet alleen impact maakt op een alsmaar groeiend aantal mensen, maar ook de kans krijgt om mee te groeien met het succes en de interessante uitdagingen die daaruit voortvloeien in de komende jaren. Denk hierbij aan het opnieuw bedenken, schalen en bouwen van (nieuwe) producten en daarmee nieuwe markten disrupten met jouw Human Centric front end software! De oprechte en nauwe betrokkenheid van de het (deels) technisch en inspirerend management dragen bij aan een hechte familiecultuur met verschillende nationaliteiten en achtergronden. Hierdoor heerst er een no-nonsense aanpak en krijg je veel vrijheid om met eigen ideeën te komen en jezelf te ontwikkelen. Het is dan ook niets voor niets dat mensen kiezen voor dit bedrijf door het familiegevoel in combinatie met een hoge Engineeringcultuur en een samenhangend en vooruitstrevende missie, visie en doel die écht wordt gevoeld en nagestreefd.

Jouw rol: Senior Front end Developer Amsterdam
Als Senior Front end Developer Amsterdam ben je samen met de Front end Lead verantwoordelijk voor de te varen koers van de Front end. Zo wordt er van je verwacht dat je ownership neemt en met jouw kennis en kunnen bijdraagt aan de groei van het platform en de front end squad. Dit doe je  bijvoorbeeld door mee te denken over architectuur en (nieuwe) productontwikkeling, up-to-date te blijven en mee te bepalen over de te gebruiken stack en het onboarden en mentoren van Juniors. Verder vertaal je UI/UX design wireframes naar werkbare & herbruikbare code van met een hoge urgentie op kwaliteit & security, en fungeer je als brug tussen grafisch design en technische implementatie. Aan de hand van Agile, Scrum & SOLID werken jij en de Front end Lead nauw samen met het Backend team & het DevOps/Cloud team. Mocht jij deze rocketship NU joinen, draag je bij aan de uitbreiding en het toekomstig succes van de al bewezen producten, door huidige producten opnieuw te bouwen en verbeteren met nieuwe features en onderdelen. Je bepaald niet alleen de te varen koers voor de front end, je bent daarnaast één van desleutelfiguren die medeverantwoordelijk is voor het uitbreiden en vormgeven van de teams en cultuur!Tech Stack: Angular (15), Ionic, React Native, REST API’s, A/B testing op de Front end. Verder werken zijn met C#/.NET op de Backend en in de Cloud met Azure DevOps.

Doorgroeimogelijkheden
Wegens de fase waarin dit disruptieve techbedrijf op dit moment in zit, liggen er in de komende jaren enorm veel mogelijkheden om teams op te zetten & uit te breiden en door te groeien naar Team Lead of Architect. Je krijgt veel vrijheid en ruimte om je als Developer te ontwikkelen middels training en sparringssessies.

Wat wordt er gevraagd?
 • Een moderne Angular specialist met 4+ jaar professionele ervaring in SD
 • Je bent sterk in SD best practices en gaat aan van kennisdeling
 • Ervaring met het mentoren van Medior & Junior Developers (technical discusions, onboarding, code reviews, technical presentations)
 • Ervaring met ontwikkelen van herbruikbare code en libraries is een plus
 • Ervaring met ontwikkelen van front end op elk scherm (desktop, mobile/tablet) is een plus
Wat wordt er aangeboden?
 • Tot € 85.000 op jaarbasis, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Meegroeien met succes van het bedrijf via aandelenopties (of conversie in directe compensatie)
 • € 2.000 trainingsbudget per jaar
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Op kantoor werken op een fantastische locatie met een rijke geschiedenis
 • + tech set-up
 • + gratis gezonde lunch op kantoor
 • + wekelijkse stoelmassages
 • Leuke en sportieve uitjes met een internationale techfamilie ;)
Zie jij jezelf als Senior Front end Developer Amsterdam de beleving van miljoenen mensen over de hele wereld beïnvloeden, binnen een niet-weg-te-denken domein?
 

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier of mail je CV naar Daan van der Mark via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in