+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
8 uur geleden geplaatst • 75x bekeken

Functioneel Applicatiebeheerder Amsterdam • Combiwel

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Combiwel

Combiwel
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever

Vacaturedetails

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Pensioenregeling
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Functioneel Applicatiebeheerder
36 uur | Amsterdam

Als er iéts is waar je absoluut geen zin (meer) in hebt, dan is het wel om mee te doen aan de dagelijkse ratrace, die bij veel bedrijven en organisaties nog steeds de cultuur bepaalt. Want je beseft maar al te goed dat als je werk alleen maar draait om winstoptimalisatie, dit de kwaliteit van je werk flink kan ondermijnen. In plaats daarvan wil je je richten op wat er wérkelijk toe doet in het leven: verbinding tussen mensen. Welzijn. Leefbaarheid. Het sociale domein. En ja, met een warm kloppend hart voor Amsterdam. Heel concreet: als belangrijke steun en toeverlaat voor onze buurtwerkers, jongerenwerkers, maatschappelijke dienstverleners en medewerkers in de kinderopvang. Want als functioneel applicatiebeheerder (nee, je gaat niet alleen met de techniek aan de slag) ben je hun rots in de branding; je ondersteunt, denkt mee, adviseert en bedenkt verbeteringen voor de tools waarmee ze nu werken. Bij één van de grootste welzijnsorganisaties van de stad: Combiwel Amsterdam. Geen commercieel bedrijf dus (en dat is soms een verademing), maar mínstens zo gedreven. Waar je elke dag opnieuw mens kunt zijn in plaats van een machine. In een klein hecht team waar je álle ruimte en vrijheid hebt voor ideeën, en waar het de normaalste zaak van de wereld is om even bij de directeur zijn bureau aan te schuiven voor koffie en een praatje.


Functie-eisen

Wél of (nog) geen functioneel applicatiebeheerder? Wél in het sociaal domein? Of ben je starter?
Als je (functioneel) applicatiebeheerder bent en zo langzamerhand klaar bent met bedrijven of opdrachtgevers die de knikkers belangrijker vinden dan jou, dan wordt werken bij Combiwel voor jou een grote verademing. Het kan natuurlijk ook zijn dat je (nog) geen functioneel applicatiebeheerder bent, maar wél in het sociaal domein werkt en sterke ICT-ambities hebt. Als buurt- of jongerenwerker bijvoorbeeld. Als maatschappelijke dienstverlener of in de kinderopvang.

Ben je (bijna) HBO afgestudeerd (richting ICT) en wil je een carrière starten die van betekenis is voor de wereld om je heen? Ook dan ben je van harte welkom. En dat ga je trouwens in alle opzichten merken als je met ons kennismaakt.

Om te beginnen krijg je van ons de ruimte om in de volle breedte aan de slag te gaan. Van AFAS tot Microsoft 365. Van Myneva tot KidsVision. En dat is een feest om mee te werken; we hebben namelijk een flinke moderniseringsslag achter de rug. Alle applicaties staan in de cloud (SaaS). Wát je daarover maar wilt leren, dat kún je bij ons ook leren; je krijgt de mogelijkheid om élke opleiding te volgen die belangrijk voor je is en die van jou een betere vakman of vakvrouw maakt.

Daarnaast kun je rekenen op een passend salaris en fantastische arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuzebudget van ruim 18%, (flexibel in te zetten voor extra salaris of extra verlof), een individueel loopbaanbudget van 1,5 % én een goede pensioenregeling via PFZW.

Dat klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk. En we garanderen je: dat ís het ook.


Aanbod

We creëren betere kansen voor de stad.
Combiwel Amsterdam is met drie werkmaatschappijen één van de grootste welzijnsorganisaties van Amsterdam. We maken ons onder meer sterk voor actief buurtwerk in verschillende wijken, voor kinderopvang en sociaal maatschappelijk werk. We kijken naar de problematiek in de Amsterdamse samenleving, werken aan integrale oplossingen, maar vooral aan preventie. En daarvan zien we dagelijks prachtige resultaten. We zien én creëren betere kansen voor de stad.

De vierwerkmaatschappijen worden ondersteund door Combiwel Shared Services, zowel op het gebied van Finance, ICT, Facilitair, Communicatie, Directie als HRM. Combiwel Shared Services zorgt ervoor dat alle professionals in de frontlinie hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. En daar zijn dus ook jouw kwaliteiten zo meteen hard nodig.

Kom kennismaken en sfeer proeven.
Hoe zou je het liefst met ons willen kennismaken? Koffie met een IT-collega in een gezellig café? Een bezoek aan één van onze locaties? Een ontmoeting met de directeur Bedrijfsvoering op ons hoofdkantoor? Een wandeling door de wijk met één van onze professionals? Liever eerst nog even wat meer inhoudelijke informatie? Laat het ons weten. Neem dan even contact op met Fons Blankendaal (directeur Bedrijfsvoering) via 06 41 84 46 71 of via e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Heeft deze vacaturetekst je al voldoende overtuigd om meteen te solliciteren, dan zien we je relevante gegevens liever vandaag dan morgen binnenkomen via de sollicitatiebutton.

Wil je alvast een indruk van het werk van onze professionals in de frontlinie? Eén van onze werkmaatschappijen, Combiwel Buurtwerk, heeft daar een employer branding film over gemaakt: .

Acquisitie stellen wij niet op prijs.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in