+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
3 dagen geleden geplaatst | 135x bekeken

Senior applicatiebeheerder / functioneel beheerder Amsterdam Esprit Scholen

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Esprit Scholen

Esprit Scholen
11 - 50 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • 32 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Esprit Scholen zoekt een proactieve

Senior Applicatiebeheerder / Functioneel Beheerder
Schaal 9 | 0,8-1,0 fte | Amsterdam

Als applicatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor het functionele en technische beheer van de kernapplicaties van Esprit Scholen. Je richt je primair op het identiteits- en toegangsbeheer (IAM) van de kernapplicaties en de onderlinge koppelingen. In deze rol ondersteun je de vijftien scholen, het centraal bureau en het College van Bestuur. Vanuit je werkplek op het centraal bureau van Esprit Scholen, standplaats Amsterdam, ontvang en bezoek je onze scholen.

Prima salaris, eindejaarsuitkering, veel vakantie, fijne werk-privé balans en meer.

Werken bij Esprit Scholen betekent werken bij een innovatieve en inspirerende groep scholen. Naast een uitdagende, veelzijdige baan bieden wij het volgende:
 • Prima bruto maandsalaris: max. € 4,164,- (schaal 9, conform cao VO) bij een functieomvang van 100%, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Vakantie-uitkering van 8%;
 • Veel vakantiedagen;
 • Fijne werk-privé balans;
 • Informele, verbindende werksfeer en prettige collega’s;
 • Aandacht voor jouw duurzame inzetbaarheid;
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling en professionalisering.
Esprit Scholen biedt in eerste instantie per direct een tijdelijk jaarcontract aan. Bij gebleken geschiktheid wordt het contract omgezet in een vast dienstverband. Je krijgt een mobiele telefoon en een laptop tot je beschikking. Verder kan je gebruikmaken van diverse fiscaal vriendelijke regelingen.


Functie-eisen

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde relevante opleiding, minimaal HBO- werk- en denkniveau en affiniteit met het onderwijs. Je werkt gestructureerd en je voelt je verantwoordelijk voor de applicaties die je beheert. Je bent toegankelijk en oplossingsgericht. Je bent gewend zelfstandig te werken en je hebt bij voorkeur als applicatiebeheerder of in een vergelijkbare rol al een aantal jaar werkervaring. Jouw beheersing van de Nederlandse taal is uitstekend en van de Engelse taal goed. Een hands-on mentaliteit past goed bij deze functie binnen Esprit.Aanbod

Wat ga je doen?
Jij werkt vanuit het centraal bureau van Esprit op de afdeling Informatiemanagement en ondersteunt onze scholen en het bestuur. Je richt je op het identiteits- en toegangsbeheer (IAM), houdt overzicht op het applicatielandschap, houdt nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen in de gaten, test en implementeert nieuwe versies, beantwoordt vragen van gebruikers, leert groepen en individuele gebruikers met applicaties om te gaan en schrijft gebruikershandleidingen. Je analyseert storingsmeldingen en problemen, en schakelt zo nodig met de externe beheerpartij of leverancier. Daarnaast ben je voor een deel van de applicaties ook verantwoordelijk voor de functionele inrichting. Deze functie van applicatiebeheerder is erg veelzijdig.

Het team Informatiemanagement, waar jij deel van gaat uitmaken, bestaat uit op dit moment uit twee applicatiebeheerders en een collega voor de operationele ICT-ondersteuning van het centraal bureau. Het team wordt uitgebreid met een adviseur Kwaliteitszorg. Met jou als derde applicatiebeheerder kunnen we de kwaliteit van de dienstverlening verder vergroten. Je legt verantwoording af aan het hoofd Informatiemanagement.

Wil je solliciteren?
Zoek jij een afwisselende baan vol met kansen? Dan is Esprit Scholen de plek voor jou. We willen graag met je kennismaken. Stuur ons je CV en een brief via de sollicitatiebutton. Je kunt reageren vóór maandag 20 februari 2023. Wij behouden ons het recht voor om al voor de sluitingstermijn geschikte kandidaten uit te nodigen voor een gesprek. Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met: Rien Kusters, hoofd Informatiemanagement via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.ritscholen of via 06 30 37 82 91.

Esprit Scholen bestaat uit vijftien scholen voor basis- en voortgezet (internationaal) onderwijs in en rond Amsterdam. Wij maken ons sterk voor grenzeloos goed onderwijs voor al onze leerlingen. Lees meer over Esprit op onze website: .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in