+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
19 dagen geleden geplaatst • 19x bekeken

Technisch IT Projectmanager Amsterdam • CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Technisch IT Projectmanager

Functiebeschrijving
Wil jij als IT-projectmanager meewerken aan innovatieve en complexe projecten?
CGI zoekt projectmanagers die mee willen werken aan oplossingen voor complexe & maatschappelijk relevante vraagstukken waar het domein Publieke Veiligheid voor staat.

Wat ga je doen?
Enthousiasme en de wil om je als projectmanager continue te ontwikkelen. Je bent ondernemend, creatief en resultaatgericht. Je volgt de laatste trends op de voet en hebt ervaring in een innovatieve omgeving opgedaan. Bijvoorbeeld als consultant digitale transformatie of in een soortgelijke proeftuin. Je hebt ruime ervaring met projectmanagement in complexe omgevingen.

Bij CGI kan je jezelf optimaal ontwikkelen, met een grote diversiteit aan projecten. We hebben agile ontwikkelprojecten, Infrastructuur, security projecten, cloud projecten, projecten met een veranderkundige component, etc.
De charme is ook dat je steeds bij andere overheidsorganisatie projecten kunt uitvoeren, die allemaal van elkaar verschillen, waardoor je projecten nooit hetzelfde zijn en de uitdaging iedere keer anders is, maar wel allemaal maatschappelijk relevant zijn.

Daarnaast biedt CGI een levendige en actieve community die bestaat uit een mix van jong talent en senior consultants, die graag hun kennis en kunde met jou willen delen.
Je werkt samen met andere DevOps-teamleden, bestaande uit developers, testers, CX-ers en analisten. Gezamenlijk gaan jullie aan de slag met innovatieve projecten. Daarmee werk je direct mee aan de veiligheid binnen Nederland.

Ons aanbod?
We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

Wat breng je mee?
Enthousiasme en de wil om je als projectmanager continue te ontwikkelen. Je bent ondernemend, creatief en resultaatgericht. Je volgt de laatste trends op de voet en hebt ervaring in een innovatieve omgeving opgedaan. Bijvoorbeeld als consultant digitale transformatie of in een soortgelijke proeftuin. Je hebt ruime ervaring met projectmanagement in complexe omgevingen.

• Een afgeronde HBO/WO opleiding i.c.m. 3+ jaar projectmanagement ervaring;
• Een pré als je IT gerelateerde projecten binnen de overheid hebt uitgevoerd;
• Interesse en affiniteit met het domein publieke veiligheid;
• Zelfstandigheid, initiatief en teamspirit;
• Passie voor Agile als DevOps hebt;
• Je spreekt vloeiend Nederlands.

Waar kom je terecht?
Als Technisch IT-Projectmanager kom je te werken voor een van onze opdrachtgevers binnen de unit Justice & Tax onderdeel van de sector Government. De relatie tussen de overheid en burgers of ondernemers verandert in snel tempo. Overheden moeten open en transparant werken. Daarnaast moeten ze op een gebruiksvriendelijke en veilige manier toegang bieden tot hun informatie en dienstverlening. Hierin speelt technologie een steeds belangrijkere rol. CGI werkt samen met overheden aan integrale, logisch samenhangende dienstverlening die beter aansluit op de leefwereld van burgers en ondernemers. Wij ontwikkelen innovatieve toepassingen voor huidige én toekomstige uitdagingen en behoeften. Ook beschermen wij gevoelige gegevens tegen de voortdurende dreiging van cyberaanvallen.

Van rijksoverheden en lokale overheden tot publieke veiligheid en justitie, van belastingen tot defensie en ruimtevaart, wij hebben de expertise.

Are you ready to be part of our story?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Henk van Roekel via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06 5107 2659.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure, Neem voor meer info contact op met Lilija Alesjkevitsj (Recruitment Business Partner) via 06 2558 7597 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.


#LI-CN1

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in