+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures
30+ dagen geleden geplaatst | 83x bekeken

Trainee Devops Engineer | Salaris tot € 45.000 + 6K bonus Amsterdam CodeGuild

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Traineeship
 • Junior
 • Bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Vacature: Trainee Devops Engineer Amsterdam
 • Wil jij werken met hoog opgeleide specialisten aan conceptueel hoogstaande projecten?
 • Wil jij kennis maken met Cloud Native, Software Development en A.I en je loopbaan een kickstart geven?
 • Wil jij werken voor een middelgrote organisatie waarbij jij enorm veel impact kan hebben?
Jouw bedrijf: Dit middelgrote tech bedrijf maakt impact met hun unieke A.I. gedreven oplossingen.
Ruim 15 jaar geleden vond dit innovatieve midden groot bedrijf met hun unieke en zeer complexe AI-oplossingen een gat in de markt. Vanuit hun toplocatie (Midden in het Centrum van Amsterdam) maken ze al jaren impact bij toonaangevende bedrijven binnen en buiten Nederland. Hun A.I oplossingen zorgen ervoor dat grote hoeveelheden data kunnen worden verwerkt tot bedrijfsoplossingen, hierdoor hebben ze een enorme impact op het succes van toonaangevende organisaties. Dit bedrijf is groot genoeg om een ​​internationale impact te maken en klein genoeg om alle collega’s bij naam te kennen, dus je bent niet alleen een nummer in het grote geheel! Daarnaast staat dit internationale en informele team bekend om hun creatieve vrijheid, leuke borrels, snelle beslissingscycli en een platte hiërarchie.  Omdat ze werken aan zeer complexe AI-gerelateerde oplossingen, bestaat hun team uit intelligente ingenieurs van Master- en PhD-niveau die hun kennis delen om continu te verbeteren! Zo hebben ze een A.I. oplossing ontwikkeld voor het UMCG in Groningen waarbij ze met A.I. gestuurde oplossingen allergieën voor kinderen in kaart hebben gebracht.

Jouw rol: Trainee Devops Engineer Amsterdam
Als Trainee Devops Engineer Amsterdam ligt er een mooie kans om je eerste stappen te zetten binnen Software Development, Cloud en A.I. Voornamelijk werken ze binnen complexe AWS serverless omgevingen met moderne Cloud technologieën zoals Terraform. Jij krijgt de kans om mee te denken met de architectuur en het design van complexe Cloud omgevingen  en hierin de eerste stappen te zetten. Hierbij ben je nauw betrokken bij de Software development en Infrastructuur, hierdoor krijg jij de unieke kans om je zelf breed te ontwikkelen binnen de IT als starter. Jij krijgt alle vrijheid om de juiste technologieën toe te passen binnen verschillende ontwikkel omgevingen, hierdoor krijg je de kans om verschillende ervaringen op te doen om zo een stromachtige ontwikkeling door te maken binnen  de IT. Verder ben jij het aanspreekpunt voor de Development teams vanuit de Infrastructuur. Jij krijgt de kans om de infrastructuur naar je hand te zetten en verschillende klanten te on-boarden binnen hun AWS Cloud Native omgeving. Zo denk jij mee over innovatieve ideeën om zo efficiënt en effectief mogelijk te gaan werken op het gebied van infrastructuur daarnaast ondersteun je de Developers en ben je zelf ook bezig met een stuk Software Development. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te denken met de architectuur, infra as code en denk je mee bij het opzetten van Delivery pijplijnen, hierdoor vervul je een sleutel rol binnen de organisatie en zorg jij ervoor met je team dat alles draait en in de lucht blijft. Jij krijgt hier de unieke kans om als starter kennis te maken met verschillende disciplines binnen de IT!

Wat wordt er gevraagd?
 • Afgeronde Bachelor WO opleiding.
 • Ervaring met AWS, Software Development is een pre
Wat wordt er geboden?
 • Tot € 45.000 bruto per jaar op basis van ervaring en toegevoegde waarde
 • + een eindejaar bonus van € 6.000.
 • Flexibele werkuren
 • Thuiswerk opties
 • Reiskosten vergoeding/NS business kaart
 • € 5.500 mobiliteit boven op de reiskosten
Lijkt het jouw leuk om als Trainee Devops Engineer bij een producten bedrijf te werken waarbij jij de infrastructuur naar je hand kan zetten?
 

Solliciteer dan nu via het onderstaande formulier of stuur je CV naar naar Yannick Wiertz via: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in