+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
9 dagen geleden geplaatst • 44x bekeken

Product Owner Innovatie | €3500 - €7000 bruto per maand Amsterdam • Omniplan

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Omniplan

Omniplan
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 204 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 3.500 - € 7.000 p/m
 • 38 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior/Senior
 • Bonusregeling
 • Pensioenregeling
 • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Wat ga jij doen?

Ons platform staat als een huis, aan jou de taak het platform verder te brengen met nieuwe, innovatieve features. Jij volgt de markt- en technologieontwikkelingen van nature en weet deze te vertalen naar een productstrategie. Samen met je team(s) realiseer je nieuwe features die het leven van consument en adviseur leuker en makkelijker maken of een adviesketen optimaliseren.

Je vindt het ‘maken’ een uitdaging en weet als spin in het web alle benodigde disciplines te betrekken en mee te nemen. Je overziet het proces van ‘abstracte wens’ tot ‘software in productie’ en geeft daar stuur aan. Afstemmen met stakeholders, samenwerken in een team, structureren, ontwerpen, valideren met klanten, begeleiden van bouw en test en het in de markt zetten; dat zijn voor jouw interessante uitdagingen.

Afhankelijk van je ervaringsniveau bouw je mee aan de verdere professionalisering van product management binnen Omniplan. Je helpt met het opzetten en faciliteren van user feedback, traint en coacht collega’s on the job en neemt het voortouw in de continue verbetering van product, proces en samenwerking.

Waar kom je te werken?

Omniplan vindt het belangrijk dat men met plezier hun werk doen. Door onze platte organisatiestructuur werken we met korte lijnen en hebben we intensief contact met elkaar. Hierdoor weten we wat er speelt en kunnen we snel anticiperen.

Wij zijn trots op onze bedrijfscultuur. Deze is het beste te beschrijven als hecht, open, ambitieus,  en informeel. Initiatief en interactie wordt bij ons enorm aangemoedigd. Hou elkaar scherp, daag elkaar uit en ga samen voor het beste eindresultaat! Een van onze motto’s is niet voor niks “Doen wat je zegt en zeg wat je doet”.

Een echte Omniplanner is een teamspeler, denkt in oplossingen, is kritisch op het eindresultaat en is bereid om een collega te helpen. De ambitie om te verbeteren zit diep bij Omniplan. Wat ons iedere dag verbindt is de manier waarop wij met elkaar samenwerken

Wat wij vragen?
De ervaring die jij hebt opgedaan in rollen als bijvoorbeeld product owner, productmanager business analist of consultant, maken jou een zelfstandig opererend professional. Je bent analytisch sterk, zelfsturend en in staat om stakeholders te betrekken. Je werkt planmatig en weet hoofd en bijzaken te scheiden. Je bent in staat complexe zaken inzichtelijk te maken en in behapbare brokken te presenteren. Je neemt mensen mee in je oplossingen en bent in staat je aanpak op verschillende groepen aan te passen. Je kan reflecteren en kijkt breder dan je eigen functie. Jouw output leidt uiteindelijk tot nieuwe features en verbeteringen aan het platform die aansluiten bij de eisen van de markt.

Minimum vereisten:
 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een relevante rol zoals Product Owner
 • Het is een pre als je werkervaring in de FinTech sector hebt
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Ervaring met productontwikkelingsproces van software
 • Ervaring met design thinking, co-creatie, customer journey mapping
 • Ervaring met wireframing, prototyping, requirements formuleren
 • Door jouw goede communicatieve vaardigheden, ben je in staat workshops te faciliteren en weet stakeholders (intern & extern) te betrekken en te informeren
 • Je hebt ervaring in- of affiniteit met de wereld van complexe financiële producten en financieel advies
Wat wij bieden?

Bij Omniplan word je verwelkomt in een ambitieus en hecht team met circa 30 hoogopgeleide professionals. We werken voor de grote banken van Nederland, maar ook voor een grote groep financieel adviseurs, je krijgt daarmee de kans om alle aspecten van deze markt te leren kennen. Bij Omniplan hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling door onder andere zes weken een ‘Growth mindset day’  ter organiseren waarin we het dagelijks werk opzijschuiven om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Ons kantoor in Amsterdam ligt op 15 minuten loopafstand van het Centraal Station en heeft een prachtig uitzicht over het IJ en de stad.

We willen je heel graag verwelkomen op ons kantoor, maar daarnaast word je gefaciliteerd om ook vanuit huis optimaal te kunnen werken. Uiteraard bieden we je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bonusregeling, 30 vakantiedagen per jaar bij een full time dienstverband en een pensioenregeling op basis van beschikbare premie.

Bedrijfsomschrijving

Goed financieel advies mogelijk maken, daar werken we sinds 1995 iedere dag aan. Zodat onze gebruikers beschikken over de beste software om financiële en fiscale berekeningen te maken en te geven. Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor adviseur en klant van groot belang zijn om gezonde financiële beslissingen te nemen en te monitoren.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in