30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
30+ dagen geleden geplaatst • 28x bekeken

IT Projectmanager Amsterdam • Search X Recruitment

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Vacaturedetails

  • € 6.000 p/m
  • Fulltime
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Schoenen waarbij veiligheid en de laatste modetrends hand in hand gaan, dat is toch ook wat jij belangrijk vind? Ooit afgevraagd waar deze producten vandaan komen? Waarschijnlijk niet, maar deze onderneming zorgt ervoor dat je op deze schoenen tijdens je werk kan laten zien wie je echt bent, en daar hebben zij jouw hulp hard bij nodig!

Vertel Verder…

Deze start-up heeft als eerste in een traditionele markt coole safety sneakers geïntroduceerd. Deze innovatiekracht en volharding kenmerkt het bedrijf en zo kiezen ze heel eigenwijs ook altijd hun eigen pad als organisatie. Elke dag werken ze met een team van gedreven mensen waar ieder zijn eigen expertise en enthousiasme heeft om elkaar verder te helpen. Jij weet als geen ander wat de goede basis vormt voor de juiste implementatie en drive en hier ben jij als projectmanager dan ook echt nodig!

Wat wordt er van mij verwacht?

Als ervaren IT Projectmanager weet jij als geen ander wat de goede basis vormt voor de juiste implementatie van een IT Business projecten. Je spreekt gemakkelijk met verschillende afdelingen om de behoefte te achterhalen en dit breng je samen tot een projectvoorstel. Je bent hier vrij in om zelf projecten te initiëren, te ondersteunen en integratieprojecten te begeleiden. Hierbinnen kan jij kaders schetsen, projectteams samenstellen, risico’s inventariseren en de capaciteiten monitoren. Uiteraard ben jij ook het aanspreekpunt in de verdere uitvoering.

Wat breng ik mee?

Om te beginnen heb je ongeveer 5+ jaren relevante werkervaring binnen Project Management IT en kan je aantonen dat jij de kartrekker bent geweest in meerdere IT projecten van begin tot einde. Verder is ervaring met programma-, projectmanagement waarbij IT en implementatie van grote projecten een rol hebben gespeeld noodzakelijk. Agile werken, bij voorkeur met Scrum, in een Enterprise werkomgeving is voor jou niks nieuws en daarnaast beschik je uiteraard over goede communicatieve vaardigheden. Het markt- en resultaatgericht werken met een doelgericht werkethos is voor jou heel natuurlijk!

That is me! Maar wat krijg ik hier voor terug?

Als eerste maakt je natuurlijk deel uit van een hard groeiende start-up die bovendien onderdeel is van een grote multinational. De functie is veelzijdig met veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Daarnaast krijg je (niet onbelangrijk) een maandsalaris tot wel €6.000,- euro bruto per maand met een goede pensioenregeling en 26 vakantiedagen. Maar dit is nog niet alles: ze stimuleren iedereen met het openbaar vervoer naar werk te komen en kan je dus naast een 100% vergoeding, ook een Swapfiets abonnement krijgen wanneer je op fietsafstand woont. Interessante he? Solliciteer nu!

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in