+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
30+ dagen geleden geplaatst • 14x bekeken

Vacature Technisch Applicatiebeheerder Amsterdam Amsterdam • Jobfinity

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • Medior
 • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Voor een klant is Jobfinity ICT Professionals op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder voor in Amsterdam.


Functieomschrijving Applicatiebeheerder Amsterdam TAB

De ideale technisch applicatiebeheerder is in staat de beschikbaarheid van de applicaties te waarborgen. Als TAB ben je verantwoordelijk voor de gehele omgeving van applicaties en voer je de dagelijkse beheerwerkzaamheden uit. De applicatieomgeving bestaat uit de cliëntzijde (VDI) als de Mail en Office omgeving. Werkzaamheden TAB Amsterdam Als TAB draag je verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid van de operationele administratieve toepassingen. Dit doe je door het installeren, configureren en beheren van software en databases binnen vastgestelde SLA's. Het invoeren van nieuwe versies van de (systeem)software. Je herstelt calamiteiten op de applicatie en/of onderliggende infrastructuurlaag. Dit doe je in samenwerking met de leverancier en het team van infrastructuur beheer. Verder ben je bezig met het inrichten van werkplekken op centrale servers en tevens met het installeren en configureren van communicatie-, print-, scanoplossingen.


Profiel applicatiebeheerder Amsterdam
 • Afgeronde HBO opleiding, richting Informatica;
 • Kennis van en ervaring met Citrix, Progress, IBM AIX en VMware;
 • 5 jaar relevante werkervaring;
 • ITIL beheer certificering;
 • Bekend met de Eurodossier applicatie en onderliggende techniek.
Overige informatie
 • Locatie: Amsterdam;
 • Start: Zo snel mogelijk;
 • Duur: 12 maanden;
 • Inzet: 40 uur per week.
Voorwaarden TAB Applicatiebeheerder Amsterdam

Als functioneel applicatiebeheerder of technisch applicatiebeheerder gedetacheerd worden door Jobfinity betekent dat je in dienst treedt bij Jobfinity. Bij ons staat jouw loopbaan voorop, wij bieden je namelijk diverse opleidingsmogelijkheden om jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een medewerker van Jobfinity begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonus. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens bieden wij je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Jobfinity dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.


Over Jobfinity

Als je er voor kiest om via Jobfinity gedetacheerd te worden als functioneel applicatiebeheerder of technisch applicatiebeheerder dan treed je in dienst bij Jobfinity. Je gaat werken voor een snel groeiende, ambitieuze organisatie werken en je wordt onderdeel van een team met betrokken ICT professionals. Het uitgebreide klantenbestand van Jobfinity biedt je de mogelijkheid om ervaring op te doen als applicatiebeheerder binnen verschillende opdrachtgevers in heel Nederland. Daarnaast krijg je bij ons de ruimte om je aanvullende certificaten te behalen en de coaching om je naar een hoger platform te tillen. Samen met je vaste contactpersoon binnen Jobfinity stel je samen een persoonlijk carrièreplan op, waarbij jouw wensen centraal staan.Aanbod

Marcel Goezinne
06 - 102 28 606
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in